hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2002. február 23. szombat   11:26
nincsen hozzászólás

szerző: Chi-Recordings.Com
Chi-Recordins februári újdonságai


   Vajdai Vili TÁP Színháza január 26-án mutatta be az Etchno című előadását, mely dzsipszifolk, az elektronika, a néptanc összeházasitását tűzte ki céljául. Az előadás zeneanyaga megjelent CD-n, amin megtalálható a kiadó házi zenemágusának Amb-nak is egy felvétele. A táncos breakbeat alapokra helyezett, majd dzsipszi mintákkal fűszerezett „etchno” kiállásában hangzik el az előadas jelmondata is:
   „Nekünk a vérunkbe´ ez van: a magyar muzsika”.
   Hogy lesz-e bakelit a „magyar muzsikából”? Úgy tűnik, Ambrus számát remix formában valamikor még viszontláthatjuk a lemezboltok polcain...
  
   Jön a harmadik csésze Chi! Február végén már remélhetőleg itthon is kapható lesz a sorozat legújabb darabja. A harmadik kiadvány érdekessége, Naga sárga-zöld-fekete alkotása mellett két új tehetséges zenész bemutatkozása. A lemezhallgatás közben emelkedett pulzusszám és ütemes rángatozás, mint mellékhatás előfordulhat, melyért minden felelősséget vállal a kiadó!
   A - Sancho Muzax: Dream Of The Return. A kiadó új felfedezettjének (Sancho) teljes ´A´ oldalt betöltő ´visszatérés alma´, a breakbeat es techno ritmika érdekes variálásától válik különösen lendületessé. Mint a tesztlemezek alapján kiderült, buli közepén garantált magaslabda.
   B1 - Naga: Bula Bula (Ya Loneliness Is Over). Naga ismét a jamaicai gyökerekhez nyúlt vissza és az általa olyannyira kedvelt dancehall ritmikára építette fel ezt a nagyon pörgös, igazi táncos számot.
   B2 - Oleg: Orion. Oleg születését és neveltetését tekintve goa DJ, ám készített egy olyannyira finom chill számot, hogy ezentúl senki sem McLane parancsnokra fog asszocialni az Orion szó hallatan.
  
  
   Ablak-A-Dubra Special #1: 1:0, egyes
   Helyszín:G-pont. Időpont: Januar 26., Golszerzők: Kevin, Naga, Palotai
  
   Tobb mint háromszázan voltak kíváncsíak a Chi első hétvégi partijára, így lényegében telt ház volt a G-pont nevű új helyen. A mérkőzés kezdete előtt a rendkívűl szellemes elnevezésű vendéglátóegység lounge-hangulatot árasztó előterében a szurkolók söreiket kortyolgatták, miközben a hazai csapat indulóit bömbölte a gramofon (Dub Local).
  
   Lassan mindenki elfoglalta helyét a lelátókon. Felvonultak a csapatok, a Chi-csapat Kevin-Naga-Palotai összeállitásban lépett pályára, és kisebb bemelegítés után kezdetét vehette a mérkőzes. A meccs kezdését jelző kiállás után a korongot Kevin indíthatta útjára, akiről elmondható egyébként, hogy az egész meccs alatt jól védte az alapvonalat, és magabiztosan játszott. Úgy 12pm körül aztán a hátulról kiválóan felívelő bekkek szelről próbálták bevenni az ellenfél kapuját (Palotai-Naga b2b), végül lélektani szempontból fontos pillanatban, a végig kiválóan támadó Chi megszerezte a vezetést (5am), és a közönségnek már nem maradt ideje a fordításra. Így alakulhatott ki a végeredmeny... Chi : vendég csapat, 1:0, Totóban: egyes.
  
