hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
hírek   2020. január 17. péntek   03:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új klippel jelentkezik a The Bluebay Foxes


  A The Blueabay Foxes egy friss dallal szerette volna megmutatni rajongóinak, hol is tart 2020-ban a zenekar, pénteken pedig Európa legnagyobb showcase fesztiválján élőben is bizonyíthatnak. A csapat hazai rajongói élőben először február 8-án hallhatják a Lights Off-ot az Instantban.
  
  A The Bluebay Foxes 2018 végén jelentette meg Now című első nagylemezét, mely meg is hozta számukra a pörgést: tavaly egészen a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató döntőig jutottak, játszottak a legmenőbb hazai fesztiválokon, a nyarat pedig a Budapest Parkban zárták az Irie Maffie előtt. Az eseménydús nyarat egy aktív alkotói időszak követte: „Viszonylag sok időt vettünk ki ami az alkotást illeti, de amint nekiálltunk az új ötleteknek rájöttünk, hogy nagyon termékenyek vagyunk. Rengeteg ötlet jött fel és éreztük, hogy egyre messzebb merészkedünk az eddigi dalainktól, ami kettős érzés, hiszen szeretjük az eddigi szerzeményeinket de egyre jobban vágyunk arra, hogy kipróbáljunk új utakat is,” - Meséli a zenekar frontembere, Juhász Bálint.
  
  A zenekar január 17-én lép fel a holland Eurosonic Noorderslag showcase fesztiválon, ami Európa legkiemelkedőbb zeneipari eseménye. „Mindenképpen szerettünk volna friss anyaggal jelentkezni mielőtt kiutazunk, hogy egy friss képet tudjunk adni a zenekarról, és arról, hogy hol tartunk jelenleg. Jól is jött számunkra is ez a januári dátum, mivel a nagylemezünk óta, kerek egy éve nem hallhatott tőlünk a közönség új dalt” - fűzi hozzá Lőrincz Balázs, basszusgitáros.
  Most azonban itt a Lights Off, mely egyből egy klipet is kapott: „A dal születésénél már az ötletből éreztük, hogy másabb, de benne van szinte az összes eddigi dalunk erőssége, amikor először elkezdtük játszani a teremben rögtön éreztük az erőt és ez elkapott mindannyiunkat. A jelentést illetően a dalban benne van az az érzés, amikor minden rossz élmény ellenére még meg szeretnéd ragadni a pillanatot és még úgy akarod érezni magad, mint abban az önfeledt pillanatban, mint amit korábban nem árnyékolt be semmi.”
  A szám felvételén Nóniusz Gáborral dolgoztak közösen. Így idézik fel a stúdiózást: „emlékezetesen telt a közös munka és most először volt időnk többször visszatérni a dal munkálataihoz, ami segített abban, hogy még elégedettebbek legyünk a végeredménnyel és pont olyan legyen a végeredmény, mint amilyennek elképzeltük.”
  
  
  
  A zenekar a dalhoz a kezdetektől egy sötétebb, erősebb hangulatú klipet képzelt el és szerencsére Miki357 meg is tudta valósítani a fejükben lévő látványvilágot. „Szinte rögtön ráérzett erre a hangulatra és átküldte az elkészült általunk elképzelt kísértetiesen hasonlító moodboardot amibe rögtön bele tudtuk mi is képzelni a dalt” - kommentálják a zenekar tagjai. - „Alapvetően a koncepció kevésbé szólt a konkrét dolgokról, inkább érzetek keltése volt a cél, egy   sejtelmesebb irány, amibe elindultunk, és ebben Miki az egyik legjobb.”
  A holland fellépés után először február 8-án, az Instantban lesz hallható az új dal, ahol a rókák a Meg Egy Cukorka társaságában koncerteznek.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 darker half    spielberg    peter watkins    black gives way to blue    jorge salán    a perfect circle    tunneleffekt    pecsa    pulzus tehetségkutató    szerk alatt    tegnapután    barabás lőrinc eklektric    gondolat kiadó    rock beach    cante  diem    after all    scary face    jens bogren    ankh    dolor    kispál andrás    srecna mladina    pitt    exhumer    1g records  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!