hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
hírek   2024. július 12. péntek   06:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak


  Végre itt a kánikula, a forróság elől pedig a legjobb, ha vízpartra menekül az ember. Ami pedig még jobb, hogy a legjobb bulik is a partra költöznek! A magyar tenger partján, a siófoki Plázs ezen a héten is rengeteg programmal várja a látogatókat. A buli már szerdán beindul, pénteken pedig Curtis, Metzker Viktória és a Forge techno brigád érkezik, szombaton T. Danny és az Ultra Color Fesztivál festi színesre a Plázst, de a hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni!
  
  Azahriah telt házas koncertjével robbant be a július a Plázson, de a szervezők gondoskodtak róla, hogy a hónap hátralévő részében se unatkozzunk. Keddtől-csütörtökig ingyenes bulikkal csábítanak mindenkit a Balaton partjára, hétvégén pedig kétszáz fokra kapcsolva a nyár legvadabb partysorozataival és koncertjeivel várnak mindenkit.
  
  Szerda esténként a Plázs Music Teraszán a Good Vibes eseménysorozaton táncolhatunk legjobb slágerekre, de a foci drukkereknek sem kell hazamenniük, ha a közvetítést szeretnék nézni, ugyanis a Plázs 72 négyzetméteres LED falán követhetik az EB elődöntő eseményeit, némi hűsítő mellett. Csütörtökön, ahogy már megszokhattuk, SzerelemCsütörtök, ahol DR BRS rendel a Plázs Music Teraszon, hip-hop, r&b, reggaeton és a legjobb magyar dalok mesteri adagolásával.
  
  Pénteken a Plázs Nagyszínpadán ezúttal Curtis szövegel, aki előtt Bruno x Spacc melegítenek be. A Plázs Arénába Metzker Viktória mellé ezúttal Yamina érkezik, így összeáll a Tits Gang egy hatalmas bulira. A Music Teraszon a Flashback Fridays vár minden pénteken, a legnagyobb klasszikusokkal, legyen szó retro, r&b, rap, hip-hop vagy éppen pop dallamokról, itt elmerülhetsz a jól ismert slágerekben. A techno szerelmeseinek is érdemes pénteken az irányt Siófok felé venni, ugyanis a Forge szervezőbrigádja a hazai techno élvonalát sorakoztatja fel péntek este a Clubban: Mateo&Spirit, Metha, Raul Young, Deep Colors és Polar is a DJ pult mögé állnak.
  
  Szombaton még feljebb tekerhetjük a fordulatszámot a Plázson, a Nagyszínpadra ugyanis jön T.Danny és KKevin, utána pedig folytatódik az Ultra Color Fesztivál négy helyszínen: az Arénában az ausztrál Restricted, Jackwell, Koósz Milán, Stephanie és Yamina, a Beachen Adam Ajkay, Barta, Elektra és Metzker Viktória, a Clubban Chrstphr és Gabriel Dancer, a Tezenis Színpadnál pedig Barta, Nikita és Subpop keverik a forró dallamokat. Öltözz UV-színekbe, mutasd meg mennyire színes egyéniség vagy, légy te a fény az éjszakában és bulizd át magad a reggelbe!
  
  Vasárnap leveztésképp a parton a Corona Sunsets / Follow The Sun eseményen a Zenebona Records dj-i hozzák a legmenőbb organic, deep, progressive és afro house zenéket, majd este együtt izgulhatunk a foci EB döntőjén, a Plázs óriás kivetítője előtt.
  
  A nyár legforróbb hónapjában még sok-sok izgalmas programmal vár a Plázs: jövő héten a Plázs és Bahart közös Boat Partyján a Truesoundsos kapitányokkal, Peter Maktoval és Gregory S-sel hajózhatunk ki, fellép a Follow The Flow, DJ OTI, alias Sebestyén Balázs első és egyetlen nyári buliján együtt ünnepelhetjük a szülinapját, de érkezik még a Budapest Bár, énekelhetjük a Reptért Korda Györggyel és Balázs Klárival, valamint a legnépszerűbb partysorozatok is a Plázsra látogatnak majd.
  
  Július utolsó hétvégéjén pedig immáron 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport legjava a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a Plázson. A kétnapos rendezvényen találkozhatsz a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival, megmérettetheted izomerődet és alakodat is többféle versenyen, ráadásul, ha itt vásárolsz, azzal jótékony célokat is támogathatsz. Egyszóval a Plázson ebben a hónapban sincs megállás, dobd le magad!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. szeptember 9.
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
2024. szeptember 20.
Nem gondoltad volna, hogy ennyire jól áll a Carson Comának a mulatós - itt a Frida Kahlo remix EP
2024. szeptember 24.
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet (Papp László Budapest Sportaréna)
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Női énekessel, új albummal, turnéval tér vissza a Linkin Park
Lenyűgöző akusztikus verzióval tért vissza a Spanish Love Songs
The Silver Lines bemutatja második EP-jét: ...And The Lord Don’t Think I Can Handle It”
Tisztelgés Hal Ashby előtt, megjelent Touché Amoré új kislemeze
Újra aktív a heavy punk műfaj klasszikusa, a Sun & Sail Club
Marc Storace visszatért, fedezd fel a ´Rock This City´-t!
You Keep Me Up at Night - a The Driver Era újabb nagy dobása
Az Entering Polaris új kettős albuma, a Myths In Motion / Songs Of Ivory And Obsidian, ezen a héten jelenik meg
 kiemelt 
Frank Turner, a brit folk-punk ikon Budapesten
  
November 3-án a brit folk-punk színtér egyik legnagyobb alakja, Frank Turner, és zenekara, a Sleeping Souls lép fel a budapesti Dürer Kertben

Ghøstkid az Analog Music Hallban: A metalcore, a horror és az elektronika találkozása
Punk rock új hulláma: Frank Carter & The Rattlesnakes és Kid Kapichi a Dürerben
Sonata Arctica, Firewind, Serious Black: hármas lemezbemutató októberben
Normandie + Our Last Night a Barba Negra Red Stage-en
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 edge of paradise    death by stereo    checkmate    eyes    buena vista social club    frankenstein-terv    tius norma    simpsons    felföldi péter    ska-pécs    cate blanchett    rose tattoo    szabad az Á    ego project    beast in black    manökken proletarz    black swan    sinister    core leoni    mick jagger    sodom    fergie    mortal sin    joe satriani    marry me in vegas  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!