hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
film [film]  2019. február 25. hétfő   16:04
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kosztümös szicíliai maffiasorozatot hoz az Epic Drama


  ’70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők és bűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó. A rejtélysorozat a 20. századi, sokáig csak legendának hitt maffia működését és kibogozhatatlan szálait mutatja be, olykor hírhedt személyek megidézésével is. A március 2-án rajtoló szombat esti program főszereplője Kim Ross Stuart, de kiemelkedő a „homlokcsapkodós” Marco Leonardi alakítása is.
  
  Anno sokáig állították, hogy a maffia csak hírnévhajhász újságírók által kitalált fogalom, és amíg létezését cáfolták, addig az a háttérben megbújva egyre növekedett. A Maltese, a maffianyomozó a törzshelyhez, Szicíliába utaztat, ahol a ’70-es évekbeli „aranykorszakot” mutatja be sorozatfilmes formában. A maffiában éppen ekkor messzemenő átalakulás rajzolódik, hiszen egy heroinfinomító tevékenységet Marseilles-ből Szicíliába költöztettek. Dario Maltese (akit a több filmdíjas Kim Ross Stuart /Válás francia módra, Szívügy/ alakít) is ekkor tér vissza szülőhazájába. Apja halálát követően rá kell döbbennie, hogy a bűnözés sokkal közelebb áll hozzá, mint azt valaha is el tudta volna képzelni. Maltese saját életét kockáztatva tárja fel a törvényellenesség és a korrupció összetett rendszerét, ideértve nagy hatalmú, de gyakorlatilag érinthetetlen polgárokat, kormányszereplőket, bűnözőket és bérgyilkosokat – utóbbiból olyanokat is, akiknek megbízása éppen a nyomozó kiiktatására szól.
  
  A sportzakós, vintage Alfa Romeoval furikázó főhőst Marco Leonardi (Cinema Paradiso, Alkonyattól pirkadatig, Volt egyszer egy Mexikó) egészíti ki a sorozatban. Az ausztrál színészkiválóság dolgozott már sokak között Antonio Banderasszal, Salma Hayekkel és Johnny Depp-pel, Tornatorevel, Tarantinoval és Rodríguezzel. „Marco Leonardi olyan színész, akit lát az ember és kiváló. Aztán jön egy másik film és tudod, hogy már láttad valahol, de semmi pénzért nem jut eszedbe, csak megint nyugtázod, hogy ejj, de kiváló. Aztán jön egy harmadik film és akkor beugrik, hogy hoppá! Itt van az a zseniális színész két valaha volt legjobb filmből. Szóval ilyen színész Marco Leonardi. Homlokcsapkodós” – írja Morzsa egy internetes kommentben.
  
  A Maltese, a maffianyomozó különböző történelmi alakokkal erősíti tovább a kép és cselekmény hatását – olyan elhíresült személyekkel, akikről az információk az alvilág legmélyebb bugyraiból kerültek napvilágra, a sorozatban pedig tetteik mentén fogjuk felismerni őket. Az izgalmakat a Pink Floydra hajazó zene fokozza, amely egyúttal az időben is visszarepít – mindezt a New York filmfesztiválon már elismert Ralf Hindelbeutelnek köszönhetjük. Az alvilági életet a tévénézők március 2-tól szombatonként este 9-kor követhetik nyomon az Epic Drama csatornán.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 sorbon sexual    mechanical sound empire    danny cavanagh    amon amarth    born to lose    rómeó vérzik    foster the people    brooklyn decker    pelican    pixelhősök    john malkovich        midriff    james cameron    legion    aws    inhalator    kishúg    waking into nightmares    felföldi péter    kapcsolat    skore    bws     ir    brad pitt  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!