hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
film [filmpremier]  2024. június 4. kedd   06:17
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!


  Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely országszerte a kiválasztott mozikban lesz látható.
  
  Június 20-án és 22-én a Ghost együttes különleges alkotását láthatják a hazai nézők, ami nem csupán egy átlagos koncertfelvétel prezentálása, hanem a banda Chapters webizódjaiban követhető történetének is része, ezzel egyfajta narratív sztorikeretet adva a Rite Here Rite Now-nak. A felvételek gerincét a Los Angeles-i Kia Forumban tartott két tavalyi előadás adja, tehát a Grammy-díjas zenekar rajongói az amerikai Re-Imperatour turné dalfelhozatalával találkozhatnak majd a nagyvásznon, mely tartalmaz tételeket a Ghost mind az öt nagylemezéről. És persze, ahogy azt kell, harmadik szálként soha nem látott kulisszák mögötti képsorok is várják a nézőket. A fanoknak szinte kötelező lesz átélni a kedvencük által nyújtott élményt, melyre a Rite Here Rite Now minden téren ideális!
  
  
  
  A kétestés LA-i finálét több, mint kéttucat másik város előzte meg a tavalyi Re-Imperatour naptárában. A film zenei anyaga külön albumon is elérhető lesz, ha netán a moziban megtetszett volna valamelyik klasszikus élőverziója. Az együttesen kívül a rendező az az Alex Ross Perry, aki a többek között a Stranger Things-ből ismert Maya Hawke idei videoklipjeit dirigálta, de forgatókönyvírói tapasztalata is van a Disney élőszereplős Micimackó továbbgondolása, a Barátom, Róbert Gida által. A Ghosttal való együttműködése remek bizonyíték arra, milyen eltérő műfajokban képes alkotni.
  
  Az egyedi jelmezes kinézetűkről nevezetes, lényegében „színházi rockbandaként” fellépő svéd formáció filmje közel két és félórás, azonban csak eredeti nyelven, felirat nélkül érkezik. A laikusok számára leginkább a zene marad, ugyanis a színpadi előadások összefüggő történetfolyama 2006-ig datálható vissza, hisz minden új album/turné ciklusában a vokalista eljátszott karakterének egy másik inkarnációjával tér vissza. Az egyedi látásmód hozzájárul az átütő sikerekhez, a cselekmény találgatása pedig örök beszédtéma mind a szaksajtó, mind a rajongók körében. A kemény rock és a heavy metál mellett zenei repertoárjuk az aréna rockkal egészül ki, ezzel keltve egy olyan hatást, mintha a Metallica és az Iron Maiden kereszteződne a számukra honfitárs Abbával, a Pink Floyddal, vagy épp a Rolling Stones-zal. Öt Grammy-jelölésükből egyet nyertek meg, 2016-ban a legjobb metál előadás szobrát.
  
  A moziban egy bónusz dal is felcsendül majd a koncerthez képest, a rajongók pedig joggal lehettek izgatottak, ők egész biztosan nem fognak csalódni, de szeretettel várunk minden érdeklődőt! Jegyek már kaphatók! Országszerte a kiválasztott mozikban, Budapesten pl. a Cinema MOM-ban.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. június 18.
Hatebreed + Crowbar a Durer Kertben (Dürer Kert - Budapest)
2024. június 22.
Rod Stewart - One Last Time 2024
2024. június 29.
3 nap · 29 zenekar · zéró szemét – jön az idei Alpárfeszt!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Szerdán kezdődik a MOZ.GO
Egy hónap múlva ingyenes JFF Online Japán Filmfesztivál
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Ők a Magyar Mozgókép Fesztivál idei életműdíjasai
Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
 kiemelt 
Thy Art Is Murder, Fit For A King, Knosis: nyári katlan-core a Barba Negrában
  
Súlyos deathcore / metalcore hármas fokozza majd a katlan hőséget a budapesti nyár közepén: július 4-én este a Thy Art Is Murder és a Fit For A King már jól ismert produkciója mellett most egy különleges japán projekt, a Knosis is bemutatkozik majd a Barba Negrában

Hatebreed + Crowbar a Durer Kertben
Új dalokkal tér vissza Richie Kotzen a Dürer Kertbe
Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába
Rockmaraton 2024
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 balaton sound 2013    uneath    feles máté    leander risingleander    memorial    titanic 3d    the gentle storm    silenos    ghost iris    u.d.o    no return    vl45    kamikaze scotsmen    sabaton    killed with hate    hopes die last    limbless    darkrise    the bouncing souls    intercom    craig taborn    belphegor    armored dawn    heathen    twin cobra  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!