hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2019. december 16. hétfő   04:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Papa Roach, Pixies, Tash Sultana, The Subways - és ez még csak a kezdet!


  Boldog időket élnek a zenerajongók, ugyanis az év végére csak úgy záporoznak a nemzetközi koncertbejelentések. A New Beat is évről évre egyre több nemzetközi előadót hoz el Budapest klubjaiba a friss, befutás szélén álló izgalmas produkcióktól kezdve a fesztivál headlinerekig. 2020-ra már most 24 koncertet jelentettek be, köztük a csapat első Aréna-rendezését, a Papa Roach és a Hollywood Undead fellépését is.
  
  2019-ben a New Beat összesen 69 koncertet szervezett Magyarországon, az előadók pedig 17 országból jöttek. A zeneiparban is nagy szeletet hasító brit és amerikai formációk mellett többek közt fellépett a maori metált játszó Alien Weaponry, az észt rapper TOMMY CASH, a közel-keleti lakodalmas techno királya, Omar Souleyman, az orosz rave csapat, a LITTLE BIG, a lett indie reménységek, a Carnival Youth vagy az EBM belga alapítói, a Front 242.
  Emellett olyan legendáknak örülhettünk, mint IGGY POP, első önálló koncertjével érkezett a Budapest Parkba a Thirty Seconds To Mars, először láthatta a közönség élőben a kolumbiai világsztárt, Juanes-t, új lemezét mutatta be a francia sanzon királynő, ZAZ és ismét őrületes bulit nyomott a Sum 41 is.
  
  A koncertszervező cég a Dürer Kerttel közösen pedig januártól decemberig többek között olyan koncerteket hozott a zenerajongóknak, mint a Hooverphonic, a Morcheeba, a Cigarettes After Sex, a Seafret és Mark Lanegan lemezbemutatója, az August Burns Red jubileumi fellépése, a Napoleon búcsúkoncertje vagy éppen a Larkin Poe hazai debütálása.
  
  És kiket várhatunk jövőre? Az év Michael Malarkey fellépésével indul, akit többen a Vámpírnaplók vagy a Kék könyv-projekt sorozatokból ismerhetnek, februárban jön a lengyel art-rock csapat, a Trupa Trupa, új lemezével tér vissza a Seafret, pótolja elmaradt koncertjét a norvég pop fenomén, a Kakkmadafakka, ismét sokkol az IC3PEAK és Young For Eternity albumával turnézik a The Subways is. A floridai hardcore rapper, Ghostmane koncertje a Dürer Kert nagytermében már ősszel teltházas lett, így átköltöztették az Akvárium Klub NagyHalljába és a Magyarországon elsőként fellépő The Dead South novemberi koncertjére is alig maradtak már jegyek. A keményebb vonalat képviseli a Monuments és a Heart of a Coward, a Crossfaith, az Icon For Hire, a Rings Of Saturn, a Car Bomb, a Microwave, a The Mission kétestés fellépése és a Rising Merch Faces of Death 2020 turné is, melynek részeként zenél a Decapitated, a Beyond Creation, az Ingested, a Lorna Shore és a Vicera is.
  
  A New Beat és a Dürer Kert idén első Aréna-koncertjét is bejelentette: március 4-én a Papa Roach és a Hollywood Undead zenéjétől lesz hangos a Budapest Aréna.
  Nyáron a Budapest Park fellépői között máris olyan neveket köszönthetünk, mint a Sofi Tukker, a Deftones, a Black Veil Brides, 5 Seconds of Summer, a Billy Talent, Magyarországon először játszik a legendás Pixies és az ausztrál multiinstumentalista tehetség, Tash Sultana is. És ahogy mondani szokás: ez még csak a kezdet.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 for today    divine ascension    hugo cabret    led zeppelin    o´sullivan    milarepa    struggle for life    josh duhamel    jeordie white    leander    chief rebel angel    gondolat kiadó    corrosion of conformity    billy corgan     amanda seyfried    az igazi kaland    s first date    cowboyok és űrlények    milkovics mátyás    viharsziget    5 yards    lacuna coil    my chemical romance    antonio carlos jobim    mangani 888  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!