hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
hírek   2020. március 23. hétfő   04:28
nincsen hozzászólás

szerző: 12qper
Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító: megnyitják raktáraikat a lakosság előtt


  A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban. A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhozszállítással.
  
  A Matusz-Vad Zrt. a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott, ami azt jelenti, hogy szállodákat, éttermeket és kávéházakat látnak el a termékeikkel. Mostantól azonban a cég a lakosságot is segíti a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Ezért született meg a döntés, hogy március 23. hétfő hajnaltól minden termékük elérhetővé válik, bárki megrendelheti őket a matusz-vad.hu webshopjukban.
  
  Az online rendelésünket innen kérhetjük akár másnapra is, és a kiszállítás napján pontosító e-mailt kapunk arról, mikor érkezik az áru. Ez óriási könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival, illetve a kilométeres sorokkal, ahol sokan nem tartják a két méteres távolságot.
  
  “Raktárainkban hatalmas stratégiai árukészletünk van, elsősorban húsokból és húskészítményekből, de zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is” - árulta el Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója.
  
  A nagyközönség számára megnyitott webshop hasonló lesz, mint a többi élelmiszer webáruház, ám azt fontos tudnunk: a minimum rendelés összege 30 ezer forint, innen tehát nagyobb kiszerelésben, hosszabb időszakokra érdemes bevásárolni.
  
  Különleges ételekkel dobhatjuk fel az otthon töltött napokat
  
  A megnyíló webáruház készlete minden igényt kielégít, kínálatukban a prémium marha steak-től a fagyasztott zöldségig minden megtalálható. A veszélyhelyzetben rendelhetővé válnak olyan különleges alapanyagok is, amiket egyébként elsősorban éttermek szoktak rendelni. Ezek közt a húsimádók találnak bárány szűzpecsenyét, marha vesepecsenyét, nyúl gerincfilét vagy épp bajor grillkolbászt. Gazdag a halválaszték is, amiből rendelhetünk tonhalsteaket, norvég vöröslazac filét, kardhalat és kígyómakrélát, valamint rengeteg további tengeri és édesvízi halat.
  
  A kínálat lefed minden olyan terméket, ami a háztartásban elengedhetetlen, így találunk Francia és Belga különleges kenyereket, Sokmagvas és standard pékárukat, olasz tésztákat és professzionális édességeket, valamint exkluzív tejterméket, erdei gombákat, gyümölcsöket és márkás gyártók zöldség keverékeit is. Többek közt tizennégyféle főként vajas croissant-ból, tizenötféle kenyérből és negyvennégyféle készételből és szuvidolt egyesével fagyasztott kiváló minőségű termékből válogathatunk, mindezt nagyker áron. Így tehát a négy fal közt is lehetőségünk nyílik nem csak tápláló, de változatos és minőségi élelmiszereket fogyasztani.
  
  A cég működése folyamatos, jelen pillanatban is érkeznek a termékek a beszállítóktól. A lakossági rendelés egyelőre addig elérhető, amíg a koronavírus miatti vészhelyzet tart.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 demonical    dope stars inc.    tom waits    tango underground    the puzzle    spelll    evil invaders    day of mourning    marry me in vegas    timo tolkki    piggy d    harvester    foster the people    excrementory grindfuckers    robert downey jr    mantra    seventh void    tito & tarantula    made of hate    prophets of rage    bréma    kick ass    the slot    the casting out    warfect  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!