hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2005. június 18. szombat   10:38
nincsen hozzászólás

szerző: morzsa
Napalm Death, Ákos, Tankcsapda, Tarantinos, Boban Markovic, azaz jön a IV. Vekeri-tó Fesztivál
2005. június 22-26. Debrecen-Vekeri-tó

  2005. június 22-től 26-ig immár negyedik alkalommal, négy napon keresztül, 5 zenés színpaddal és 8 programhelyszínnel csábít mindenkit Debrecen mellé a Vekeri-tó partjára a Vekeri-tó Fesztivál!A 4 nap alatt több mint 200 előadó, és rengeteg egyéb érdekes és értékes kiegészítő programmal készülnek a szervezők. Az előző évek hagyományait folytatva idén is bekerült egy új programhelyszín a kínálatba. A „Fokkváros”, avagy egy lakható város a fesztiválban, ha kell egy csöndesebb szigettel, vagy ha kell laza bulizós helyszínnel teszi színesebbé a rendezvény színvonalát. Persze a „városon kívül” is van élet! 2005-ben ismét nemzetközi sztárfellépők várják a hazai pop-rock-party élvonal képviselői
  mellett a látogatókat . Aki durva metalra éhes annak jön a Napalm Death, aki „Macskajajra” nosztalgiázna Boban Markovic, aki pedig a világhírű Tarantino filmzenéket szeretné élőben meghallgatni, annak hét elvetemült „gengszter” azaz a Tarantinos a megoldás! A hazai előadók közül mindenképpen kiemelkedik az Anima Sound System, Pál Utcai Fiúk, Belga, Junkies, Kispál, a Kowalsky meg a Vega, Depresszió, természetesen a Tankcsapda és nem utolsó sorban Ákos produkciója!
  
  A zenei és egyéb programok mellett érdemes koncentrálni az utazási információkra, hiszen minden nap Debrecenből a MÁV állomástól ingyenes buszjáratok indulnak a fesztiválra. Amennyiben valaki nem akar buszozni, a fák árnyékban, kijelölt területen ingyenes sátorozási lehetőséget fogadja!
  
  Hamarosan kapunyitás, és kezdődik egy újabb őrületes fesztiválhangulat!
  
  Kiemelet fellépők:
  
  A legjobb rezesbanda - Boban Markovic Orkestra
  A Boban Markovic Orkestra a legnépszerűbb szerb fúvószenekar. Hangzásvilágukban az egykori török katonazene egyesül a helyi, délszerbiai népzenével. Szerbiában egy valamirevaló esküvő vagy vigadalom elképzelhetetlen a zenekar nélkül. Goran Bregovic, Emir Kusturica filmjeinek zeneszerzője először Belgrádban hallotta őket, és rögtön stúdióba hívta a csapatot - így született meg az Arizonai álmodozók és az Underground fantasztikus, eredeti muzsikája. A nagyszerű filmzenék közül mindenképpen kiemelkedik a szintén Kusturica által fémjelzett Macskajaj /Black Cat White Cat/ (1998) c. film betétdala, amellyel elsöprő sikert arattak. Ismertségüket azonban nemcsak a filmeknek köszönhetik, hanem a szerbiai Grucsában évente megrendezésre kerülő fúvós fesztiválnak is, ahol éveken át a legjobb zenekarnak számított a csaknem két évtizede létező csapat. A csapat vezetője Boban Markovic! A mester egyre inkább visszavonulást fújna magának, s tizenöt éves virtuóz fiát állítaná reflektorfénybe, ám még korai az idő, az apa, Boban még több, mint kiváló formában van, úgy trombitaszólistaként, mint zenekarvezetőként, de énekesként is. Fia Marko persze az első szólista, aki apjával ha kell végigfújja egy szólamban az összes szólót díszítéstől akár vég nélküli ismétléssel, mindig hibátlanul. Ami e csapatban a legelképesztőbb, az összetartás. Mindenekelőtt a zenei összetartásra gondolunk, hisz úgy muzsikál ez a brigád, akár egy orgona sok-sok szelepe lenne ugyanazzal a kézzel, ugyanabban a pillanatban megszólaltatva. A hangjuk a gyomorba fúródik, s imbolyogni kezd a világ egy hihetetlenül precíz, hihetetlenül jól megkomponált harmóniai és ritmusvilágban, amelynek előadói magából a Balkánon végighúzódó szellemi vénából jönnek, annak a képviselői, mesterei, tudósai, ez az életük.
  Boban Markovic koncert- Vekeri-tó Fesztivál- Borsodi Nagyszínpad 2005. június 23. (csütörtök), 21.00
  
