hosting: Hunet
img_up/1611/bannerc96814ea.gif
  cikkekfotók        
magazin [gyermekprogramok]  2008. február 7. csütörtök   13:28
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tisztelt Kollégák! Kedves Szülők és Gyerekek! Bérletes programsorozat a Millenárison
2008.február 12- május 27., Millenáris – Budapest

  Tizedik alkalommal hirdetik meg a keddenkénti óvodáknak és iskoláknak ajánlott bérletes programsorozatunkat. A kedd délelőttök elsősorban ovisoknak, a délutánok pedig kisiskolásoknak szólnak. Fontosnak tartják, hogy ne menjünk el a XXI. század azon jelenségei mellett, amelyek erően befolyásolják a gyermekek új igényeit és érdeklődési területeit. Ezeket igyelembe véve 3 különböző tematikájú bérletsorozatot indíta el 2008. februártól május végéig. A Gézengúz-bérlet fő ívét a mese, a zene, az irodalom és a színház varázslatos irodalma adja.
  
  Programját pedig a legszínvonalasabb vidéki és budapesti bábszínházi előadások és zenés produkciók alkotják. A ZsebTV-bérlet a média főbb területeit járja körül, amelyet ma már minden gyermek jól ismer, néz, gyakorol, használ és kedvel. A televíziózás egy Magyarországon ismeretlen műfajával barátkozhatnak meg az érdeklődő iskolás gyerekek. A fókuszban a tévészínház áll. A színjátszást előtérbe helyezve, először színpadra állítjuk rövid, saját, megzenésített jelenetsorunkat amelyet a feldolgozandó gyerekirodalmi mű megismerése előz meg , majd többkamerás felvételt készítenek, izgalmas beállításokkal, hatásos megvilágítással. Az eredmény magáért és magunkért beszél! Kreatív, örömteli, szórakoztató csapatmunkán keresztül szeretnénk bevezetni a gyerekeket az igényes és tudatos televíziózásba. A kreatív műteremben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe, a nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  A harmadik bérlettípus, a Zöld Túrazokni, az egészséges életmódra nevelést állítja középpontba. Az Alma zenekar vezetésével játékosan hívjuk fel a gyerekek figyelmét a környezettudatos életmódra. A találkozások főszereplői az erdő, a mező, a madarak, vagy akár a műanyag palackok lesznek. A kerti növényekkel is megismerkedünk, sőt a Millenáris parkban elültetjük saját palántáinkat. Fontos szerepet kap a sport is: olimpiai bajnokokkal találkozhatunk; a mozgás után pedig közösen elkészíthetjük az egészséges táplálkozáshoz igazodó finomságainkat a főző-suliban.
  
  Szeretettel vár mindenkit!
  Bérczes Anna, gyermekprogram-szervező
  Kirchkeszner Ágnes, kulturális programigazgató
  
  Csoportos bejelentkezés:
  Murányiné Liptai Judit, muranyine@millenaris.hu
  Tel: 438-5335
  
  Bérczes Anna: aberczes@millenaris.hu
  Tel: 336-4050, 06 30/ 826 6021
  Pénztár: 438-5312
  
  A bérlet ára: 1400 Ft
  Bérleten kívüli jegyár: 450 Ft (egyes produkcióknál: 600 Ft)
  A belépés a kísérő pedagógusoknak és három év alatt díjtalan.
  
  Program:
  
  Február 12., kedd

  
  9.3012.00
  A programot elsősorban ovisoknak ajánljuk. A délelőtt folyamán fakanálból bábokat készítünk a Három selyp leány című népmeséhez. A bábokkal a gyerekek eljátsszák a rövid
  mesét, egy zenetanár segítségével pedig megzenésítjük az előadást. A produkciót 3 kamerával rögzítjük, és bábfilmet készítünk belőle, de a bábok helyett a gyerekek is szerepelhetnek. A következő alkalommal DVD-n megkapják a megvágott anyagot.
  
