hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2018. augusztus 23. csütörtök   16:06
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Egy rejtett dal is szerepel a Junkies jubiláló albumán
2018.szeptember 1. Barba Negra Track

  Visszatérő albumának jubileumát ünnepli a Junkies, melynek apropóján speciális koncertet ad a Barba Negra Trackben szeptember 1-jén a zenekar. A vendégzenészekkel kiegészülő bulin a hamarosan 20 esztendős Tabu című lemez összes dala elhangzik majd, beleértve azt a „rejtett nótát”, melyről csak kevesen tudják, hogy az eredeti kiadványon szerepel.
  
  Különleges koncertre készül szeptember 1-jén a Junkies. Hamarosan 20 éves lesz a banda történetének egyik legfontosabb albuma, amit egy egyszeri, speciális bulival ünnepelnek meg a Barba Negra Trackben a zenészek. A jövőre negyedszázados csapat karrierje szempontjából a Tabu című kiadvány mindenképp mérföldkőnek számít, ez volt ugyanis az a sikerlemez, mellyel a 90-es évek végén válságba jutott zenekar ismét reflektorfénybe került.
   „Az 1997-es Nihil című lemez megjelenése után nagyon intenzíven turnézott a zenekar, aminek az lett az eredménye, hogy annyira elegünk lett egymásból, hogy hónapokig nem is beszéltünk. El is indult a pletyka, hogy feloszlottunk, a rajongók pedig teljesen bepánikoltak, hogy nem lesz többé Junkies” – magyarázza Szekeres András, a banda frontembere. „1999-ben a Tabu című lemezzel tértünk vissza, akkor már Somogyi József nélkül, új dobossal. Több csere után egyébként 8 évvel ezelőtt találtuk meg Keresztes Viktort, azóta ő dobol a zenekarban.”
  
  A nagy visszatérést követően a Junkies népszerűsége még inkább megugrott: a Tabu megjelenésének évében már a Sziget nagyszínpadán zúzott a csapat, mára pedig kétségtelenül a hazai klubok és fesztiválok egyik legkedveltebb bandája lett. A zenekar eddig összesen 12 albumot jelentetett meg, melyek közül a ’99-es korong még mindig nagy közönségkedvencnek számít, úgy is, hogy a többségnek valószínűleg sejtelme sincs arról, hogy az eredeti kiadványon egy rejtett dal is szerepel.
  „Már mi magunk is elfelejtettük, hogy rákerült a Tabura egy olyan dal, amit stúdiózás közben, véletlenül vettünk fel. A Hooligans menedzsere, Maszler László emlékeztetett rá, akiről kiderült, hogy nagy Junkies rajongó és ez volt az első CD, amit magának vásárolt” – mondja Szekeres. „Az Oasis Talk tonight című daláról van szó egyébként, amit felvétel előtt, bemelegítésként énekelgettem a stúdióban. Nem is vettem észre, hogy közben már forog a magnó.”
  Az énekes azt mondja, csak nagyon kevesen jöttek rá, hogy végül ez a nóta is felkerült a korongra. Akinek megvan az eredeti kiadvány, bármikor leellenőrizheti: csak el kell indítani a CD-t, és ez első számot visszafelé tekerve előkerül a rejtett dal. Szeptember 1-jén, a Tabu20 névre keresztelt jubileumi bulin, ahol a legnagyobb slágerei mellett a legendás album összes dalát bemutatja a zenekar, az Oasis Talk Tonight című szerzeménye is elhangzik majd, melyre Szekeres András előadásában Junkies koncerten még nem volt példa azelőtt.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 thekillingscreens    svart crown    heaven steet seven    suffocation    the word alive (usa)    scorpions    alias    bloodlet    org4org    életképek    the new roses    charlie winston    svoid    sherlock holmes    cate blachett    koós réka    goodbye darjeeling    von hertzen brothers    +she+    hardcore superstar    flynn    parov stelar    panírozott barikák    one man army and the undead quartet    geir westby  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!