hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
hírek   2021. április 6. kedd   07:00
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Kiszabadult a Zártosztályról a Hooligans: friss klippel debütált a bekeményített album


  Megérkezett a Hooligans várva várt nagylemeze. A Zártosztály című album, amely már jócskán a megjelenés előtt bearanyozódott, egy zúzós klippel debütált, amit a korongon szereplő Túlélő című dalhoz forgatott az idén 25 éves zenekar.
  
  Negyedszázados jubileumot ünnepel idén a Hooligans. Bár a járvány miatt nagyszabású élőzenés eseményekre egyelőre nincs lehetőség, a banda ennek ellenére igyekszik megadni a módját, hogy emlékezetes maradjon az évforduló. Már tavaly lehetett tudni, hogy a zenészek keményebb hangvételű dalokon dolgoznak és a gyökereikhez visszatérve 2021-ben egy rockalbummal rukkolnak elő. A lemezről két szerzeményt már korábban bemutattak: az Evolúció című nóta klipje júliusban, a Kendőzetlen igazság kisfilmje pedig novemberben érkezett.
  „Az első két dal fogadtatása a legmerészebb vágyainkat is felülmúlta, ennek örömére - és mivel a járvány miatt az album megjelenésén idáig csúsztattunk - még jobban kicsiszoltunk minden részletet, így egy nagyon kerek és kivételesen jól szóló lemezt kap a közönségünk” – mondta Ördög Tibor ´Csipa´, a Hooligans frontembere.
  
  Hogy érdemes volt bekeményíteni, a klipekre érkező visszajelzéseken túl az album iránti érdeklődés is igazolja: a 12 dalt tartalmazó Zártosztály, amely stílusosan április 1-jén, azaz bolondok napján érkezett, már jóval a hivatalos megjelenés előtt bearanyozódott.
  „A legjobb visszajelzés egy albumnál, ha a megjelenést követően eléri az aranylemez státuszt. A boltzár miatt nagyon sok munkával ugyan, de ez most egyetlen csatornán keresztül, már az előrendelésekkel összejött, amiért nagyon hálásak vagyunk a közönségünknek” – mondta Tóth Tibi, a zenekar gitárosa.
  A friss kiadvány, amely a CD formátum mellett pendrive-on is elérhető, egy újabb klip kíséretében érkezett, amit a Túlélő című dalhoz forgatott a zenekar. A korábbiakhoz hasonlóan ezt a kisfilmet is Jimy J. Hollywood rendezte, a felvételeket pedig ezúttal Vácon rögzítette a csapat.
  
  „Eredetileg nagyon messzire kellett volna utaznunk, aztán beugrott a váci, elhagyatott laktanya, amit baráti segítséggel használhattunk a klipforgatás napján. Csipáért azért izgultunk, a felvételeknél ugyanis frankó Molotov-koktélt használtunk, ami lássuk be, közel sem egy játékszer” – mondta Kiss Endi, a banda dobosa.
  „Maga a dal egyébként elég beszédes sorokkal kezdődik, már-már önvallomásnak is felfogható a jelen helyzetünkben” – tette hozzá a basszusgitáros Késmárki Zsolt, utalva rá, hogy a járvány ellenére is sikerült a legjobbat kihozniuk magukból.
  
  
  Hogy élőben mikor hallhatja az új dalokat a közönség, egyelőre kérdéses. A zenekar tagjai mindenesetre startra készek, a következő időszakot biztosan próbateremben töltik majd, hogy azonnal elindulhassanak, amint lehetséges. Miután idén jubileumot ünnepel a csapat, több meglepetést is betáraztak az évre, amelyek között egy nagykoncert is szerepel. Mindannyian nagyon várják már, hogy újra színpadon álljanak, rajtuk nem fog múlni, hogy ha már lehetséges, a közönség ismét tombolhasson egy nagyot, maga mögött hagyva ezt a mindenki számára nehéz időszakot.
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
2024. tavaszán: The Devil Wears Prada európai turné
Nu-metal invázió: a Profiler, The Gloom In The Corner és Vended koncertezik Európában
Az Early November kiadta a “The Fool” című dalát, a soron következő albumuk előtt
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 alcest    anathema    blues    markus schrodt    müller péter sziámi    antalgia    antonio carlos jobim    ladánybene 27    trivium    om    morbid angel    alan wilder    biffy clyro    owl city    subsonica     amanda seyfried    the eyes of a traitor    zuboly    bardo    the bulletmonks    underworld 4    cannes    bartos erika    megahertz    fusion bomb  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!