  Napalm Death A ´80-as évek death metal legendája, a Napalm Death, a grindcore atyjai, a metalt újfajta, extrém irányba tolták el fülsüketítően intenzív, dallamot és finom ízlést nélkülöző, kegyetlenül brutális zenéjükkel. Pedig kinézetre az arcok már nyugis-apuka jellegűek, mint zenekar azonban ekkora lendületet nagyon kevesen tudnak produkálni. 1982-ben alakultak az angliai Ipswich-ben. Az első években a megszokott metal irányt képviselték, majd az évtized közepére kibővítették látókörüket: hardcore és trash elemeket vegyítettek zenéjükben, és végül megkapták az általuk elnevezett grindcore műfajt, mint a metal egy mutációját, amit a hihetetlenül rövid dalok, démoni énekhang és szemfelnyitó szociopolititkai szövegvilág jellemez. Lázító rádiószereplések és élő fellépések után 1987-ben adták ki első LP-jüket, a Scum-ot, saját Earache kiadójuk gondozásában. A lemezen két énekes Nick Bullen és Lee Dorrian is szerepel, valamint Justin Broadrick és Bill Steer gitárosok, basszusgitáros Jim Whitley, és egyedül Mick Harris dobos szerepelt minden dalban. Miközben a világ metal közösségében hihetetlen befolyásra tettek szert, a mainstream médiából egyedül a BBC Rádió 1-es dj-je, John Peel tüntette ki őket népszerűsítő figyelmével.
  
  1988-ban következett a folytatás: a From Enslavement to Obliteration, mely összesen 54 dalt tartalmazott és még extrémebb irányt vett a néhány másodperces számokkal. Ezután váltások következtek. Dorrian és Steer kiszálltak, énekes Mark Barney Greenway (ex-Benediction), gitáros Jesse Pintado (ex-Terrorizer) és Mitch Harris (ex-Righteous Pigs) pedig már az 1990-es Harmony Corruption lemez új felállásában szerepeltek. Az egyetlen eredeti tag, Mick Harris 1992-ben vált ki, hogy megvalósítson egy sikeres ambient dub projektet, a Scorn-t. Helyébe Danny Herrera dobos lépett.
  
  Az 1994-ben megjelent Fear, Emptiness, Despair kapta karrierjük legjobb kritikáit, és odáig jutottak, hogy az USA Top 10 pop albumai között is szerepeltek a Mortal Kombat filmzenéje révén, sokak megdöbbenésére. Az 1996-os Diatribes lemezt követően kirúgták Greenway-t, majd egy évvel később meggondolták magukat és visszavették. 98-ban a Bootlegged in Japan koncertfelvétel látott napvilágot, a jól fogadott Words From the Exit Wound pedig az Earache kiadó utolsó megjelent darabja volt. Végül 2001-ben a gyökereikhez való visszatérést az Enemy of the Music Business lemezükön demonstrálták. 2004-ben megjelent új albumuk lemezbemutatója a Vekeri-tó Fesztiválon várható!
  Aki hallotta már élőben a Napalmot az tudja, hogy ezt látni-hallani kell, aki pedig még sosem, az pedig jobb ha tudja, hogy élőben jobbak, mint a lemezeiken, pedig azok sem semmik.
  Napalm Death- Vekeri-tó Fesztivál- Boomerang Színpad
  2005. június 23. (csütörtök), 21.30

  Teológus hip-hop - Belga A magyar hip-hop zenekarok között érdekes, kissé provokatív színfolt a Belga. Szövegeik szállóigékké váltak, koncertjeiken tombolnak a rajongók, úgy tűnik, a média is kellő figyelmet szentel az együttesnek.
  
