hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2023. január 5. csütörtök   09:31
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Bullet For My Valentine, Jinjer, Atreyu: Europe Tour 2023
2023. február 10. Barba Negra Red Stage



  A Bullet For My Valentine walesi metalcore/melodic metalcore csapat, 2023. február 10-én, pénteken a Barba Negra Red Stage-ben ad koncertet a Jinjer és az Atreyu társaságában. A COVID-19 járvány miatt eredetileg, 2022. február 13.-ra tervezett Barba Negra klubkoncert átütemezése ez az esemény. A már megvásárolt jegyek a február 10-i új időpontra is érvényesek!
  
  A Bullet For My Valentine (BFMV) 1998-ban alakult a walesi Bridgendben. A jelenlegi tagok: Matthew Tuck (ének, ritmusgitár), Michael Paget (szólógitár, háttérvokál), Jason Bowld (dob) és Jamie Mathias (basszusgitár) alkotja. Zenei karrierjüket garázs zenekarként Metallica és a Nirvana dalok feldolgozásával kezdték.
  2002-ben öt albumra szóló szerződést kötöttek a Sony BMG-vel. A debütáló albumuk, a The Poison 2005. október 3-án jelent meg. Angliában, mind Amerikában abszolút sikerként könyvelhették el és a Billboard 200-as listájának, 128. helyéig jutott, ezen kívül az Independent Album listán 11. helyig jutott. Az album 2009. január 30-án érte el a félmillió példányt, így a RIAA aranylemezzé nyilvánította az USA-ban. Az album legsikeresebb kislemezei, a 4 Words (To Choke Upon), a Suffocating Under Words of Sorrow (What Can I Do), az All These Things I Hate (Revolve Around Me) és a Tears Don´t Fall.
  
  
  A csapat második albuma, a Scream Aim Fire 2008. január 28-án jelent meg. A siker ez alkalommal is garantált volt, hisz olyan dalok kerültek fel az albumra, mint a Scream Aim Fire, a Hearts Burst into Fire vagy a Waking the Demon. A BFMV ismét előkelő helyezést ért el a a Billboard 200-as listáján. A 2008-as (USA- Ausztrália) turnéjukon olyan csapatokkal turnéztak együtt, mint az Atreyu, a Blessthefall vagy az Avenged Sevenfold. Európában viszont a Lacuna Coil, a Bleeding Through és a Black Tide voltak a turné vendégeik.
   Intenzív évek következtek, a 2009-2010-ben olyan patinás nevekkel léphettek fel, mint a Killswitch Engage, a Slayer és a Marilyn Manson. Rengeteg fesztivál meghívást kaptak, és a legrangosabb fesztiválokon léphettek fel, mint pl. a Download Festival, a Nova Rock, a Metaltown, a Rock am Ring, a Rock on the Range, a The Bamboozle, a Bilbao Live Festival, a Fortarock és Graspop.
  
  
  A zenekar harmadik albuma, a Fever 2010 áprilisában jelet meg. Az első legütősebb kislemeze a Your Betrayal című volt, ezt követte, a The Last Fight, és a Bittersweet Memories kislemez sikerük valamint közös turné az Airbourne és a Chiodos társaságában. A soron következő negyedik albumuk megjelenése előtt, nyilvánosságra hozták, a Temper, Temper című dal videó verzióját, valamint, a Riot kislemezt. Az albumra 2013 februárjáig kellett várni és az album népszerűsítésére a P.O.W és a Breaking Point kislemezekkel egészítették ki.
  A 2015. év is sikeresnek volt mondható, hiszen 2015. augusztus 14-én jelent meg a zenekar ötödik stúdióalbuma, a Venom. Az album megjelenése előtt május 18-án bemutatásra került a No Way Out című dal, valamint nem sokkal nyilvánosára hozták az új albumuk a Venom címét, és az új basszusgitárosuk nevét, Jamie Mathias-t. Ebben az évben egy nagyszabású angliai lemezbemutató turnéra indultak. 2016-ban meghívást kaptak a Rock am Ringre, és szerződést kötöttek a Spinefarm Records-szal, majd megjelent a Don´t Need You kislemezük. 2018-ban az Over It daluk vezette fel a hatodik, a Gravity (2018. június 29.) albumukat.
  
  
  A COVID miatt késett a csapat legutolsó a hetedik albuma a Bullet For My Valentine című, amely 2021. november 5-én jelent meg, olyan dalokat tartalmaz, mint a Knives, a Parasite, a Shatter vagy éppen a Rainbow Veins. Az album 15 számos Deluxe verziója, a Bullet For My Valentine (Deluxe) című, idén augusztus 5-én, a jelent meg, olyan dalokkal kiegészülve, mint az Omen, a Stitches és a No More Tears to Cry.
  
  A Bullet For My Valentine ezeken a stúdióalbumokon kívül négy élő albumot, öt EP-t és négy videóalbumot, huszonkilenc kislemezt és huszonkilenc klipet adott ki. Idővel a zenekar több mint 1,7 millió albumot adott el az Egyesült Államokban és több mint 3 millió albumot világszerte.
  
  Az eseményre jegyek itt válthatóak.
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 spiderman    the orange strips    contraband    ashton kutcher    beyond the black    overcast    rosario dawson    kovács patrícia    dvd film    sister sin    metrosection    shining    escape the fate    szexhead    dwayne johnson    mocsok 1 kölykök    harcsa veronika    hollywoodoo    past perfect    anne hathaway    metal hammer festival    beholder    meet and greet    atari teenage riot    owl city  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!