   Úgy tűnik kedvezményeink elérték céljukat, szerdánként a hajó már 22-23h környékén „elhagyhatja” a kikötőt, és nem hajnali kezdéssel indulnak a bulik. Miközben a felső szinten zavartalanul futnak a heti Ablak-A-Dubra-k, mindannyiunk Antoine-ja csendben szöszmötöl a hajófenékben és készítí elő a terepet a hajó átalakulásához. Hangszigetelés, légkondi az alsó szinten, tengeralattjáró hangulat... Bár valószínűleg mindez a február 20-ai Farsangi bulira meg nem lesz kész, de azert gyertek csak egy jókora hétközi mulatozásra.
  
  
  Cinetrip Union 2. - Matt Black/ColdCut + Koma&Bones + ...
  
   Jó hír Lakiék tájáról... Nem adják fel! Legalabbis, amíg olyan szponzorok segítik őket, akik a március 23-i lineup-ot lehetőve teszik...Hisz a vizimozi szárazföldi kiadására a Coldcut-os Matt Black (Ninja Tune) mellett, a Chi-Recordings segítségével a Koma&Bones (TCR) srácokat is sikerült hazánkba invitálni, kemény breakbeat kedvelőinek nagy örömére! Róluk azon kívűl hogy a számaik az angol szaklapok havi rezidens toplistásai, meg azt lehet tudni, hogy olyannyira északi akcentussal beszélik az angolt, hogy újságíró legyen a talpán, aki interjút készít velük! :) És itt még nincs vége a jónevű DJ-k sorának, de amíg nem biztos, addig hallgatunk.
  azt is...
  
  
  Oregano
  
   Mivel eddig is csak fű alatt terjedtek az infok bizonyos fűszeres bulikról, csak csendben suttogjuk el a hirt, miszerint a hírhedt KEK-es rendezvények negyedik fejezetéhez érkeztünk. Az igazi oldskuul hangulatú Oregano Party zenei felhozataláért ismét a Chi csapata felel, a rezidens Naga-t aktuálisan Oleg egészíti ki a zenés-táncos mulatság erejéig. Aki szereti a
  breakbeat-trance-goa háromszöget, és egy meleg hangulatú bulira vágyik, gyorsan jegyezze le az infokat: 2002.február 15.(péntek) 22h-tól: Kertészeti Egyetem „A” épulet, bejárat a
  Ménesi út felől, belépő 400HUF



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Chi Recordings

 programajánló: 
2024. október 16.
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
2024. október 18.
Within Temptation: meghirdette 2024-es turnéját a zenekar, Budapestre is ellátogatnak
Within Temptation: látványos koncertet ígérve, vendégekkel érkezik októberben a zenekar
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Majdnem punkzenekar lett az R-GO, legnagyobb slágerükkel a Hungáriának üzentek
Kemény Lili a 10. Margó-díjas
Őszi Margó Irodalmi Fesztivál
MVM Classic&Club: Éjszaka a lokálban – mámoros zenei élmény a MOMKULT-ban
Budapestre érkezik a MERITA-projekt Európa válogatott vonósnégyeseivel
Rekordszámú jelölés érkezett a Prima Primissima díjra
Négy magyar munka is díjat kapott a legrangosabb designversenyen
drMáriás - A belső emigráció képei
Megelevenedik a középkor Zsámbékon
 kiemelt 
Soen: progresszív metal este a Dürer Kertben
  
Ősszel megjelent, Memorial című lemezét mutatja be október végén Budapesten a Soen

Future Palace: friss lemezét is bemutatja Budapesten a berlini post-hardcore csapat
The Black Tour: Imminence, Aviana, Allt
Septicflesh, Equilibrium: októberben közös koncert az Analogban
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 sebők    csakazértis    sacra arcana    noah & the whale    Ébredj velünk    electric callboy    kristen stewart    kate nash    decaying incest    contraband    rite    headbangers ball    30 seconds to mars    hisztéria    negativeart.hu    hordes of chaos    radio panic    geoff tate    fred durst    the new roses    riseoffate    rivers run dry    architects    óperentzia    owl city  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!