  A Belga zenekar az internetes undergroundból jutott el az országos ismertségig. 1998 körül terjedt el az interneten kétszámos demójuk az Ovi és a Kalauz című dalokkal. A zenekar tagjai a Buddhista Főiskolán találkoztak egymással, ahol vallásfilozófiát tanultak. Zenéjüket nevezték már bölcsész hip-hopnak, az állandó jelző pedig az egyesek által komolyan vett, mások szerint poénos „magyar nemzeti hip-hop”. Ők maguk inkább a teológus hip-hop kifejezést tartják korrektnek, bár nem szeretnék zenéjüket kategorizálni.
  
  A zenekar nevének nem sok köze van Belgiumhoz: állítólag egy finom belga csoki miatt választották ezt a nevet. A hangzásvilág kissé emlékeztet az Anima Sound System dallamvilágára, az időnként durva szövegek miatt pedig néhányan a magyar Eminemet látják bennük. A magyar Belga fiúk nem akarnak sztárok lenni. Azt mondják, amit el akartak érni, már elérték: ismerik a nevüket az egész országban és szerepeltek Jancsó Miklós egyik filmjében. Ganxsta Zolee, akinek a hatására zenélni kezdtek, szintén elismerően beszél róluk, egész pontosan „édes aranyos cuncibogaraknak” nevezte őket. Ganxsta Zolee-n kívül főleg a fekete zenék és a hatvanas-hetvenes évek funky-ja van rájuk nagy hatással, meg persze a közös kedvenc, a Beastie Boys. A magyar underground zenekarok közül a Bizottságot és a Tudósokat hallgatják.
  
  A botrány sem idegen tőlük: oszlatták már fel koncertjüket készenléti rendőrök, sőt, az is előfordult, hogy alsónadrágjukból juhtúrót dobáltak a közönségnek. A rajongók mégis élvezik az időnként durva szövegeket is.
  Belga-Vekeri-tó Fesztivál- Borsodi Nagyszínpad
  2005. június 24. (péntek), 21.00

  
  Itt vannak a tankok! - Tankcsapda Május végén, közel fél éves pihenő után a Petőfi Csarnokban tért vissza a deszkákra az ország elsőszámú rockcsapata a Tankcsapda. Utoljára a debreceni Főnix Csarnokban tartott év végi jubileumi teltházas buli kapcsán hallhatunk róluk, ám most a csend végre megtört.
  
  Beindult a zenekari munka, a rendkívül sikeres PeCsa-buli után manapság pedig már a Vekeri-tó Fesztivál programjának folyamatos próbálása, párhuzamosan pedig az új dalok, új ötletek összerakása zajlik a próbateremben! A visszatérés egyébként kitűnően indult a trió számára, május 3-án az Arany Zsiráf utódjaként megrendezett Fonogram-díjátadón a legfontosabb kategóriában győztek az Örökké tart című szerzeményt választotta a szakmai zsűri az év dalának, a 2004-es dupla válogatásalbum pedig mára már platinalemezzé nemesedett!
  
  Elhatároztuk tavaly év végén, hogy egy időre teljesen kizárjuk a zenekari dolgokat az életünkből, és pihenünk- mesélte Lukács Laci frontember. Végre jutott időnk koncertekre járni és még egy keveset, utazni is a nagyvilágban. Személy szerint én a legtöbb időmet a barátaimnak és a családnak szenteltem-összegezte Laci az elmúlt időszakot. Jelenleg naponta több órát zenélünk együtt, próbáljuk a nyári fesztiválprogramot.
  