  13.0015.30
  A programot elsősorban kisiskolásoknak ajánljuk. Janikovszky Éva: Ha én felnőtt volnék című könyvéből rövid forgatókönyvek készülnek változatos szereplőszámmal. Az alkotás folyamatában teret kaphat az improvizáció is. A gyerekek által eljátszott, megzenésített, rövid epizódokat 3 kamerával rögzítjük. A megvágott anyagot egy hét múlva DVD-n minden résztvevő megkapja.
  
  9.0016.00
  A kreatív műtermünkben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe. A nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  Február 19., kedd
  
  9.0012.00
  Kézműves foglalkozás
  
  10.0011.00
  Szervusztok, pajtikák!”, avagy Vitéz László és a többiek Kemény Henrik bábelőadása
  
  Vitéz László, a mindig és minden helyzetben verhetetlen, leküzdhetetlen, pajkos és furfangos, eszes és vidám magyar népi bábhős figurája. Piros ruhájában, hegyes sapkájában, csizmával a lábán évszázadok alatt sem változott. Mindig humoros helyzetekben győzi le az ördögöt, de még a halált is.
  
  13.0016.00
  Kézműves foglalkozás
  
  14.0015.30
  Hangszerbemutató és hangszeroktatás Neked zörög a dob
  Zenélés Balázs Elemérrel (dob), Dés Andrással
  (ütőhangszerek)
  
  Balázs Elemér és Dés András a magyar dzsesszélet két kiemelkedő egyénisége, akik 6 éve alkotnak közös ritmusszekciót a Balázs Elemér Groupban. A dobos és az ütőhangszeres nem csupán a ritmusokról mesél, hanem zenéről, zenélésről, sőt, a gyerekekkel együtt játékos formában közös muzsikálásra is lesz lehetőség, ezzel is még inkább felkeltve a gyerekek érdeklődését a zene iránt.
  
  Február 26., kedd
  
  9.3012.00
  Állatokról az állatvédelem jegyében
  Házigazda: a (Zöld)Alma zenekar
  
  13.0014.30
  Állatvédők és az állatkert gondozói mesélnek ritka fajokról, védett állatokról.
  
  Megtudhatjuk, hogyan viselkednek az állatok. Sorra vesszük az állatok természetes viselkedését: a táplálkozást, a mozgást és a rejtőzködést. Mi az oka és mi a célja a különböző magatartásformáknak?
  Fajfelismerő vetélkedőkön keresztül számtalan érdekességet tudhatsz meg ezen az ismeretfejlesztő találkozáson. A természet ismerete segít, hogy felismerjük: mit tehetünk
  mi, gyerekek, az állatokért.
  
  14.3015.30
  Nógrádi Gábor: Segítség, ember! Állatok otthon
  
  Vajon mit gondolnak az állatok rólunk? Vajon mit mondanának nekünk, ha emberi nyelven megszólalhatnának? Szeretnéd tudni? Mert az ember és állat barátsága csak akkor szép és igazi, ha az ember az állat nyelvén is megtanul gondolkodni és cselekedni. A papagáj dühöng, a nyúl haragszik, a kutya tanít, a póniló szomorú, a macska kicsúfol, a vízisikló ijesztget, a görög teknős röhög, a galamb dicsekszik, a tücsök felháborodik, a kanári kioktat, és minden állatunk panaszkodik, kér, könyörög: ésszel is szeress minket, ne csak szívvel! Tanuld meg nevetve, hogyan kell gondozni az állataidat! A foglalkozást a szerző tartja!
  
  Március 4., kedd
  
  9.0016.00
  A kreatív műtermünkben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe. A nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  9.3012.00
  Arany László: A szomorú királykisasszony című mese feldolgozása az előzőekben leírt módszerrel: bábokkal és gyerekszereplőkkel forgatott mesefilm.
  
  13.0015.30
  Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek című művéből készült rövid forgatókönyv feldolgozása, és gyerekszereplőkkel forgatott mesefilm az előzőekben leírt módszerrel.
  
