hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2022. június 15. szerda   13:55
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Szigliget várudvar – új kulturális és gasztro központ a balatonnál
2022. június 17-19. Szigliget

  A Szigliget Várudvar június 17-19. között a Várudvar Fesztivállal indítja a nyári szezont, többek között olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.
  
  A fesztivált követően a nyár minden hétvégéje tartogat majd izgalmas élményeket: többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár koncert, a Centrál Színház Házassági leckék 1. és 2. című előadásai Stohl Andrással, Kovács Patríciával, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal, valamint a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár, Csányi Sándor, Pokorni Lia és Thuróczy Szabolcs önálló estjei. Mindezeket a Balaton egyik legszebb kilátása, egyetlen vára, kifinomult ízek és barátságos környezet teszi még emlékezetesebbé.
  
  Június 17-19. között a Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja. A három nap alatt olyan együttesnek lépnek majd fel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok vagy a Honey Beast. Aki jegyet vált az eseményre, belépést nyer vele a szigligeti várba és a szigligeti strandra egyaránt.
  
  A fesztivált követően a Várudvar egész nyáron koncertekkel és szabadtéri színházi előadásokkal várja a kikapcsolódni vágyó közönséget. Akik zenei élvezetekre vágynak, azok a hazai kamara-, könnyű- és popzene legjobbjait láthatják majd. Többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár, Kamarás Iván, László Boldizsár és Szekeres Adrien koncert, Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter Pop-Swing and Soul estje és „best of” Geszti Péter.
  
  A koncertek mellett szabadtéri színház és szabadtéri mozi is gazdagítja a kínálatot. A Centrál Színház két előadása, a Házassági leckék 1. és 2. című egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató előadásában olyan nagyszerű színészeket láthatunk a színpadon, mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán, de más színházak darabjai is láthatóak lesznek, mint például a Meseautó, az Egérfogó vagy A miniszter félrelép. A Loveshake-ben a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár lép fel, de megmutatják utánozhatatlan tehetségüket egyszemélyes produkcióikban Csányi Sándor, Thuróczy Szabolcs és Pokorny Lia is, de Hernádi Judit, Kern András, Dobó Kata és még sokan mások is fellépnek majd a színpadon.
  A Várudvar gasztronómiai részlegén pedig olyan „éttermek” kínálatát ízlelheti meg a közönség, mint a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes, valamint egy „Pop up” stand, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.
  
  A Szigliget Várudvar izgalmas, sokszínű programokkal, finom étkekkel, az ország egyik legszebb kilátásával, a Balaton egyetlen várával és egy egészen új élménnyel várja a kikapcsolódni vágyókat.
  
  Teljes program



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 metallica    reason-x    the exploited     noomi rapace    mangani 888    the hellacopters    the casting out    gemma arterton    systemhouse33    dürer kert    till we drop    glen berger    autumn    endiryah    makám    stefano di battista    cult of luna    lo!    world painted blood    eyes set to kill    tyr    profane omen    danny barker    one reason to kiss    deák bárdos  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!