hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2024. február 6. kedd   07:50
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Margaret Island is fellép a Budapest Garden Party zenei- és gasztrofesztiválon


  A fonyódi kötődésű Margaret Island az elmúlt évek során a hazai zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük, valamint kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar a szívébe zárta őket.
  A zenekar számos slágert jegyez, köztük olyan ikonikus dalokat, mint az Eső, a Hóvirág, vagy a Veled minden. A csapat hisz az örömzenélésben és értékközvetítésben. Egyedülálló élményt ígérnek Budapest legvártabb tavaszi fesztiválján, ahol a magyar zenei szcéna élén marad, folytatva az érzelmek és kreativitás szigetén való kalandot.
  
  A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó idén májusban először ad otthont a kivételes eseményeknek, különleges és változatos programokkal várva a minőségi zene és gasztronómia kedvelőit.
  
  A Margaret Island mellett olyan kiváló előadók is fellépnek, mint Karácsony János és zenekara, az izlandi instrumentális banda a Mezzoforte, a világhírű brit jazz zenekar, az Incognito, valamint a svájci The Next Movement. Ezen kívül az Első Emelet és az Ocho Macho is csatlakoznak a fesztiválhoz.
  
  Karácsony János, gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany- és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Alkotói filozófiája szerint „A jelenben élek, a jövőbe nézek”. Koncertjén rendkívüli energiák, örömzene és lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk, miközben zenésztársaival együtt adják elő a jól ismert dalokat! Ott a helyed!
  
  A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus pörgés várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a „Garden Party” című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat. Muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, a koncerten hatalmas élettel teli buli várható. Ott a helyed!
  
  A világhírű brit jazz zenekar, az Incognito igazi adrenalinbombával készül a fesztiválra. A zenekar több mint harminc éve a legmagasabb hőfokon izzó muzsikával és pazar muzikalitással nyűgözi le a közönségét. Jean Paul „Bluey” Maunick, a zenekar lelke, hamisítatlan jazzt fecskendez a rajongóiba. Ott a helyed!
  
  A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az „Európa legnézettebb funk zenekara” címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió kirobbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorával érkezik Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove-rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek. Ott a helyed!
  
  A 20 éves Ocho Macho zenekar is színpadra lép a Zenei-Gasztrofesztiválon, mint az ország egyik zenei hangulatfelelőse. A háromszoros platinalemezes zenekar olyan nagysikerű slágerekkel készül, mint a Jó nekem vagy az El Mundo Fantástico, így garantáltan felpezsdíti majd a közönség hangulatát. Ott a helyed!
  
  Az Első Emelet, a ´80-as évek utánozhatatlan zenekara, májusban káprázatos koncerttel várja rajongóit a Városligeti Műjégpályán. A több mint egy millió eladott lemez, köztük arany- és platinalemezek gazdag örökségével a zenekar egy gyors időutazásra invitál minket a ´80-as évekbe. A Csakazértis szerelem és az Édes évek mai napig ikonikus slágerek a többi jól ismert dallal friss hangzásvilágban idézik fel fiatalságuk emlékeit. Az alapítótagok fiatal zenészek összefogásával készülnek egy gigajó bulira, bizonyítva, hogy a zene időtlen. Csatlakozz hozzánk és élvezd a fergeteges show-t! Ott a helyed!
  
  A Zenei-Gasztrofesztivál elhozza az ínycsiklandó gasztronómiai élvezeteket és feledhetetlen zenei élményeket egy olyan rendezvény formájában, ahol a minőségi zene és kifinomult gasztronómia egyszerre kerülnek előtérbe egy igazi pazar környezetben. Ott a helyed!
  
  Jegyek
  
  Budapest Garden Party: Zenei – Gasztrofesztivál
  Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
  
  2024. május 10-11-12.
  
  Nyitvatartási idő:
  péntek - szombat:11:00 - 23:00
  vasárnap: 11:00-21:00



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 jurij    mary elizabeth winstead    sorbon sexual    maylene and the sons of disaster    the sisters of mercy    sonny and his wild cows    ludditák    aborted    october    antonio banderas    still got the blues    chimaira    fatal error    kovács patrícia    wovenwar    párterápia    shia labeouf    blood red throne    wanderlust    aaron sorkin    izegrim    szerelem    turn of mind    smárton trio    deák bárdos  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!