hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2024. június 3. hétfő   08:14
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Rengeteg sztárfellépő, ingyenes terasz koncertek és meglepetés programok - 10 éves lett az Akvárium Klub!


  10 évvel ezelőtt, 2014-ben nyitotta meg kapuit a főváros egyik legnagyobb klubja, ami azóta számos koncert, rendezvény és party helyszínéül szolgált. Ma már a beváros megkerülhetetlen helyszíne, ahova jó érzés a nyári napsütésben kiülni egy koktélra, vagy hétvégén leugrani egy koncertre. A 10. évet pedig minden eddiginél nagyobb bulikkal, ingyenes terasz koncertekkel, na meg meglepetés programokkal ünnepli a klub.
  
  2014. tavaszán nyitotta meg kapuit a felújított Akvárium Klub, ami azóta a főváros egyik kedvenc helye lett. Nincs is jobb, mint a Teraszon találkozni az ismerősökkel, aztán benézni valamelyik koncertre vagy buliba. A klub három terme - köztük a nemrég megújult és már koncertekkel is szolgáló Lokál - a zenei sokszínűség jegyében mindenki számára kínál érdekes programot.
  
  A 10 év megünneplésére a klub igen erős névsorral rukkolt elő: DJ settel tér vissza az angol DJ-producer Bonobo, először játszik Magyarországon az egyik legsikeresebb, és egyben igen megosztó rapbanda, a City Morgue, koncertet ad a hip-hop történelem egyik legkiválóbb alakja, DJ Premier, de érkeznek a drum and bass nagyágyúi is a Liquicity és a Bladerunnaz szervezésében. Végtelen vágyaival hódítja majd meg a közönséget Donny Benét, fellép az őstehetség Paolo Nutini, és a brit elektronikus zenei formáció, a Mount Kimbie is itt mutatja majd be legújabb albumát. Ültetett akusztikus szólókoncerttel érkezik a kaliforniai garázsrock úttöröje, Ty Segall, jön a Love Tonight slágerrel befutó Shouse, az angol elektronikus zenei producer, Skream és a tuareg kultúrájú, sivatagi bluest játszó Tinariwen is. De az ősz is tartogat még zenei finomságokat, hiszen a 10 éves Akvárium Klub színpadán lép majd fel az amerikai rapper, Russ, illetve $NOT, az Eurovízió boszorkánya, Bambie Thug, a nagy energiájú norvég indie-rock banda, a Kakkmaddafakka, és a holland DJ és producer trió, a Kraak & Smaak, akiket minden alkalommal imád a közönség. Hasonlóan visszatérő produkció lesz a Hang Massive, illetve ismét ellátogat az Akvárium Klubba az ukrán népzenei kvartett, a DakhaBrakha is.
  
  Ők csatlakoznak azokhoz az előadókhoz, akik idén már tiszteletüket tették az Akváriumban, mint Fatboy Slim, Spiritualized, Gorgon City, La Femme, Yann Tiersen, Paul Van Dyk, Hernan Cattaneo, Matroda, NTO, Tinlicker, Dimension vagy a Sub Focus.
  
  Szintén velünk ünnepelnek azok a ma már ismert nagyszínpadokon fellépő zenekarok, akik anno az Akvárium kisebb termeiben kezdték, mint például 30Y, az Elefánt, a Fran Palermo, Jazzbois és a Péterfy Bori és Love Band.
  
  De ez még mindig nem minden, ugyanis májustól ismét jelentkezik az egyik legkedveltebb terasz program is: szerdánként ingyenes koncertek várják a lazítani vágyókat, olyan fellépőkkel, mint Járai Márk, Szakács Gergő, a Platon Karataev duó, Nové Soma és ifj. Csoóri Sándor. Míg csütörtökönként különböző meghívott DJ-k szolgálják a lounge-os, délutáni lazításhoz tökéletesen passzoló ütemeket. A pult mögé állnak többek között a LavaLava a Pure Lust, Mesterházy és Galactic Jackson, Adis is OK, Secret Factory és a Be Massive DJ-k is.
  
  Természetesen további meglepetésprogramokkal is készülnek a szervezők, úgyhogy érdemes figyelni az Akvárium Klub Facebook és Instagram oldalát.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. június 18.
Hatebreed + Crowbar a Durer Kertben (Dürer Kert - Budapest)
2024. június 22.
Rod Stewart - One Last Time 2024
2024. június 29.
3 nap · 29 zenekar · zéró szemét – jön az idei Alpárfeszt!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Thy Art Is Murder, Fit For A King, Knosis: nyári katlan-core a Barba Negrában
Hatebreed + Crowbar a Durer Kertben
Új dalokkal tér vissza Richie Kotzen a Dürer Kertbe
Legyél te Szeged hangja!
Legújabb albumával érkezik az Akvárium Klubba a Mount Kimbie
Tönkretesszük a barbibabákat - megjelent az Analog Balaton, 6363, Lusta Geri és a Mengyelejev veretős közreműködése
Végre Budapesten a zseniális rockénekes új zenekara Dino Jelusick csapata, a Jelusick
Cyber- és posztpunk, darkwave és indusztriál – Programok május végére
 kiemelt 
Thy Art Is Murder, Fit For A King, Knosis: nyári katlan-core a Barba Negrában
  
Súlyos deathcore / metalcore hármas fokozza majd a katlan hőséget a budapesti nyár közepén: július 4-én este a Thy Art Is Murder és a Fit For A King már jól ismert produkciója mellett most egy különleges japán projekt, a Knosis is bemutatkozik majd a Barba Negrában

Hatebreed + Crowbar a Durer Kertben
Új dalokkal tér vissza Richie Kotzen a Dürer Kertbe
Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába
Rockmaraton 2024
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 william hurt    bornholm    deti picasso    killfest    takács eszter    vadvirágok blues band    nine inch nails    discomfort    hazai termék    full of hate    billy the kid    instant    jason staham    back on fire    eluveite    superego    sing sing    lara stone    krapulax & bellepomme    abysmal torment    aaron sorkin    frozen crown    flúg    year of the goat    laime pilniga  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!