  Március 11., kedd
  
  9.0012.00
  Kézműves foglalkozás
  
  10.0011.00
  Makám-koncert
  Interaktív gyerek- és családi műsor. A műsor tematikája az állatvilág és az ember különösen a gyermekek kapcsolata. A műsor játékos formában igyekszik közel hozni a mai városi gyermekekhez a természetet, az erdőt, mezőt, tavat, folyót s a benne élő állatokat. Hallunk a százlábú születéséről, a karikás szemű nyúl rémálmairól, egy álmedve téli settenkedéseiről, a csigabigák tavaszi báljának vendégseregéről, a kabócáról, aki nem szeretett tanulni, és még a ma született aligátor gyerkőcre leselkedő veszélyekről is. Akinek ez sem elég, azzal kimegyünk az Állatkertbe, és a Barlangszínházban meghallgatjuk az ott élő állatok hangversenyét.
  
  A zenekar tagjai:
  Lázár Erika ének
  Horváth Olga hegedű, ének
  Eredics Dávid klarinét, kaval, furulya
  Krulik Zoltán gitár, perepelocska
  Boros Attila akusztikus basszusgitár
  Keönch László ütőhangszerek
  
  13.0016.00
  Kézműves foglalkozás
  
  14.0015.00
  Figurina Bábszínház Békés Pál: Félőlény Bábjáték hat éven felülieknek
  A darabot írta: Békés Pál
  Az előadást tervezte, készítette és rendezte: Siklósi Gábor
  Készítették még: Siklósi Eszter és Fenyvesi Attila
  Játsszák: Boromisza Dóra, Érsek Csanádi
  Gyöngyi, Kószás Barbara, Siklósi Gábor.
  
  15.0015.30
  Rendhagyó irodalomóra: az előadás után megbeszéljük a látottakat. Vendég: Békés Pál
  
  Március 18., kedd
  
  9.0016.00
  A kézműves műhelyben látványos oktatóeszközök segítségével megismerhetjük a hulladékok szelektív gyűjtésének helyes gyakorlatát. A gyerekek játékos feladatokon keresztül sajátíthatják el a szelektív hulladékgyűjtés alapjait, és betekintést nyerhetnek a hulladékok újrahasznosításának folyamatába is.
  
  9.3012.00
  PET palack és a polár pulóver Szelektív hulladékgyűjtésről gyerekeknek a környezetvédelem jegyében.
  Házigazda: a (Zöld)Alma zenekar. A nap legfontosabb célja az, hogy a felnövekvő generációk körében kialakuljon, és tartós értékké váljon a környezettudatos gondolkodás és életforma. Két szorgos kis hangya játékosan mutatja be kalandjai során a szelektív hulladékgyűjtés alapszabályait és a különböző hulladékok újrahasznosítását.
  
  14.0015.00
  Öko-Pannon Kht. előadása Miért fontos és előnyös az újrahasznosítás? Mi történik a szelektíven gyűjtött hulladékkal? Mi készülhet a szelektíven gyűjtött hulladékokból?
  Hajnal Ismeretterjesztő mesejáték.
  Írta és rendezte: Almássy Bettina
  Zenéjét szerezte: Esze Zsolt
  Díszlet: Petrilák Lajos
  
  15.0015.30
  Rendhagyó környezetóra: az előadás után megbeszéljük a látottakat.
  
  Április 1,. kedd
  
  9.0016.00
  A kreatív műtermünkben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe. A nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  9.3012.00
  Marék Veronika: Boribon a játékmackó
  című mese alapján készült forgatókönyv feldolgozása. A szereplők játékmackók és gyerekek.
  Kedvenc macinkat is beleforgathatjuk a filmbe.
  
  13.0015.30
  Pantomin Staféta
  Kitalált történet: Néhány gyerek átmegy egy másik helyiségbe. A többiek kitalálnak egy rövid történetet, és közülük valaki elmutogatja a távollévő csapat első játékosának, aki figyelmesen végignézi a történetet. Majd ő mutogatja el következő társának és így tovább. A végeredmény egészen más lesz. Az egészet felvesszük, majd közösen megnézzük.
  
