hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2018. október 17. szerda   04:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Dead Daisies - Welcome To Daisyland – EU Winter Tour 2018 - Barba Negra Music Club
2018. december 12. Barba Negra Music Club



  Az elmúlt évek legzajosabb sikereit arató all-star rockbandája, a Dead Daisies decemberben Budapestre is visszatér. Alig fél évvel tavaszi fellépésük után ezúttal a Barba Negra Music Clubban játszanak, ahol a két órás program mellett egy exkluzív akusztikus szettel is meglepik az elsőként érkező 50 rajongót.
  
  2013-as felbukkanása óta a Dead Daisies afféle viharként söpört végig a zenei világon: a Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), Deen Castronovo (Bad English, Journey) és David Lowy (Red Phonenix, Mink) alkotta csapat zenéjét elsősorban a ´70-es és a korai ´80-as évek rock legendái ihlették. Erőteljes vokálok, bluesos riffek, monumentális kórusbetétek, emlékezetes dallamok és karakteres zenei ötletek jellemzik dalaikat, amelyeket elsöprő energiával és professzionalizmussal visz színpadra a csapat, az egyik legütősebb rock and roll élményt kínálva az elmúlt években.
  
  Ezek után nem is csoda, hogy a tavaszi fellépések után a zenekar most ismét turnéra indul: a Dead Daisies téli koncertjein különleges vendégek érkezését is tervezi. A szokott módon nem csak a színpadon ígérnek felszabadult szórakozást, de a koncert után is szívesen látják a rajongókat a dedikálások, közönségtalálkozók keretében.
  
  A csapat azt is örömmel látja, hogy ismertségük növekedésével egyre több és több új tagot köszönthetnek a Daisy-családban. Annak érdekében, hogy minél több embert vonhassanak be a zenekarral kapcsolatos történésekbe, és hogy közelebb kerüljenek a rajongókhoz, a tagok egy önálló rajongói klub ötletével is előálltak, amit Daisylandnek neveztek el. Ennek keretében különleges akusztikus fellépéseket, közönségtalálkozókat, és más, a szokványos koncerteken túlmutató programlehetőségeket kínál a csapat.
  
  Az egyik első ilyen alkalomra idén nyáron került sor Franciaországban: a koncert helyszínére érkező első 50 rajongót a zenekar a kapunyitás előtt beengedte a helyszínre, és a folyosón egy különleges, akusztikus műsort játszottak el nekik. Hasonló szettet egyébként már áprilisban is bemutattak, méghozzá éppen Budapesten, de akkor egy önálló mini-koncert keretében, a Hard Rock Caféban került erre sor. Ugyanerre az élményre számíthatunk a téli turnén is: az első 50 helyszínre érkező Budapesten is egy különleges, akusztikus Daisyland szettet hallhat majd. Persze a később érkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen a „rendes” koncert sem lesz könnyen felejthető: a zenekar minden este kétórás, szédítő rock and roll műsort ígér.
  
  A Dead Daisies a nyáron egy új kislemezt és egy videót is kiadott, méghozzá a tavalyi Burn It Down lemez egyik legsikeresebb dalához, a Dead and Gone-hoz kapcsolva. A videón a legutóbbi turnén rögzített koncertfelvételeket kombinálnak zombijelenetekkel, melyeket a Youtube-ról ismert BlackBoxTV című horror-sorozat készítője, Tony Valenzuela forgatott le.
  
  
  
  John Corabi így mesélt az új kislemezről: „A Dead And Gone egyike azoknak a daloknak, amit csak igazán hangosan szabad játszani! Szerintem ez egy hatalmas nóta, ami lényegében arról szól, hogy éljük úgy ahogy szeretnénk, mulassunk sokat (persze mértékkel), és soha ne hagyjuk, hogy bárki ítéletet mondjon felettünk azért, mert jól akarjuk érezni magunkat!
  
  Az amerikai és ausztrál tagokból álló supergroup Budapestre december 12-én tér vissza, és a Barba Negra Music Clubban játszanak majd.
  
  a Livesounds bemutatja: Welcome To Daisyland – EU Winter Tour 2018
  2018. december 12., szerda 19 óra
  Budapest, Barba Negra Music Club
  The Dead Daisies koncert
  
  Belépő: november 30-ig 6900 Ft, utána 7500 Ft
  
  Jegyek kaphatók a tixa.hu és http://jegy.rock1.hu weboldalakon, a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában, valamint CD Pince, Headbanger és Hammer Zenebarlang üzletekben, és a Barba Negra recepcióján.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 septicmen     morcheeba    nullus sum    recoil    ray charles    enslaved    -szeged    lara stone    uzipov    sahg    jack of heart    johnny english reborn    the last charge    desultory    kowalsky meg a vega    michael caine    live evil    pay my milk    witkin    dave gahan    lantos zoltán    penélope cruz    eric bana    twilight force    truth and its burden  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!