hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2006. június 20. kedd   15:15
nincsen hozzászólás

szerző: Krsa
NagySkaland Skanking Camping 2006
2006. június 29 - július 2. Budapest – Római Part – Ártér Kultúrpark

  2006. június 29. és július 2. között immár negyedszerre kerül megrendezésre a magyar ska és reggae zenekarok reprezentációs tábora, a NagySkaland Skanking Camping. Az idei fesztivál helyszíne, Budapest III. kerületének egyik legszebb részén, a Római Parton elterülő Ártér Kultúrpark lesz, mely egyaránt kielégíti a sátorozni és a város zajától elvonulni vágyó kempingezőket, valamint a csak estére kilátogató, ingázó, kényelmesebb fővárosiak igényeit (a helyszín éjszakai járatokkal, vagy akár biciklivel is megközelíthető).
  
  A programban helyet kap a legtöbb magyar ska és reggae együttes (PASO, LB27, Tigris, Ska Hecc, Kabinet Rt., Kettő Kettő, Malacka és a Tahó, Boogie Mamma, Testi Egyenleg S.K., Riddim Colony, Skambulance, Zagastic, Skafunderz, Nemérdekes, Re-G, Tizenhét és még számos nagyszerű zenekar - részletes program: b>http://www.paso.hu/skaland/program.htm), akik csütörtök kora délutántól három napon át szórakoztatják a közönséget, majd vasárnap reggeltől már a soundsystemek veszik át a főszerepet (Copy Con-nal, a PASO Sound-dal, a Riddim Colony legénységével és Miro-val). Sátorbontás: hétfő kora délután.
  
  A Skaland az eddigiekben mindig felvonultatott külföldi fellépőket is (vendégünk volt például a New York Ska-Jazz Ensemble, Dr.Ring-Ding, Tribuman Project, Chancers, Tisztelet Sound, stb.), s ez most sem lesz másként. Talán még sokszínűbb is lesz a program, mint a korábbiakban, hiszen idén mindenkinek tartogat egy kis csemegét a Skanking Camping. A 80-as évek, vagy a pop-osabb ska-t kedvelők számára nagy öröm, hogy egy valódi 2tone legenda, az angol Mick Clare (ex-Hotknives) látogat el hozzánk új zenekarával, a rajta kívül ex-Skad 4 Life tagokból álló Squid 58 (UK) tel (www.myspace.com/squid58). A reggae és a tradicionális ska kedvelőinek pedig a német reggae-jazz és ska fúzióban utazó Wood in di Fire (D) (http://www.myspace.com/woodindifire) dobogtathatja meg a szívét, akik saját szerzeményeiken kívül egy remek mc-vel kiegészülve reprodukálnak egy-két klasszikus reggae riddimet is. Mc Longfingah egyébként az osztrák Skamaican Tunes Soundsystem (A) (http://www.myspace.com/skamaicantunessoundsystem) műsorához is csatlakozik majd, akik a jamaikai zenék teljes skáláját bejárják majd programjuk alatt. A negyedik külföldi fellépő pedig a Spirit of Reggae sound kötelékében játszó, már említett Miro (SK), aki a sound nevével ellentétben a 2tone-ba és modernebb darabokba is elkalandozik néha.
  
  A zenés programokon kívül lesz Streetstones focibajnokság is, melyek nyereményeit a Streetstones bolt ajánlja fel (http://streetstones.com), ők egyébként kiköltöztetik a boltot erre a négy napra, szóval érdemes körülnézni a honlapon, hogy mit is lehet nyerni, illetve vásárolni tőlük. Lesz még főzőbajnokság is, melyen a nevező csapatok bemutathatják bográcsgulyás tudományukat. Lesznek kivetítők, melyeken a foci VB és ska és reggae témájú filmek mennek, sőt tervezünk sKaraoke-t is szigorúan hajnalban, a kellő állapot elérése után!
  
  Négynapos bérleteket vásárolhattok a Streetstones boltban (Szentkirályi u. 17.), a Wave-ben (Révay utca), a NemArt-ban (Szövetség u.) és a PASO klubokban a Blue River állóhajón minden kedden és szerdán).
  
  A napi jegyek a helyszínen az első három napra 2000 Ft-ba, az utolsó napra 500 Ft-ba kerülnek majd!
  Bővebb info: http://www.paso.hu/skaland/index.htm



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

2006 Skaland

Program

 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
Republic 35
Amaranthe, Dragonforce, Infected Rain Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 saoirse ronan    kelet-nyugat    everwood    stam1na    sisters of mercy    jet    distillator    ossian    enterprise earth    the kooks    anthony hopkins    freedom is a lie    scott pilgrim    the ting tings    toxic waltz    musica moralia    total world domination    ian gillan    nyers    csak szexre kellesz    madball    efott 2017    benedict cumberbatch    good charlotte    gyár  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!