hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2018. november 30. péntek   07:12
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Mike Shinoda a Budapest Arénában


  Mike Shinoda a Linkin Parkból bejelentette 2019 márciusában megrendezésre kerülő európai turnéját, amely az óriási sikerrel zajló észak-amerikai Monster Energy Outbreak Tour folytatása. Az európai koncertekre jegyek november 30-án, pénteken 10 órától kaphatók a mikeshinoda.com oldalon keresztül, november 27-én 10 órától a Linkin Park Underground (LPU) rajongói klubtagok elővásárlási lehetőségével együtt.
  
  A budapesti koncertre jegyek november 30-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 28-án 10 órától.
  
  Idén jelent meg Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic, a Warner kiadásában. A lemez széleskörű elismerést aratott, és összegyűjtött egy sor pozitív véleményt, többek között a The New York Times, a Rolling Stone, a Complex, a Time, a Pitchfork, a Forbes, a GQ, a People, a Newsweek, az Entertainment Weekly, az LA Times, a Spin, a Noisey, és a Genius kritikusaitól. Az album megtalálhatóak a “Crossing A Line” és a “Make It Up As I Go” dalok is, amelyben K.Flay is részt vett, valamint számos közreműködő, mint Blackbear, Machine Gun Kelly, Deftones’ Chino Moreno és unokája.
  
  Mike Shinodáról:
  Mike Shinoda dalszövegíró, előadóművész, lemezkiadó, filmrendező és vizuális művész. De leginkább a Grammy-nyertes rockzenekar, a Linkin Park együttes vezetője, akik több mint 55 millió lemezt adtak el világszerte, komoly rajongótáborral rendelkeznek, és a Facebookon a legkedveltebb zenekar címet is elnyerték, valamint több mint 5,5 milliárd YouTube megtekintést gyűjtöttek idáig össze.
  Shinoda a banda egyik alapító tagja, amely a század legjobb debütáló album eladását mondhatja magáénak a Hybrid Theory anyaggal, amelyből csak az Egyesült Államokban több mint 10 millió példányt értékesítettek. Teltházas stadionturnék és olyan rangos díjak kötődnek a nevükhöz, mint 2 Grammy, 5 American Music, 14 MTV, 3 World Music díj, vagy legutoljára az év rock albuma díj a 2018- as iHeartRadio díjkiosztón a hetedik, One More Light című stúdióalbumért.
  
  Mike Shinoda 2005-ben indíotta el első szólóprojektjét Fort Minor néven, és a The Rising Tied anyaggal komoly sikereket ért el. A Where’d You Go kislemez a Billboard lista 4. helyéig jutott, és több mint 10 milió YouTube megtekintéssel rendelkezik. A Linkin Park énekese, Chester Bennington halála óta eltelt hónapokban Mike Shinoda a művészetekbe menekült a gyász feldolgozását segítendő.
  Az eredmény a kritikusok által elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, egy intenzív és személyes vallomás, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette. Az új album 16 dalt tartalmaz, köztük azt a hármat is, amely a Post Traumatic EP-n már megjelent idén, és többek között olyan kritikusok részesítették pozitív fogadtatásban, mint a New York Times, a NPR, a Rolling Stone, vagy a Billboard.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 rumahoy    efott 2017    through the never    sunstroke    moulin rose    butal assault    massive attack    gothica fesztivál    zöld darázs 3d    the amity affliction    brainstorm    in-dock    gamma ray    the ting tings    ronnie james dio    shia laboeuf    sexepil    we butter the bread with butter    ned evett    marion cotillard    the konincks    witkin    escape the fate    kalan mikla    glen berger  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!