hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2022. március 3. csütörtök   06:40
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új dalokkal és orfűi minifesztivállal tér vissza a Kispál és a Borz
2022. augusztus 26-27. Orfű



  Újra aktív a legendás Kispál és a Borz, dalokat ír, dalokat rögzít és hamarosan koncertet is ad a zenekar – jelentették be a Partizánban, ahol a Rózsaszín c. új szerzeményüket is eljátszották. Augusztus 27-én, a Kispál on Orfű nevű kétnapos rendezvényen lépnek újból színpadra Lovasiék.
  
  A Partizán Sessions Extra adásában az elmúlt éveikről és a visszatérés miértjeiről is meséltek a tagok. „Egy zenekar akkor van, ha ír új dalokat, ha van kémia a tagok között. Nem véletlenül lehetett érezni rajtunk a döcögést 2004 után. Most újra vannak dalok, kreatív energiák, tehát újra van zenekar.” – Mondta el a visszatérésről Dióssy D. Ákos. „Az utóbbi években egyre többet zenéltünk Kispivel, egymás után jöttek az új ötletek és az is kiderült, hogy újra inspiráljuk egymást.” – tette hozzá Lovasi András. „András többször is hívott játszani, voltak a kertkoncertek a stúdiójában, volt a szólólemeze. A fordulópont egy veszprémi koncert volt, a felkészülés során vettem észre, hogy felszabadultan ötletelünk és újra úgy kapcsolódunk zeneileg, mint régen.” – mondta el Kispál András. Lovasi, Kispál és Dióssy mellett Bajkai Ferenc (Kiscsillag) dobol a 2022-es felállásban.
  
  
  
  Az adásában bemutatott Rózsaszín c. dal az első az új szerzemények közül. „Hat-nyolc dalötletünk van jelenleg kész, ezek közül hármat már fel is vettünk, a Rózsaszín az első, amit megmutatunk a közönségnek.” – árulta el Lovasi. A zenekar terve egy új nagylemez elkészítése, az eddigi ötletek alapján egy klasszikusabb Kispál-anyag várható, amelyben bőven lesz önreflexió és önirónia. A Rózsaszín március 11-től minden digitális zeneáruházban elérhető lesz.
  
  A zenekar 2016-ban Orfűn állt színpadra utoljára, ahová egy különleges minifesztivál keretein belül térnek vissza a nyár végén. A Kispál on Orfűt 2022. augusztus 26-27-én tartják meg a Fishing on Orfű fesztivál otthonául is szolgáló Panorama Campingben, a Fishinges csapat szervezésében. A kétnapos rendezvény pénteki napján akusztikus koncerteket láthat a közönség, Kispál András és Lovasi András duója mellett fellép az Aranyakkord, a Csaknekedkislány, Beck Zoli, Bérczesi Róbert, a Platon Karataev két frontembere, Leskovics Gábor Lecsó és még sokan mások. A szombat a hangos koncertek napja lesz, a Kispál és a Borz visszatérő koncertje mellett színpadra áll többek között a Galaxisok, a Ricsárdgír, az Analog Balaton, a Tudósok, A kutya vacsorája, a Kinopuskin és az Üllői Úti Fuck is.
  
  A rendezvény barátságosságát szem előtt tartva a szervezők a látogatói létszámot 7000 főben limitálják, akik közül 300-an egy exkluzív csütörtöki főpróbán is részt vehetnek. A pénteki és szombati napon összesen 28 produkció lép fel 4 helyszínen. A Kispál on Orfű jegyeinek értékesítése március 7-én hétfőn 10:00-kor indul, a rendezvénnyel kapcsolatos minden információ már elérhető a weboldalon.
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 ska-p    the dead daisies    brujeria    stian westerhus    esti kornél    oceano    együtt az ég alatt    slipknot    gasometer    kaltenbach    arnÓczky noÉmi    claps for caroline    scott glenn    brittney jones    tatu18    nightland    foamo    silenus    lafaro    trivium    ideas    kontroll    guilhem desq    tony soprano    gusto mastivo  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!