  A Vekeri-tavi koncert érdekességéről Lukács Laci egyébként annyit árult el, hogy nem egy kiszámítható Best Of programot hallhat majd a közönség, hanem a ritkán játszott dalok kerülnek előtérbe.
  Tankcsapda-Vekeri-tó Fesztivál- Borsodi Nagyszínpad
  2005. június 24. (péntek), 22.30

  Harsány Balkáni Elemek- Besh o droM A zenekar 1999-ben alakult. Zenéjük a különböző kelet-európai hagyományok - román, magyar,cigány, balkáni zenék - sajátos újraértelmezése. Az alapötlet szinte mindig valamilyen eredeti dallam, amelyet saját egyéni intuíció alapján teremtenek ebből az alapból igazi városi szubkultúrát. A zenekar neve azt jelenti: üld meg az utat, utalva a zenészek dinamikus természetére. Első lemezük 2000-ben jelent meg Macsó hímzés címmel, a Fonó Records gondozásában. A zenekar két kulcsfigurája a szaxofonos Barcza Gergő és az ütőhangszeres Pettik Ádám. Egyéni zenei ötleteik megvalósításához szívesen hívnak minél sokoldalúbb zenészeket, DJ-ket. A koncerteken a nyolc tag mellett, eddig közreműködött például Monori András (trombita, kaval, gadulka, ütőhangszerek) és DJ Mango. A hangszerelés pilléreit a harsány balkáni rezesek, a kötött elektronikus funky groove-ok, jazzes imrpovizációk és népies sűrítettség képezik.
  Besh o droM- Vekeri-tó Fesztivál- Boomerang Színpad
  2005. június 24. (péntek), 23.00

  
  Kultfilmekhez Kultzene! Jön a The Tarantinos! Kultfilmekhez kultzene! Tartja a mondás, melyet főleg Quentin Tarantino érdemelt ki filmjeivel! Quentin Tarantino nem csak rendezőként fedeztette fel a világgal, hogy egyes leírt vagy elfelejtett műfajok (B-filmek és ismeretlen távolkeleti kungfu-mozik) mennyire szórakoztatóak tudnak lenni, ha avatott kéz hasznosítja újra őket: filmzenéinek válogatójaként is forradalmat hajtott végre. Tőle tudjuk, hogy a gagyi vagy neadj´Isten nevetséges surf-rock vagy éppen a ciki, nyálas, avitt régi soul-slágerek megfelelő pillanatban megidézve iszonyatosan jók lehetnek. Mint filmes megoldásait, zenei poénjait is rengetegen próbálták lenyúlni, több-kevesebb sikerrel (gondoljunk csak a Taxira), de ebben sem sikerült a mestert túlszárnyalni. Tarantino hű fegyverhordozói és igehírdetői az angol Tarantinos zenekar. A IV. Vekeri-tó Fesztivál egyik sztárfellépői is ők lesznek.
  
  A Tarantinos-t hét londoni zenész alapította. Az inspirációt a 90-es évek egyik fenegyereke, Quentin Tarantino adta. A zenekar a „Kill Bill”, a „Kutyaszorítóban”, a „Ponyvaregény”, a „Jackie Brown” és az „Alkonyattól Pirkadatig” c. filmek olyan betétdalait játsszák, mint például a „Miserlou”, a „Never Can tell”, „Bang Bang”, a „Woo Hoo”, a „Green Hornet”, a „Don´t Let Me Be Misunderstood”, de a hetvenes években közkedvelt slágerek közül a „Jungle Boogie”, a „110th Street” és a „Son Of A Preacher Man” is elhangzik koncertjeiken. A zenekar a filmek stílusát és hangulatát ötvözi a zeneszámokkal és a filmekből származó idézetekkel, kitűnően megkomponált jelenetekkel és a Tarantino-féle, védjegynek számító fekete öltönyökkel. A Tarantinos már nem csak egy zenekar, hanem egy utazó showműsor. 2004-ben jelent meg első albumuk, „The Tarantinos ep vol. 1” címmel.
  Legközelebbi „sóműsor”: Vekeri-tó Fesztivál- Borsodi Nagyszínpad 2005. június 25. (szombat), 20.00
  
  Utolsó Hamgos Dal a tóparton - Ákos Egy ütős rock koncertre számíthat a közönség. Az utolsó hangos dal koncertmenüjének leghangosabb darabjaival és jó pár meglepetéssel készülnek a zenekar tagjai, mindez az Ákostól már megszokott látványos színpad - és fénytechnikával körítve.
  
