hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2020. augusztus 3. hétfő   19:23
nincsen hozzászólás

szerző: 12qper
2021-es beköltözőnapot kapnak Lovasival, Kispállal, Beck Zolival es Bérczesi Robival, akik nem kérik vissza a Fishinges bérletük árát


  De más pontokon is próbál kreatív ajánlásokat tenni új támogatási rendszerén keresztül az elmaradását tegnap bejelentő Fishing on Orfű, amely állítása szerint sosem volt még ekkora bajban. A szervezők szerint a Fishing jövője is kérdéses lehet. A bejelentésre a fesztivál közönsége elképesztő szeretetáradattal reagált.
  
  „A legvégsőkig szerettük volna, hogy biztonságosan összejöhessünk Orfűn a nyár végén, de minden lehetőséget végiggondolva most ki kell mondanunk: a 2020-as Fishing on Orfű elmarad” – írták a szervezők csütörtökön a fesztivál felületein. A Fishing volt az első nagyobb zenei rendezvény, amely a járványhelyzetre reagálva a teljes programját átszervezte augusztus végére és ezután majd’ minden jegyét újra eladta. Azért is nagy szó ez, mert a Fishing „egy teljesen független, szponzormentes fesztivál, ahol nincsenek eladott nagyszínpadnevek (ti szavazzátok meg azokat), nincsenek reklámok, szórólapok, reklámokat sugárzó kivetítők, hostessek.” – írják a szervezők. „Viszont ennek ára van: szponzorok híján a Fishingnek mindösszesen két bevételi forrása van: a belépőjegyek és a vendéglátás. Ez a két forrás vált most semmivé.” – szemlélteti a helyzetét a fesztivál, amely története során először a közönsége segítségét kéri. „A Fishing jövője, esetleges függetlensége, további szponzor- és reklámmentessége múlhat azon, hogy mennyire tudjuk minimalizálni a mostani kárt.” – teszik hozzá a szervezők.
  
  A fesztivál egy olyan új, kreatív támogatási rendszerrel szeretné segítségre ösztönözni közönségét, amely egyben a jegyvisszaváltási felület is. A rajongók dönthetnek úgy, hogy bent hagyják a jegyeik bizonyos százalékát és ezzel a Fishinget támogatják. Természetesen lehetőség van a teljes vételár visszakérésére is, ám amennyiben a segítség mellett dönt a vásárló, a támogatás mértékének megfelelően ígér ajándékokat a fesztivál. Az összes közül a legszembetűnőbb a ’mindent vivő’ csomag: aki a bérletének a teljes árát benthagyja, egy különleges 2021.06.15-i beköltözőnapot kap ajándékba, ahol fellép Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. „Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estét tervezünk a legelhivatottabb jótevőinknek.” – írják a szervezők, akik közös fotót, Dicsőségfalat, egy Fishinges koncertfelvételeket tartalmazó rendkívüli dupla cd-t, limitált pólót és merch-csomagot (vászonszatyrot, passztartót támogatói passzal, kitűzőt és matricát) is ígérnek azoknak, akik nem kérik vissza a bérletük árát. És ez még nem minden, hiszen a legkisebb mértékben támogatók is kapnak exkluzív, eddig még meg nem jelent digitális Fishinges tartalmakat és felkerülnek a fesztivál Dicsőségfalára is, amely mind a Fishing weboldalán, mind a 2021-es fesztiválon is megtekinthető lesz.
  
  A napijegyeseknél a 100%-ot felajánlóknak jár a már korábban is említett merch-pakk, de minden támogató megkapja a digitális tartalmakat és felkerül a Dicsőségfalra is, csak úgy, mint a kempingjegyek vagy az off-programokra váltott jegyek adakozó tulajdonosai.
  
  „A legfontosabb célunk mindig is az volt, hogy olyan fesztivált szervezzünk nektek, amire mi is szívesen elmennénk: ebből lett a Fishinges hangulat. Ha fontos neked a Fishing, ha jelent valamit neked ez a fesztivál, ha a szíveden viseled a jövőjét, akkor arra kérünk: támogass bennünket!” – kérik a szervezők.
  
  A jegyek visszaváltásáról és a támogatásról 2 héten át, augusztus 13-ig nyilatkozhatnak a jegytulajdonosok. Ez azért is fontos, mert a már megvásárolt belépők nem lesznek érvényesek a 2021-es Fishingre. „A fesztivál akkora veszélybe került, hogy a támogatási rendszer lezárása után tisztán kell látnunk, mekkora lesz az a mínusz, amivel nekivágunk a jövő évnek, hogy még időben megtehessük az esetlegesen szükséges további mentőintézkedéseket” – írják ezzel kapcsolatban a szervezők.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 keep of kalessin    iron maidnem    szabó balázs    brainlust    cain    kaiser chiefs    dimmu borgir    túl jó nő a csajom    crazy mama    nvyllund    avatar    sienna miller    maylene and the sons of disaster    hatesphere    jan rechberger    szabó éva eszter    ladánybene 27    the last charge    krapulax & bellepomme    nulladik változat    Őrült szív    steve morse    leonardo dicaprio    marduk    dustin hoffman  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!