hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2007. január 11. csütörtök   15:34
nincsen hozzászólás

szerző: Eugene
Godsize Fesztivál
2007. január 27. Budapest - Kultiplex

  Január 27-én megrendezésre kerül a Godsize Fesztivál, melyen hat zenekar szolgáltatja majd a talpalávalót a megjelenteknek, egyben mutat meg egy szeletet a magyar rockzene tortájából.
  
  Fő attrakciónak a Watch My Dying számít, akik 1999 óta nyomulnak érdes, technikás elemekkel teli death/thrash metaljukkal. Két anyag (Rendszerhiba EP, Klausztrofónia) kiadását követően megmérettek az ABC tehetségkutatón, összesítésben negyedik helyen végeztek. 2006 végén jelent meg második lemezük, a Fényérzékeny, mely elkészülténél nem kisebb név bábáskodott, mint a Clawfinger-es Jocke Skog. Mindenképpen egy zúzós, kegyetlen koncertet várhatunk tőlük!
  
  A Zulu egy budapesti metal formáció, melyet Csaba Zoltán (ex-Méj/nesz, ex-eX-l), Söptei Balázs (Xenophobe, Ex-Wolfram) és Metzger Dávid (ex-Blandish, Horda) alapított 2005 nyarán. Zenéjük fokozatosan alakult át (több tagcserét átélve) extrém metalból melankolikus, progresszív stonerré. Végigjátszották a pesti klubbokat olyan bandák társaságában, mint az Everflash, Burn to Gain Salvation, Blandish, stb., úgyhogy koncertrutinban nem szenvednek hiányt.
  
  Dunaújvárosból rándul fel egy kis zúzásra a Lady Picture Show, mely egyébként vidéki bandákat tömörítő Country Metal tagja. 2006-ban az EDGE Records-nál jelent meg Lady Picture Show című nagylemezük, amit az Audioplanet stúdióban rögzítettek. A kedvelt underground sláger, a Broken & Sombre szerepelt a Country Metal válogatáson. Az énekescserén átesett banda hihetetlen dinamikával, és fogós metal riffekkel igyekszik majd meghódítani a közönséget.
  
  A Tech-No-Logic-ot 2004 végén alapították a zenekart a Garcia testvérek. Bejutottak a 2006-os ABC tehetségkutató döntőjébe, valamint olyan bandákkal koncerteztek, mint az Insane, Cadeveres, Solution. A koncerteken saját földbedöngölő muzsikájuk mellett Slipknot és Mudvayne számokat is játszanak. Zenéjük elsősorban a matekos ritmusosságra épül, emellett kíméletlenek a gitárszólókkal, nem adnak teret azoknak.
  
  A Lights Go Out 2005 nyarán a Skizodigital mellékprojektjeként indult Szabó Máté dobos (ex-Skizodigital, ex-CDT, Cadaveres) és Nagy Attila (ex-Skizodigital) gitáros közös próbahelyi jammelése során. Móricz László gitáros, Árva Péter (ex-Dying Wish, ex-Skizodigital) basszusgitáros és Bálint Song énekes személyében hamar kialakult a jelenlegi felállás, amellyel 2005 végén elkezdték rögzíteni első felvételeiket. 6 dalt rögzítettek a Szeg Home Studio-ban, amelyből 3 dal 2006 márciusában promóciós EP-ként látott napvilágot. Súlyos, modern, divatos emo/metalcore játszanak.
  
  A Country Strike 2001-ben alakult, eredetileg Pécsett. A zenekar egy éve Budapestre tette át a székhelyét. Az alapító Benedek Tamás a végleges felállást 3 hónapja találta meg. Azóta játszottak már a VL45, Burn to Gain Salvation, Tech-No-logic társaságában. Zenéjük country-hardcore/metal, a bemozdulás rájuk (és egyébként mindegyik csapatra) garantált! A rendezvényen való megjelenés pedig kimondottan ajánlott!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 midriff    halálos iramban: Ötödik sebesség    hrutka róbert    carnivore diprosopus    csík    ghost protocol    szabad akarat    simpson család    subways    gaza    space battleship yamato    paddy and the rats    wolf parade    all shall perish    zack snyder    rózsaszín pittbull    bill clinton    zorán    soulmirror    powerfest    infected rain    placebo    blahalusiana    violator    black-out  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!