  Erre az évre ugyan a korábbiakban pihenőt hirdetett Ákos, de végül a hazai koncertszervezők nyomására mégis csak beadta a derekát és folytatta múlt évi koncertturnéját. Ákos tavalyi Az utolsó hangos dal címet viselő 17 állomásos turnéjára összesen 75 ezer látogató volt kíváncsi, így nem csoda, hogy ilyen érdeklődés mellett újabb fellépéseket kellett beiktatni. Most tavasszal egy felújított repertoárral és számos új vendégzenésszel vágott neki Az utolsó hangos dal Ráadásturnénak Ákos és zenekara. A múlt évi koncertműsorból kikerült jó pár sokat hallott és játszott sláger, helyükre zúzósabb rock szerzemények kerültek be, sőt a Bonanza Banzai három dalos blokkja is teljes mértékben felfrissült. A mostani turné igazi meglepetésének számít két korábbi zenekari tag visszatérése. Az Ákos Band két régi oszlopos tagja, Madarász Gábor (gitárok) és Dorozsmai Péter (dob) több dal erejéig is színpadra lép, felidézve némileg a régmúltat. Rajtuk kívül szintén kíséri a zenekart Háry Péter Chapman Sticken.
  Ákos- Vekeri-tó Fesztivál- Borsodi Nagyszínpad
  2005. június 25. (szombat), 22.00

  
  A legjobb bandák mellett a legjobb DJ „szett” (India Színpad-Party Arena)
  Alley Cat (Skunkrock) egy DJ-hölgy, akinek neve egybeforrt a Skunkrock kiadóéval. Alley Cat rádiós DJ barátai révén ismerkedett meg a drum and bass-el San Franciscóban. Haverjai arra bíztatták a rengeteg lemezt összegyűjtő lányt, hogy kezdjen el mixelni. A drum and bass szeretete arra ösztökélte, hogy hagyja ott az Egyesült Államokat és ugorjon át Európába. Németország után Londonban kötött ki, ahol a Skunkrock kiadó egyik vezetőjévé vált. A Skunkrock nem követi a trendeket, kiadnak nagyon sötét dolgokat, rollereket, amen zenéket, vokális darabokat, de jump up-ot is. Alley Cat a kiadóhoz hasonlóan nem ragad le egy irányzatnál a drum and bass széles palettájáról egyformán válogat, igen ügyesen. A tervek szerint a Skunkrock idén újraéled, tervben van egy maxi az ír Beta2 (´Lyte One´ / ´Show Me´) és a kanadai Outlook (´My Love´ és Cyantific remix) főszereplésével.
  
  
  B.L.I.M. (Track Rec., TCR) a breakbeat színtér egyik kulcsjátékosa. Zenei pályafutását drum and bass producernél kezdte az Emotif/S.O.U.R. kiadók háza táján. Majd elfordulva a dnb-től, a ´90-es évek végén az akkoriban formálódó nu skool break irányzat egyik mai napig meghatározó személyévé vált. A Szentháromság (Adam Freeland, Tayo, Rennie Pilgrem) mellett az Elveszett Fiú (B.oy L.ost I.n M.usic) is beírta a nevét a nagykönyvbe, olyan zenékkel, mint a ´Chronologic´, az ´Eskimo´ vagy a Steve Reich művéből FreqNasty-vel közösen készített ´Desert Music´ remix, amely akár a nu skool breakz definíciója is lehetne. Zenéjében éppúgy jelen vannak a tonnás basszusok és kemény dobok, mint az electrós vagy akár trance hatású hangok, dallamok. B.L.I.M. mostanság saját, Track elnevezésű kiadóját igazgatja és itt jelenteti meg saját és Voyager-el közös zenéit.
  
  Martyn aka DJ Pan (Revolve:r, Play:Musik, Redzone) & Pressure (Redzone). A holland drum and bass életről általában a technós, esetleg az atmoszfériuks hangzás jut eszünkbe. Nos a színtér egyik másként gondolkodója Martyn avagy DJ Pan, akinek zenei példaképei sokkal inkább Jonny L vagy Digital és Spirit. Martyn két zenéje (´Blacklies´ / ´Get Down´) hamarosan a Soul:R testvérkiadóján a Revolve:r-en lesz hallható. Pan és Pressure az eindhoveni Red Zone csapat tagjai, akik tavaly elnyerték a legjobb holland szervező díját, köszönhetően havonta két alkalommal jelentkező estjeiknek. Ugyanekkor az eredetileg ír származású Pressure kapta a legjobb holland DJ-nek járó díjat, aki hallotta már őt, az azt hiszem nem is vonja kétségbe, hogy méltán.