  Április 8., kedd
  
  9.0012.00
  Kézműves foglalkozás
  
  10.0011.00
  TinTaló Társulás előadása: Nem akarok többé boszorkány lenni!
  A IV. Országos Gyermekszínházi Szemle fődíjas előadása. Furinka a légynek sem tud ártani. Pedig Furinkától mindenki azt várja, hogy ártson: légynek, cicának, legénynek. Mert Furinka boszorkány. Csakhogy Furinka nem akar boszorkány lenni. Aki nem akar boszorkány lenni, az nem varázsolhat magának uzsonnára zsíros kenyeret, következésképpen: dolgoznia kell. Furinka nem fél a munkától, bármit elvállal: takarít, levelet kézbesít, fest és mázol. Azaz takarítana, levelet kézbesítene, festene és mázolna, ha hűséges seprűje hűségével meg nem nehezítené Furinka életét...
  
  13.0016.00
  Kézműves foglalkozás
  
  14.0015.30
  Sebő-együttes: Erdei dalnokverseny
  Vathy Zsuzsa, Lázár Ervin özvegye (a híres Vacskamati), idén tavasszal felkérte Sebő Ferencet és a Sebő-együttest, hogy állítson össze egy születésnapi műsort Lázár Ervin kedvére és emlékére. A családi fényképalbumot lapozgató műsort Sebő Ferenc vezeti, a Sebő-együttes pedig zenés mesejátékot ad elő Erdei dalnokverseny címmel. Ebben Lázár Ervin kedvenc versei és dalai mellett olyan klasszikusok szerepelnek, mint A Négyszögletű Kerek Erdőből a Dömdö-dömdödömdödöm, a Hétfejű Tündérből A nyúl mint tolmács és A hazudós egér.
  
  Április 15., kedd
  
  9.3012.00
  Gasztronómiáról gyerekeknek az egészséges táplálkozás jegyében.
  Házigazda: a (Zöld)Alma zenekar
  
  13.0015.30
  Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet.
  Sósat, sósat?...” Főzzünk és játsszunk együtt! Csapatokat alkotunk, majd gasztronómiával kapcsolatos szellemi és ügyességi játékokat játszunk. Ezután indul a főzés csapatban, szakácsok segítségével. Kóstolnál, sürögnélforognál? Gyere el hozzánk és próbáld ki!
  
  Április 22., kedd
  
  9.0016.00
  A kreatív műtermünkben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe. A nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  9.3012.00
  La Fontaine: A teknős és a nyúl
  Bábokkal és gyerekszereplőkkel forgatott mesefilm
  
  13.0015.00
  Van Eyck: Az Arnolfini házaspár című festménye alapján közösen kitalált jelenetek leírása és forgatása. (I. rész). A gyerekek képzelőerejére és kreativitására hagyatkozva történetet fabrikálunk a képzőművészeti alkotásból, és megjelenítjük azt.
  
  Április 29., kedd
  
  9.0012.00
  Kézműves foglalkozás
  
  10.0011.00
  Kolompos: Vitéz Levente
  Hogyan nevetteti meg, s kapja feleségül Vitéz Levente a Király szomorú leányát, később hogyan találja meg a Háromfejű Sárkány által elrabolt Királykisasszonyt, miközben vándorol vidékekről vidékekre, és érdekesebbnél érdekesebb muzsikákkal és táncokkal ismerkedik meg... Erről szól a Kolompos mesetár legújabb, egyben eddig leghosszabb darabja. A Kolompos együttes valamennyi műsorán, népi hangszereken megszólaltatott élő zene hallható. Egy év alatt a következő hangszerekkel ismerkedhetnek meg a kicsik: hegedű, brácsa, nagybőgő, tambura, kiscimbalom, ütőgardon, nagydob, nádduda, brácstambura, furulya, gitár, kolomp, csengő, kereplő. Minden alkalommal tánctanítás és mulatság van, ahol a gyerekek egyszerűbb néptáncainkkal, azok alapelemeivel ismerkedhetnek meg.
  
