hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2023. május 7. vasárnap   15:03
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
X Ambassadors az Akvarium Klubban
2023. június 8. Akvárium - Budapest



  Az X Ambassadors egy amerikai alternatív pop-rock zenekar, amely 2009-ben alakult New Yorkban. Az alapító tagok Sam Harris énekes és gitáros, Casey Harris billentyűs és Noah Feldshuh gitáros. Később a zenekarhoz csatlakozott Adam Levin dobos is. Az X Ambassadors zenéjében sokféle stílus megtalálható, beleértve a rockot, a popot, az elektronikus zenét és az R&B-t. A zenekar dalai személyes és érzelmi témákat feldolgoznak, amelyek gyakran az élet nehézségeivel, a fájdalommal és a reménnyel kapcsolatosak.
  Az X Ambassadors olyan slágerekkel aratott sikert, mint a Jungle, a Renegades és az Unsteady, amelyek a világ számos országában hódítottak. Első albumuk, a VHS 2015-ben jelent meg, amelyen olyan dalokat hallhatunk, amelyeket Jamie N Commons-szal és az Imagine Dragons-szal is közösen írtak. A második albumuk, az Orion 2019-ben, és harmadik albumuk, a The Beautiful Liar 2021-ben látott napvilágot, és mindkét album megduplázta az együttes rajongótáborát. Nem véletlen, hisz az évek alatt olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint Jay-Z, Eminem, Tom Morello és a már említett Imagine Dragons.
  
  
  
  Az azonos című Ambassadors debütáló EP-jüket 2009-ben saját kiadásban jelentették meg, melyet a Tropisms klippel népszerűsítették. 2012-ben Az Imagine Dragons frontembere, Dan Reynolds, felfedezte, felkarolta és összehozta az Interscope kiadóval, és ugyanebben az évben már itt jelent meg a EP-jük, a Litos. Végül is az X Ambassadors 2013-ban robbant be a zenei színtérre a Love Songs Drug Songs című EP-jével, amelyen megtalálható a Dan Reynolds nevével fémjelzett Stranger. Az EP után már együtt turnézott a Jimmy Eat World és az Imagine Dragons társaságában. 2014-ben megjelenik a The Reason című második EP-jük, melyen az Unsteady, és amely később nagy sikert arató 2016-os VHS című albumukon is megtalálható a többi nagy slágerük mellett. 2015-ben és 2016-ban az X Ambassadors további slágereket adott ki, köztük a Renegades-t, mely az első nagylemezükön, a VHS-en is szerepelt. Az album 20 dalt tartalmazott, amelyekben új és régi dalok egyformán megtalálhatók voltak. A sikerük megállíthatatlan volt és továbbiakban is felléptetek a Panic! at the Disco és az Imagine Dragons csapatokkal. 2016-ban Noah Feldshuh személyes okok miatt rövid időre távozott a zenekarból. 2016-ban egy kiegészített 18 számos VHS 2.0 jelent meg. 2017-ben négy különböző kislemezt jelentetett meg, amelyek mindegyike a zenekar sokszínűségét és kreativitását mutatják, ezek voltak a Torches, a The Devil You Know, az Ahead of Myself. A Hoping jótékonysági kislemezként működött és a befolyt összeget az American Civil Liberties Union támogatására fordították, ezen kívül szerepeltek Eminem Revival című albumán a Bad Husband című dalában.
  
  
  
  2019. június 14-én jelenik meg a 11 számos Orion album,a melyen olyan siker dalok kaptak helyett, mint a Hold You Down, Boom, Confidence, vagy Hey Child, viszont számos kislemez is napvilágot látott mint pl. a Hey Child, a Boom és a Hold You Down. Ez év augusztusában kiadnak egy fegyveres erőszak elleni kislemezt Optimistic címmel. 2021. szeptemberében kiadják a rajongók által várt harmadik nagylemezüket, a The Beautiful Liart. Az albumon olyan sikerdalok találhatóak, mint az Okay, My Own Monster vagy éppen a Beautiful Liar. A csap nem ül a babérjain mivel számtalan más együttműködést is köthető a nevükhöz, mint pl: Kayzo Blindside című dal, vagy Tom Morello Letting Go Pt.2 , vagy Lizzo Cuz I Love You vagy éppen a Jacob Banks X Ambassadors a Baptize Me a Game of Thrones For The Throne. A legutóbbi időszakban még néhány kiadvány köthető nevükhöz. A 2022. december 9-én megjelent Back To You című dal, amely DJ Lost Frequencies, Elley Duhé énekesnővel koprodukcióban készült, valamint idén február 1-én megjelent forever, now Ep-jük Sam Nelson, az X Ambassadors, valamint a március 10-én megjelent 6 sikerdalos Back To You remix EP. A legutolsó give me hell egy dalos EP-jük, alig három hete került kiadásra.
  
  
  
  Összességében az X Ambassadors egy izgalmas és sokoldalú zenekar, amely az évek során folyamatosan bővítette zenei repertoárját, és széles körű együttműködésre és rajongótáborra tett szert. Az X Ambassadors tagjai olyan egyedi hangzásvilágot teremtenek, amely ötvözi az eltérő stílusokat, és érzelmekkel teli szövegeikkel és energikus koncertjeikkel mindig képesek elvarázsolni a közönségüket.
  
  Az X Ambassadors fellépésére jegyek a Live Nation honlapjánválthatók.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 george lucas    exciter    amy winehouse    adrenaline mob    blackgates    petőfi csarnok    rolling stones    the raven age    virrasztók    n roses    road    burst    general surgery        periphery    esclin syndo    julian sas band    joystix    hobó-vadászat40    nőnap    yzzo    beastie boys    weöres sándor    quimby    mortal sin  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!