hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2022. november 2. szerda   07:15
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Budapesten koncertezik Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry, Tommy Henriksen
2023. július 18. Papp László Budapest Sportaréna



  Az idei Halloween legnagyobb koncertbejelentése: Budapestre érkezik a Hollywood Vampires
  
  Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18-án a Sportarénába. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.
  
  Október 31-én, Halloween napján jelentette be új 2023-as turnéja állomásait a Hollywood Vampires. A világsztárok a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában nyitják meg 2023-as brit turnéjukat július 5-én, majd pár nap múlva Budapesten adják elő észbontó koncertjüket.
  
  
  
  A Rise című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.
  
  A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott: „ Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!
  Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!
  
  
  Joe Perry hozzátette: „Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom! Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”.
  
  The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.
  
  Tommy Henriksen és a Hollywood Vampires producerei által készített 16 dalból álló Rise album az elmúlt időszak egyik legtisztább, és legélvezetesebb rock and roll albuma, amelyet a zene mesterei és a stílus igazi rajongói alkottak. A 2015-ös debütáló lemezüktől eltérően a második album főleg saját dalokból áll, amelyeket a banda írt. A Vámpírok eredeti küldetésének szellemében van három olyan dalfeldolgozás, amelyeket eredetileg legendás rockerek írtak és rögzítettek, akik sajnos túl fiatalon haltak meg… őket igyekeznek feltámasztani.
  
  Rise
  
  Róluk írták:
  ”Szívből jövő pohárköszöntő a távolban élő barátokra” – The Times
  „Egy lázadó ébredés” – The Guardian
  „Hangos és pörgős izgalom a rock n roll dacán, túlzásain, tombolásain, és még sokáig élénken emlékezni fogunk rá” – Louder Than War
  
  Kivételes vendégként csatlakoznak a turnéhoz a dél-afrikai Seether rockerek, akik több mint két évtizedes, meseszép karriert követően idén kiadták a 2020-as Si Vis Pacem, Para Bellum című albumuk Deluxe kiadását. 1999.-ben alakultak, és 2002-ben kiadták a Disclaimer című debütáló albumot, amelyen a Fine Again is szerepelt, és folyamatosan hatalmas sikert aratnak rajongóiknál..
  
  Jegyek:
  Elővételi jegyértékesítés: 2022. november 2.-tól, szerda 11:00 órától indul, illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.
  Az általános jegyértékesítés 2022. november 4.-tól, péntek 11:00 órától indul.
  
  A koncert szervezője a Green Stage Production.
  A Green Stage Production mottója: „Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Papp László Budapest Sportaréna

 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
Republic 35
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 decapitated    sherlock homes    mötley crüe    a nyugtalanság kor    therapy?    mickey rourke    manu chao    aetarnam    blaze bayley    velvet seal    billy the kid    pankkk    Árstíð    metal hammer festival    live evil    brendan perry    halálos iramban: Ötödik sebesség    howard jones    cillian murphy    combichrist    abnormality    a dog called ego    michael douglas    date night    zombie girlfriend  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!