  Debreceni kötődéssel. Debrecen, illetve a megye különösen és messze földön híres a rockmuzsikához való kötődéseiről. Sztárcsapatokat adott a magyar könnyűzenei kultúrának, s kiterjedt amatőrmozgalommal, sőt, civil intézményes rockzenei oktatással is rendelkezik. A IV. Vekeri-tó Fesztivál mint a régió egyik legnagyobb könnyűzenei rendezvénye le sem tagadhatná debreceni kötődését. A fesztiválon több mint 25 debreceni illetve megyei zenekar mutatkozhat a különböző helyszíneken, nem beszélve az egyéb civil szervezetekről, civil kezdeményezésű programról. Színjátszás, népzene, táncház, fórumbeszélgetések természetvédelemről, szubkultúráról, zenéről és még sorolhatnánk. Mind-mind valamelyik debreceni amatőr társulat, civil szervezet kezdeményezésére valósulhat meg.
  
  Ez a Vekeri-tó Fesztivál is csakúgy, mint az elmúlt években bármikor, ugyan túlmutat Debrecen határain, de mégis benne van a cívisváros kultúrájának színe-java!
  
  Új helyszín a -Fokkváros Egy lakható hely a fesztiválban. Játék, pihenés, kultúra, mozgás, varázslat. Kapocs a világhoz és önmagadhoz. A 2005-ös Vekeri-tó Fesztivál vadonatúj programhelyszíne kicsit más, mint a többi. A Fokkváros-t a FOKK Egyesület és az eMagyarország Ifjúsági Program építi fel, hogy legyen hol lenni, akár egész nap.
  
  A Fesztiválterület egy csendes helyszínén, árnyat adó fák alatt találod meg a három fő helyszínből: az eMAGYARORSZÁG Játszótérből, a DUB székház-ból és a Fokkamokka Retro-kávézóból, valamint remélhetőleg sok-sok lakósátorból álló várost.
  
  Az eMAGYARORSZÁG Játszótér egy kellemes szabadtéri tisztás. Egyik végén az eMAGYARORSZÁG pont sokgépes terminálon biztosítja az Internet-hozzáférést és a sokféle hálózatos játékot a fesztivál ideje alatt. A másik végén található a Ligetszínpad, ahol a kulturális programok legsokszínűbb kavalkádjával találkozunk: klasszikus zene, folk és táncház, harc- és táncművészet, vásári komédiák, utcaszínház, rock, performance-ek. Fellépők egész sora: Kuckó Művésztanya, kARTc csoport, Sugalló zenekar, Tabak Színpad, Pajtás zenekar, Kaukázus, Isten Háta Mögött, Kálvintér, Él és sokan mások. A Játszótéren egész nap kézműveskedés, zsonglőrjátékok, sportolás és egyéb kedves lehetőségek.
  
  A DUB Székház tavaly már nagy sikert aratott aátra idén is a chill-out jegyében épül fel. A legkülönbözőbb „nyugalmas” elektronikus zenéket (downtempo, nujazz, triphop, ambient, deep house, experimental) többek között olyan előadók válogatják, mint Dj Palotai, a Secta Sound System, a Realistic Crew vagy a Budapest Café Lounge kollektíva. A különleges látványról nálunk sohasem járt vizuálfelelősök gondoskodnak, míg az atmoszférát a különleges dekoráció és a babzsákbútorok segítenek megteremteni.
  
  A Fokkamokka Retro-kávézó az elmúl évtizedek hangulatát idézi fel, berendezésével, a mindennapos „olckúl” divatbemutatókkal és a fergeteges Retro-partykkal, melyek zenei repertoárja a táncdaloktól a rockabilly-ig és azon túl is terjed. Ezen kívül a tavalyi fesztivál filmje, Tarantino-mozik és debreceni civil szervezetek programjai tűnnek majd fel a sátorban.
  