  13.0016.00
  Kézműves foglalkozás
  
  14.0015.00
  MárkuSzínház: A Jánosvitéz
  A Petrovits bácsi az ügyelő, a színházban nagyon fontos ember. A színészek félelmesztő kalandokon mennek keresztül, hogy a zsiványok, a tatárok vagy éppen a törökök legyőzettessenek. Tessenek látni ílly´ nehéz sora van a hazai (báb)színházi életnek.
  Ja, hogy közben a Jánosvitéz történetjét használhatja a nézősereg amit ez a mi Sándorunk ügyesen odakanyarintott , hát kérem tisztelettel, az sem mellékes dollog!! Nem lesz itt vér meg erőszak, csak bársonyos finomság kicsiknek, s nagyoknak!?
  Írta: Petőfi Sándor szándéka szerint a Társullat a MárkuSzínház, egy Bábszínház
  Zenéjét szerzette: Kovács Márton zeneművész
  Színpadra tette: Vajda Zsuzsánna, Balogh Robert, Pilári Gábor, Radák János, Pilári Lili, Fekete
  Etelka, Pilári Áron /Pilári Gábor/
  15.0015.30 Rendhagyó irodalomóra: az előadás után megbeszéljük a látottakat.
  
  Május 6., kedd
  
  9.3012.00
  Növényekről a természetvédelem
  jegyében
  Házigazda: a (Zöld)Alma zenekar
  A Millenáris parkban elültetjük saját palántáinkat.
  
  13.0015.30
  A környezettudatos magatartás alapja, hogy megértsük: ha én valami jót teszek, és te és ő is tesz valami jót, akkor mi együtt tettünk jót. Vagyis mindenki saját személyében felelős a világ alakulásáért. Elhibázott, ha másra várunk, helytelen olyan nagy feladatokra várni. Cselekedni itt és most kell, és a sok kicsiből lesz a nagy. Meghökkentő történeteket hallhatsz a National Geographic egyik munkatársától, a Fővárosi Növénykert dolgozójától és egy természetfotóstól. A Millenáris parkban elültetjük saját palántáinkat.
  
  Május 13., kedd
  
  9.0016.00
  A kreatív műtermünkben újságot készítünk, képregényt, diafilmet rajzolunk, amelyet saját magunk által írt dialógusokkal teszünk izgalmassá. A kész képsorozatot belevarázsoljuk a számítógépbe. A nap végén pedig mindenki hazaviheti saját alkotását.
  
  9.3012.00
  Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő című meséjéből a Bikfi-bukfenc-bukferenc fejezetből írt forgatókönyv feldolgozása bábokkal és gyerekszereplőkkel.
  
  13.0015.30
  Van Eyck: Az Arnolfini házaspár című festménye alapján közösen kitalált jelenetek leírása és forgatása. (II. rész)
  
  Május 20., kedd
  
  9.0012.00
  Kézműves foglalkozás
  
  10.0011.00
  Halász Judit-koncert Szeresd a testvéred!
  Zenészek: Anti Tamás akusztikus gitár, mandolin, ének
  Bartha Tibor billentyűsök, hegedű, furulya, ének
  Födő Sándor basszusgitár, ének
  FODO dob, ütőhangszerek
  Móricz Mihály gitár, ének
  
  13.0016.00
  Kézműves foglalkozás
  
  14.0015.00
  Ciróka Bábszínház: A gólyakalifa mesejáték
  W. Hauff meséjét színpadra írta: Zalán Tibor Beléndek! Aki kimondja ezt a szót, és kelet felé háromszor meghajol, rögvest gólyává változik. De vigyázat! Ha csak egyszer is elneveti magát, elfelejti a varázsszót, és örökre gólya marad! A bagdadi kalifa és nagyvezíre szerencsétlenségére
  elneveti magát, így gólya képében kell végignézniük, hogyan foglalja el Mizra varázsló a palotát. Mit tehet két magányos gólya a gonosz ellen? Megszabadulnak-e az átoktól vagy kelepelés vár rájuk mindörökké?
  
