hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2007. május 17. csütörtök   13:57
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
No Man’s Land 2007 - Nemzetközi elektronikus zenei fesztivál és zsonglőrtalálkozó
2007. június 20-24. Egerszalók - Laskóvölgyi-tó,

  130 fellépő - 43 live act 3 színpad 5 nap 6 éjszaka 7 stílus
  
  A No Mans Land fesztivált idén harmadszor rendezik meg Magyarországon, de az idei felvonásra minden eddiginél nagyobb szabású tervek valósultak meg a rendezvény európai szintű fesztivállá nőtte ki magát.
  
  A psytrance körökben igen népszerű nemzetközi szabadtéri nyári fesztiválok hagyományainak lelkes hazai követője a szervezőcsapat, akik a 2007-es fesztivállal új alapokat kívánnak teremteni - messzemenő zenei sokszínűségükkel. Hogy mennyire messze, az tulajdonképpen relatív, a psytrance közönség nem kis részét ugyanis jó ideje szórakoztatják már elektro, tech-house vagy progtrance ütemek ravaszul váratlan felbukkanásban egyes partykon.
  
  A NML idei kiadásán pedig e stílusok nem csak, hogy külön színpadot, de nyugat-európai fesztiválokhoz méltó fellépőgárdát is kiérdemeltek. Hogy mást ne mondjunk, itt lesz az újabban a Cocoon-family tagjává avanzsált német Extrawelt, és a nemrégiben Youtube látogatottsági rekordokat döntögetett videóklip tulajdonosai, a svéd Minilogue formáció is - mindketten egy-egy live act-el. Az elektrónak, minimálnak, illetve tech-house-nak dedikált, a sokatmondó Kiskoszos elnevezést kapott színpadon rajtuk kívül fellép a Hadshot-os német Electrixx és a horvát Shuma duó is, de djzik majd itt többek között Criss Source és például James Monro.
  
  A nagyszínpad húzónevei a gyors és csavarós psy zenék, a dallamos fullon psytrance, és a progressive psy aktuális zászlóvivői közül kerültek ki. A fullon psytrance kedvelői hazánkban először hallhatják az Even 11, azaz a Jaia és a Silicon Sound producereinek új, közös projektjét, de live-ol a svéd Human Blue, az izraeli psyzenék legjobbjait képviselő Panick és Pixel, és itt először a magyar Beyond is.
  
  A Minilogue szerzőpárosa nem csak egyszer lép a pult mögé, Son Kite nevű, progresszív és tribal határán egyensúlyozgató (nem kevésbé népszerű) projektjükkel is adnak nekünk egy koncertet Sebastian elektromos hegedűje hallatán senki nem hívja előadásukat többé másnak. Fellép a nagyszínpadon a svéd progresszív másik legmeghatározóbb alakja, a Vibrasphere, és a trance zenéjét szintén akusztikus hangszerekkel ötvöző német Element is, koncert-felállásban.
  
  Az egykori legendás Psysex formáció egyik fele, Yoni az utóbbi években Ace Ventura néven járja be a világ legnagyobb fesztiváljait és klubjait progressive psychedelic bugijával, miközben Schatsi nevű elektro-house alteregójának számai sorra kerülnek fel John Digweed legfrissebb rádiómixeibe. Ezúttal egy Ace Ventura live-ot, és egy Yoni dj szettet kapunk az izraeli úriembertől, mindkettőt a nagyszínpadon.
  
  Azon a nagyszínpadon, ahol a 200 Kw teljesítményű Meyer Sound hangrendszer áll majd a csatasorba, míg a Kiskoszos-nak elkeresztelt kisebbik helyszínen 60 kilowattnyi Mackie szórja majd szét a piszkos elektró ütemeket.
  
  A harmadik, interaktív-, illetve chill-out színpadon a fesztivál ideje alatt felváltva lesznek chill-out dj-szettek, koncertek, előadások, zsonglőroktatás, VJ-szárnypróbálgatás és különféle workshopok. A fesztivál ideje alatt nemzetközi konyhák ízeit kínáló büfék és persze széles italválasztékkal váró bárok is üzemelnek majd. A piactéren ezenkívül egzotikus ékszereket, partyruhákat és pólókat, lemezeket és különféle kiegészítőket árusító standokra is lehet számítani.
  
  Magyaroknak külön kedvezménnyel: négyet fizet ötöt vihet akcióban is lehet jegyet vásárolni, érdemes többen összeállni tehát. A helyszínen váltott jegyekre az akció már nem érvényes, a kapuban már csak 15000 illetve 7500 forintos áron lehet majd váltani heti-, illetve hétvégi jegyet.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

No Man’s Land 2007

No Man’s Land 2007

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 hangmás    tökéletlen trükk    rocket queen    méhes marietta    exivious    carbovaris    smashing pumpkins    crossholder    metalfest    hecate enthroned    pain of salvation    red riding hood    port noir    whispered    julia roberts    frank0 zer0    Éjfény    dog eat dog    felföldi péter    titanic 3d    ease of disgust    panzer    eddie vedder    metalcampsabaton    the wall street  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!