hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
film [filmklub]  2021. június 10. csütörtök   08:01
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Két új szabadtéri mozi nyit Budapesten


  A nyitást követően a mozikba is újra visszatér az élet. A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.
  
  Mi lehet hangulatosabb, mint egy teraszon eltöltött este a barátainkkal, üdítőt kortyolgatva a vetítővászon előtt? Szerencsére ez a nyár sem telik moziélmények nélkül, a szabadtéri filmnézés pedig jóval rugalmasabb lehetőségeket kínál, mint ha a négy fal közt élveznénk a vetítést.
  
  Négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak” - meséli a marketinges, Simon-Horváth Szilvia.
  
  Teraszon is ugyanaz a minőség
  
  Mi a helyzet azokkal, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik? Nekik sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja majd.
  
  A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk, a KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is. Így már tényleg csak a megszokott mozis nasikat kell beszereznünk: még szerencse, hogy a teraszokon nachosból, pattogatott kukoricából és vattacukorból sincs hiány.
  
  “A szabadtéri mozik különlegessége, hogy itt a premierfilmek mellett klasszikusokat is találunk a kínálatban. A KULTIK Teraszokon június 14-én például két Tarantino “alapfilm”, a Ponyvaregény és az Alkonyattól pirkadatig is vetítésre kerül. 15-én pedig igazi csajos estét tarthatunk, hiszen ingyenesen vetítik a KULTIK Teraszon Magic Mike-ot a KULTIK Köki teraszon a Mamma Miát is. A jegyekért elég a regisztracio@kultik.hu címen regisztrálnunk” - mondja Simon-Horváth Szilvia.
  
  Emellett olyan, vadonatúj premierfilmek érkeznek a kültéri mozikba, mint a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, a Sokkal több mint testőr 2, A nagy visszatérők vagy épp az Egy igazán dühös ember. Ám a kínálat még ennél is színesebb, hiszen akár koncertfilmeket is nézhetünk a szabadban: a KÖKI Teraszon június 18-án, pénteken például a Bon Jovi új koncertilmjét, a Drive in night-ot tekinthetjük meg.
  
  Ha éppen nem moziznánk, a teraszok akkor is különleges programoknak adnak otthont: a nyár során bábszínházi előadással, divatbemutatóval , bloggertalálkozóval, és filmfesztivállal is készülnek. Hogy mikor éppen mi zajlik a teraszokon, azt a KULTIK Terasz és a KULTIK Köki Facebookján tudjuk nyomon követni.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 stadt    honnan tudod    witchburner    david fincher    oranssi pazuzu    charlize theron    goulasch exotica    mole listenig pearls    ripoff raskolnikov    the sherlocks    susan tedeschi    palace    harry potter    maximo park    dlrm    forgotten tales    michael fassbender    bury tomorrow    the last felony    rita ora    hungarythm    trollfest    poison of marvel    flynn    wackor  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!