  Hasznos Információk
  Info Pont
  A non-stop információs pontban minden megtudható fesztiválunk programjairól, közlekedésről, sportszerek (foci-, kosár- és röplabda) kölcsönözhető.
  
  Tám Pont
  Állandó orvosi ügyeletet, mentőt, és ingyen óvszereket biztosítunk a fesztivál teljes ideje alatt.
  
  Pakk Pontéjjel-nappal működő csomag és értékmegőrző
  
  eMagyarország Pont
  Hogy fesztivál közben se kelljen nélkülöznöd a világhálót, internet sátrunkban jól felszerelt, gyors számítógépekkel várunk minden nap!
  
  Sportprogramok
  Ingyen kölcsönözhető kosár, foci és röplabda!
  - Paint Ball
  - Borsodi vízifoci
  - Szumó bajnokság
  - Skate&BMX Park
  - Strandröpi bajnokság
  - Non stop: Asztali csocsók (ingyenes)
  
  Jegyelővétel:
  Bérlet elővételben: 7000 Ft (4 napos)
  Bérlet helyszínen: 8000 Ft
  
  Napijegy: 0. Nap: 1000 Ft
  Napijegy: 1-3 nap: 3500 Ft (Minden nap a napijegy éjféltől: 2000 Ft)
  
  Jegyelővételi helyszínek:
  Békéscsaba: Tourinform, Szent István tér 9., 66-441-261, bekescsaba@mail.globonet.hu
  Budaörs: Lead Travel, Szabadság u. 37., 06/23/500 475, leadtravel@enternet.hu
  Budapest: Árkád, Árkád bevásárlóközpont Libri könyáruház , 434-8243, arkad@jegyelado.hu
  Budapest: CD Pince, Erzsébet krt. 37., 351-9503, cdpince@axelero.hu
  Budapest: Concert & Media jegyiroda, Üllői út 11-13., 455-9000, cmjegyiroda@axelero.hu
  Budapest: FREE Ticket Jegyiroda, Bercsényi u. 32/b, 209-2548, freeticket@freeticket.hu
  Budapest: Punkportál, www.punkportal.hu XII., Maros utca 15., 20/561 8464
  Budapest: TICKETPORTAL, Eötvös u. 39 (Szondi és Eötvös u. sarkán), 302-2942, veronika@ticketportal.hu
  Debrecen: Mezon, Batthyány 2/b., 52/415-498
  Debrecen: Rock-Ness, Vár u. 10/c., 20/950-5438
  Eger: Agria Travel, Bajcsy Zs. u. 8., 06 36/310 415, agriatravel@axelero.hu
  Hajdúböszörmény: Tourinform, Kálvin Tér 6., 52/561 851
  Kecskemét: Helpi, Széchenyi sétány 2-4., 76/412-020
  Miskolc: TNS Jegyiroda, Széchenyi u. 8 (sétáló utca), +3646/326-111, info@tnsjegyiroda.axelero.net
  Miskolc: Globusz Travel, Szemere u. 20., 06 46/411 422, tui.miskolc@globusztravel.hu
  Nyíregyháza: Ticketline, Szarvas u.1-3, VI em., 06-70-289-29-13, ticketline@freemail.hu
  Nyíregyháza: Mustárház, Szent István u. 20. 42/726-210
  Szolnok: Ifjusági Centrum, Somogyi Béla u. 1., 56/422-429
  Szeged: SZITI, Dózsa Gy. u. 5., 62/420-310
  Székesfehérvár: Káosz , Budai út 27., 8000 Székesfehérvár, 06-22-339363, kaosz@datatrans.hu
  
  Internetes jegyrendelés:
  További árusító helyek a Ticketportál hálózatában!
  Információ: www.ticketportal.hu



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

IV. Vekeri-tó Fesztivál

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 ready the prince    nervecell    mark jansen    jessie j    blur    palaye royale    the secret    underworld 4    haw    all shall perish    psychotic waltz    brutality will prevail    tri state corner    mike portnoy     adam sandler    mary popkids    yngwie malmsteen    alvin lee    chris hemsworth    lich king    chronology    bibliotheque pascal    weöres sándor    g     ripoff raskolnikov  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!