hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [program]  2007. március 4. vasárnap   10:43
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Jubileumi VOLT Fesztivál világsztárokkal
2007. július 4-7. Sopron

  A hazai fesztiválpaletta egyik legismertebb és legnagyobb hagyományokra visszatekintő rendezvénye, a VOLT Fesztivál, immár tizenötödik alkalommal várja vendégeit Sopronba. A jubileumhoz illő programban a legnagyobb európai fesztiválok világsztárjai közül többen is helyet kaptak. Bár a fellépők sora még korántsem teljes, az már biztos, hogy a július 4. és 7. között a VOLT-on fellép majd mások mellett - a Korn, a Prodigy, a Koop, a Fort Knox Five, a Laibach és itt kezdi majd nyári turnéját Ákos.
  
  Prodigy és Korn a VOLT-on!
  
  Rendkívül erős nemzetközi felhozatalt ígér az idei, jubileumi VOLT Fesztivál. Az eddig visszaigazolt zenekarok közül a 15. VOLT Fesztivál legnagyobb dobásának az elektronikus tánczene elmúlt másfél évtizedének legfontosabb jelensége, a The Prodigy és a metál műfaj új generációjának alapköve, a KORN fellépése ígérkezik. Mindkét csapat teltházas stadionturnék és a legjelentősebb európai fesztiválok után látogat el a jubileumi VOLT-ra. Fellépéseikre itthon, és világszerte egyaránt tízezrek kíváncsiak. A világsztár csapatok a megszokottnál jóval komolyabb technikai arzenált vonultatnak majd fel a Soproni Nagyszínpadon, így a VOLT-os fellépésük is feledhetetlen koncertélményt ígér.
  
  Műfajok nemzetközi kavalkádja
  
  A funk-break amerikai nagyköveteiként, Gwen Stefani koncertturnéja után, a soproni közönséget örvendezteti meg a Fort Knox Five, a Thievery Corporation holdudvarából. Szintén színpadra lép, a vérbő latin és éjfekete afro házasításával operáló stockholmi house-duó, a Sumo, valamint Svédország legmenőbb zenei exportcikke, a Koop. Ausztria képviseletében több művész és zenekar is ellátogat a VOLT Fesztiválra. Louie Austen, az örökifjú, hófehér öltönyös úr, aki maga a megtestesült sárm és romantika, Sinatra örökségét oltja electro-diszkóba. parov stelar és zenekara személyében pedig Ausztria legnépszerűbb DJ/producere is a VOLT vendége lesz. A 80-as években alakult szlovén Laibach rendszeresen meg-megújuló legenda. Sajátos formanyelve, színpadi világa, elektronikus alapokra épített feszes, katonás zenéje, sajátos feldolgozásai legutóbbi albumán például himnuszokat értelmezett át -, időről-időre lebilincselik a hallgatóságot. A táncos lábúak igazán lendületes koncertre számíthatnak a Touch And Go csapatától. Első slágerük, a „Would You..” igazi bombasiker, máig gyakran forog a rádiókban és házibulikban egyaránt. Az elektronikus tánczene rajongói számos világsztárra számíthatnak az idei VOLT-on is. Közülük a Doors feldolgozásaival ismertté vált német Tube-Tech már elfogadta a szervezők meghívását.
  
  A hazai paletta legjobbjai
  
  A hazai kínálat ugyancsak erősnek ígérkezik: a közel 200 dj-t és zenekart felvonultató programban a VOLT rendszeres fellépői mellett számos kuriózummal, finomsággal találkozhat a közönség. Sokak számára jó hír, hogy a nyári turné első állomásaként, a hazai fesztiválok közül egyedül a VOLT-on lép színpadra ÁKOS, aki a VOLT történetében már két alkalommal is emlékezetes koncertet adott.
  
  Jegyek már kaphatók!
  
  A VOLT Fesztivál programja még korántsem teljes - árulta el a két főszervező, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert. A következő hetekre még számos meglepetést tartogatnak a közönség számára: hazai- és világsztárokat egyaránt. A nyilvánosságra hozott sztárkínálat alapján azonban már most is érdemes szállást foglalni Sopronban és megvásárolni a négynapos bérletet, vagy a napijegyet, amely március első napjaitól már országszerte kapható. (jegyirodák listája: www.volt.hu)



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 flynn    flowers of whores    udo    catherine hardwicke    master boot record    duff mckagan    kick ass    turbonegro    squash bowels    dynamite    holy man’s glory    karinthy frigyes    gwar    pfa    pókember    angra    kevin bacon    karma to burn    tower heist    piknik park    venom inc    whitechapel    simpson család    kelet underground    new model army  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!