hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2022. március 29. kedd   06:27
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Zúzda öt hónapon át: újabb nemzetközi fellépőket jelentett be a Budapest Park
A Day To Remember (2022. június 19.); Three Days Grace (2022. szeptember 30.) - Budapest Park



  Az eddig is rekordmennyiségű nemzetközi sztárfellépőt felvonultató Budapest Park ezúttal a metal/rock vonalra erősít rá. Június 19-én az A Day To Remember, szeptember 30-án pedig az addigra frisslemezes Three Days Grace lép fel. Az újonnan bejelentett produkciók mellett a keményebb műfajok kedvelőinek bőven lesz miből válogatnia, hiszen érkezik a Parkba a Deftones, Billy Idol, a Nick Mason’s Saucerful of Secrets, a Billy Talent, a Black Veil Brides, a My Chemical Romance és a Rise Against is.
  
  A 2003-ban Floridában alakult A Day To Remember egyik kuriózuma, hogy a legkülönfélébb stílusok határait feszegetve vegyítik a rockot, a punkot, a hardcore-t, a metált, és mindezt egy popos ízzel fűszerezik. Nem kötnek kompromisszumokat, így a szcéna egyik legismertebb underground zenekarává nőtték ki magukat, dalaik közel egymilliárd lejátszással bírnak a különböző streaming felületeken, útjukat pedig teltházas aréna koncertek fémjelzik. 2016-os Bad Vibrations című lemezük a Billboard Top 200-as listáján a második helyen debütált. Tavaly jelent meg legutóbbi albumuk You’re Welcome címmel, ami egy hosszú munka gyümölcse: a lemezt még 2018-ban kezdték el írni, majd a pandémia alatt tökéletesítették azt - ráadásul újdonság, hogy társproducerként Colin “DOC” Brittaint (5 Seconds of Summer, All Time Low) is bevonták. Jeremy McKinnon frontember a következőképp nyilatkozott:
  
  “A zenekar minden egyes megjelenéssel nőtt egy kicsit. Az, hogy itt vagyunk most öten egy olyan helyzetben, ahol a határ még mindig a csillagos ég, az leírhatatlan érzés. Rengeteg dolgon mentünk keresztül együtt: kibaszott Walmart parkolókban aludtunk és a mosdóban fürödtünk, most meg ezreknek zenélünk. Egyszerűen szerencsésnek érezzük magunkat.
  
  A stílusokon átívelő, folyamatosan megújuló és rajongói bázisát lemezről lemezre egyre csak növelő A Day To Remember sokszínűségét mutatja, hogy jelentettek már meg közösen dalt például a világhírű DJ, Marshmello közreműködésében, míg legutóbbi Re-Entry című dalukban a nemrégiben a rákból kigyógyult Blink 182 énekes, Mark Hoppus hallható. A floridai csapat tehát mindenképpen változatos, de elsősorban a rockból és metálból merítő műsorral áll 2022. június 19-én a Budapest Park színpadára.
  
  Szintén a Park kemény zenés felhozatalát erősíti a Three Days Grace, akik nagysikerű, 2019-es első magyarországi koncertjük után térnek vissza a koncerthelyszínre. A csapat 2003 óta a hard rock szcéna egyik kiemelkedő formációja, akik folyamatosan rekordokat döntögetnek, miközben sorra foglalják el helyüket a slágerlistákon. Első nagylemezük 2003-ban jelent meg, ami azonnal platina minősítést ért el Amerikában, illetve a Billboard 200-as listáján is előkelő helyen szerepelt. Bár magasra tették a lécet debütálásukkal, innen csak felfelé vezetett az út - legutóbb 2018-ban jelentkeztek úgy nagylemezzel, amiről az Infra-Red című kislemez a 14. listavezető daluk a Billboard Mainstream Rock Songs listáján, ezzel egy több mint két évtizedes rekordot megdöntve. Ráadásul ha mindez nem lenne elég, tavaly megjelent So Called című dalukkal újból meghódították a Billboard listáját, amire a csapat így reagált:
  
  “16 évesen egy hűvös pajtában próbáltunk Kanadában - ha akkor azt mondtad volna nekünk, hogy lesz 16 olyan számunk, ami Észak-Amerikában vezeti a slágerlistákat, akkor valószínűleg őrültnek hívtunk volna, és kidobtunk volna az istállóból.
  
  A Three Days Grace ráadásul nemrég jelentette be új stúdióanyagát: az Explosions május 16-án jelenik meg. A lassan két évtizedre töretlen sikernek örvendő zenekar tehát megannyi number 1. rockslágerrel és újdonságokkal tér vissza 2022. szeptember 30-án a Budapest Parkba.




Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 sights & sounds    csakazértis    gorguts    a perfect circle    fallujah    kézdy luca    weöres sándor    jake gyllenhaal    sunn o)))    unsent letters    3 inches of blood    u.d.o.    sadist    escape the fate    the tartuffe plan    ryan phillippe    michael caine    falcongate    dave groh    denzel washington    crossfaith    alba hyseni    jeff loomis    finntroll    esazlesa  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!