hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2022. június 13. hétfő   08:27
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Piratefest: Alestorm, Vision Of Atlantis, Rumproof a Barba Negra-ban
2022. július 3, Barba Negra



  Hatalmas kalóz P.A.R.T.Y. készül a Barba Negrában! A június 24-i lemezmegjelenés után rögtön Magyarországon dobja le a horgonyt az Alestorm legénysége, ahol július 3-án adnak egy óriási lemezbemutató koncertet! Kihagyhatatlan alkalom, ha rögtön megjelenés után élőben is megmutatnád, egy hét alatt mennyire sikerült bemagolni a “Seventh Rum Of The Seventh Rum” dalait!!
  
  Őket a Visions Of Atlantis kísérti el, akik Pirates című friss lemezükkel remekül el bele fognak olvadni az este hangulatába, hazai fronton pedig a Rumproof martalócai ágyúznak a Barba Negra deszkáiról. Ha valaki valamilyen rejtélyes okból nem fogyasztott el legalább hét rumot kezdésre, és ezért nem tudott kellőképp hangulatba kerülni, erről ´A Világ Legjobb Igazi Skót Kalóz Metal´ zenekarának, a Rumahoynak az énekese, maga Captain Yarrface DJ szettje gondoskodik.
  Facebook esemény
  Jegyek
  
  H-Music Magazinnal jelenik meg az új Alestorm lemez!
  
  Az új album, a Seventh Rum Of The Seventh Rum június 24-én különleges formában kerül forgalomba Magyarországon: a lemez digipak verzióban csak a magyar kiadáson található bónusz dallal (Nyár van - Neoton feldolgozás - vendég: Köteles Leander) és H-Music magazinnal lesz kapható, melyben rengeteg különleges, exkluzív Alestorm tartalmat (interjúk, érdekességek, dupla poszter) találsz.A kiadvány mellé természetesen magyar mintás Alestorm póló is készül!
  
  Az Alestorm eredetileg Battleheart néven alakult és 2007-ig ezen a néven is futottak. Két EP tükrözi ezen évek lenyomatát, amelyeknek szerzeménye jórészt a 2008-as első albumon, a Captain Morgan´s Revenge-en is megjelennek. Ez volt az első komolyabb mérföldkő az Alestorm történetében, innentől kezdett el felfelé ívelni a karrierjük.
  A rákövetkező évben született Black Sails At Midnight tartotta a szintet, a jól sikerült daloknak és az intenzív turnéknak, fesztivál fellépéseknek hála, egyre többen kezdték megismerni és megkedvelni a zenekart. A 2011-es Back Through Time lemezt már nagy várakozás előzte meg és nem is okoztak vele csalódást. Eddigre már jól kiforrott az a jellegzetes Alestorm stílus, amely Chris Bowes énekes képzetlen, de mégis jellegzetes énekhangja, harr-harr-os hanghordozása jelentette a legmarkánsabb pontját, a határozott ritmusszekció, a nyers gitárriffek és az olykor zabolátlan szintijáték közepette.
  
  2014-ben jött a Sunset On The Golden Age lemez, amit általában a legemlékezetesebb, legjobb nótákkal teletűzdelt Alestorm lemezként jegyeztek meg a rajongók. Bár eddig is sikerült néhány igazi slágert megírniuk, mint a Keelhauled, Wenches And Mead, Wolves Of The Sea, Shipwrecked, de az olyan dalok, mint a Drink vagy a Hangover még feljebb repítették a zenekart. Ezt a hol fülbemászóan slágeres, hol keményebben zúzós vonalat viszi tovább a No Grave But The Sea, ahol még keményebb, hörgősebb tételek is helyet kaptak. Nem mellesleg ennek a lemeznek a munkálataiban már Bodor Máté is teljes jogú tagként működött közre gitáron.
  Máté úgy tűnik, hosszú távú megfejtésnek bizonyult a zenekarnak, ugyanis a soron következő két lemez is vele készült, a teljesen kettyós Curse Of The Crystal Coconut és a legújabb Seventh Rum Of The Seventh Rum. Az Alestorm tehát erősebb, mint valaha és mindez az élő teljesítményükön is megmutatkozik.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 brittney jones    hugh jackman    dead can dance    bleubird    motörhead    neurosis    killed with hate    rival sons    agent steel    short sharp shock     red hot chili peppers    flynn    arch enemy    malice mizer    job for a cowboy    mark zuckerberg    wolfheart    stonelight    kiss    audioplanet    tarja    sorbon sexual    ugly kid joe    choice with no voice    apey  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!