  Zene: Ágoston Béla
  Mozgás: Juhász Anikó,
  Díszlet, jelmez, báb: Pócs Judit
  Rendezte: Kiszely Ágnes |
  Szereplők:
  Hiszed, Bagdadi kalifa: Tímár Zoltán
  Manzor, Nagyvezír: Szabados Zoltán
  Mizra, a varázsló: Apró Ernő
  Jázmin, a kalifa baglya, Szelim, a tudós, Bagoly hercegnő: Aracs Eszter
  Gólyák Csőrkelep és Nyakiglábné: Apró Ernő és Aracs Eszter
  
  15.0015.30
  Rendhagyó irodalomóra: az előadás után megbeszéljük a látottakat.
  Vendég: Zalán Tibor
  
  Május 27., kedd
  
  9.3012.00
  Sportról az egészséges életmód jegyében tréfás gyakorlatok, ötletes feladatok, sportverseny biztosan nem ülve
  Házigazda: a (Zöld)Alma zenekar
  
  13.0015.30
  Az egyik gyerek legnagyobb vágya, hogy vívó legyen, a másik úszóbajnok szeretne lenni, valaki pedig egyszerűen csak lusta, pedig sokszor hallja otthon, hogy a sportoló gyereknek nagyobb az önbizalma, több az energiája, jobb a koncentráló-képessége, erősebb az önfegyelme. Ez alkalommal sportolókkal, olimpiai bajnokokkal találkozhatsz, akik a sport rejtelmeiről, izgalmairól mesélnek, sőt bemutatnak néhány fogást, taktikát is.Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:
 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2021. augusztus 29.
A SZIN zárja a fesztiválnyarat újra
2021. október 15.
Pineapple Thief az A38-on (A38 Hajó - Budapest)
2021. október 21.
Fleshgod Apocalypse, Ex Deo 2021 (A38 Hajó - Budapest)
 a rovat legfrissebb cikkei: 
10 nap STRAND fesztivál Balatonvilágoson
Világhírű szopránnal készülnek közös produkcióra a Kórusok Éjszakája szervezői - Emma Kirkby
Reisz Gábor és más rendezők koncertfilmjei a Budapest Ritmo Online-on!
Megjelent a Bartók Tavasz Magazin
Kemény Dénes az üzleti világban is három olimpiai aranyat nyerne
Bartók Tavasz 2021
MobilBalaton - videóverseny 20 év alattiaknak
MobilBalaton - videóverseny 20 év alattiaknak
 kiemelt 
Akusztikus lemezzel koncertezik novemberben Budapesten a Sonata Arctica
  
Akusztikus kalandozásokba kezdett a Sonata Arctica: a finn power metal csapat ezen a címen adja ki friss lemezét, és november 26-án be is mutatja majd az áthangszerelt dalokat az Akvárium Klubban, méghozzá a svéd Eleine szintén akusztikus műsora után

Budapesten koncertezik Hans Zimmer
Budapest is bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába
The Rasmus koncert
Korpiklaani / Equilibrium a Barba Negra klubban
 friss hozzászólások 

Kókler (1)
Nincs menekvés! “I’m Gonna Get You” címmel megérkezett a Bengal második videoklipje (1)
Két tizenéves srác hip-hop projektje (2)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto Music
Hammer Concerts
Livesound Productions
VilágVeleje Produkció

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 piknik park    action    narnia    steve-o    the subways    kate nash    hugo cabret    oscar    geoff tate    győri andrea éva    mighty boosh    milarepa    fallenintoashes    blues    kötelező közhelyek    royal flush    sick room    tales of evening    kihajolni veszélyes    árvíz    blake lively    túl jó nő a csajom    dark wave    velvet revorver    omega lithium  

img_up/1611/bannerc96814ea.gif
Copyright 2000-2021 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!