hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
hírek   2020. április 23. csütörtök   10:20
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Stula Rock: új dal és videoklip, megjelent az Örökifjú album


  Megjelent az ex-Mobilmánia, jelenleg Omen énekes Molnár Péter ´Stula´ vezette Stula Rock második nagylemeze Örökifjú címmel. A 2018 februárjában megjelent első, Őserő című album folytatásán 11 dal hallható 40 percben. A felvételek Balassagyarmaton, Horváth Ádám dobos stúdiójában készültek, a hangmérnök, fő dalszerző és a szövegíró is ő volt, a végső keverést és mastert pedig Vácott, Fábián ´Fábi´ Zoltán (ex-Wellington, Age of Nemesis) követte el.
  A lemez az online felületek mellett április 21-től (kedd) minden Relay és InMedio újságosnál megvásárolható HammerWorld CD Specialként, egy ajándék korábbi magazinnal együtt. A megjelenést dalpremier is kíséri, a Szervusz, idő! videoklipjéhez a zenekar minden tagja otthonában izzította a kamerákat.
  
  
  Örökifjú hallgatás online felületeken.
  
  A Stula Rock a lemezmegjelenéshez egy különleges felhívást is közzétett, a sorsoláson május 1-ig lehet részt venni: ´Az előrendelők között sorsolást tartunk, a játék díja, maga a ZENEKAR. Egy nevet kisorsolunk az előrendelők közül és a STULA ROCK zenekar egy akusztikus koncertet ad a nyertesnek, teljesen ingyen, ott, ahol ő szeretné. Ez lehet egy magánlakásban lévő nappali, kerti parti, egy erre az alkalomra kibérelt vendéglátó hely, balatoni nyaraló… Bárhol az országhatárokon belül.´
  További részletek a Stula Rock Facebook oldalán.
  
  Horváth Ádám gondolatai a friss klipes dallal kapcsolatban:
  “A Szervusz időt egy nehéz dalnak tartom. Igaz, ott van benne a dallamos refrén, a hét húros gitárral a túrás, a zongorás kiállás, a női vokálok. Hosszú is kicsit a dal, legalábbis a többihez képest. Szövegileg nagyon személyes. Nem szoktam már ilyen személyes jellegű dolgokat boncolgatni, mert az én belső világom nem mindig találkozik a közízléssel. :D A folyton múló, és mindent átformáló időről számtalan dal született már, de próbáltam nem az elcsépelt közhelyeket elpufogtatni. Remélem sikerült! Még nem játszottuk koncerten, és ahogy a helyzet kinéz, egy darabig nem is fogjuk... De amikor itthon a klip miatt újra végigdoboltam párszor, akkor jöttem rá, hogy ez húzni fog a bulikon!”
  
  “Amikor a Szervusz idő dal elkészült, Stula azt mondta, hogy ez a legjobb dal a lemezen, és szerinte ebből lesz a ´nagy sláger´! :) Hiszek a csávónak, mert az első lemeznél a Ha látnád magad című dalra mondta ugyanezt, már a felvételi fázisnál, én meg csak hümmögtem, hogy aha, lehet… Szerettem azt a dalt, jónak is tartottam, de szinte biztos voltam benne, hogy Forgószél és pláne a Szállnék lesz a mindent vivő... Tévedtem. :) A ´Ha látnád magad´ 180 ezer felett jár a youtube-on, a Forgószél 40 ezer, a Szállnék meg 2000 körül, ergo le sem sajnálják. :) Nóniusz Gabi a ´Visszafordíthatatlant´ erőltette anno, hogy arra legyen klip. Lett, az 7 ezer körül tart. :D Úgyhogy Stula lett kinevezve sláger-katalizátornak! :)”
  
  Horváth Ádám mellett most a tizenegy dalból háromhoz a zenésztársak is írtak zenei alapokat, az Érjünk el! zeneszerzője Vigyinszki Máté gitáros. Az Örökifjú stílusilag a debütáló albumhoz hasonló modern hard rock lemez, néhol 7-húros gitárral, sok vokállal, nagyívű énekdallamokkal. Az első előzetes dalt tavaly februárban mutatták be, a Velősy Flóra énekesnővel készült Felfelé sodor a szél egy koncertvideót kapott, a klipes Érjünk el! pedig tavaly decemberben jelent meg. Legutóbb pedig március 8-án, nőnap alkalmából jelent meg A szép nő szöveges videóval kísérve.
  
  ´Az Örökifjú nem konceptalbum, de majdnem minden dalt körüllengi az idő múlásának témaköre, akárcsak érintőlegesen is. Lévén nyáron Stula is 40 éves lesz, és én is betöltöttem nemrég a negyedik X-et. Persze ez csak egy évszám, még fiatalnak érezzük magunkat, de már remélhetőleg bölcsebbek is lettünk.´ - tette hozzá még Ádám az albummal kapcsolatban.
  
  
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 disney    eron mezza    dr living dead    babák    war from a harlots mouth    frenk    jorn lande    amorphis    no turning back    dote    status quo    autumn    hobo    polod    szakcsi    alexisonfire    short sharp shock    zslenszky    kaltenecker zsolt    guns n’ roses    blink-182    secret chiefs 3    fabricius anna    trident    carcass  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!