hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2018. július 12. csütörtök   04:33
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
3...2…1! Elstartolt az EFOTT


  Kedden délután kinyíltak a 43. EFOTT kapui, és bár ezen a napon még csak hetijegyesek léphettek a Velencén tartott fesztivál területére, azonnal több ezer fiatallal gazdagodott a tóparti helyszín. Július 10-16. között olyan sztárfellépők teszik itt tiszteletüket, mint John Newman, Jessie J, Lost Frequencies, Dub FX és a Volbeat, de természetesen minden, az egyetemisták és fiatal felnőttek körében ma népszerű hazai zenekar is színpadra áll majd: Wellhello, Halott Pénz, Kowalsky Meg a Vega, Punnany Massif, Anna & the Barbies, Majka&Curtis, Rúzsa Magdi, Tankcsapda és még sokan mások!
  
  Ki vonattal, ki autóval, más fuvarral érkezett a Velencei-tó partjára, de akadtak bőven sportosabb fiatalok is, akik Budapestről vagy Székesfehérvárról bringáztak a fesztiválra. A kánikula ellenére sokan már órákkal a nyitás előtt letáboroztak a főbejáratnál, ahol kamionból szóló zene segített a hangulat megalapozásában. Az üdvrivalgást és sátorverést egy óriási egyetemi összejövetel követte, ahol az évközbeni versengés helyét a közösségi szellem vette át. Az első este akusztikus koncertezői között színpadra állt a Blahalouisiana és a Magashegyi Underground, aztán közös, óriáskijelzős VB-nézés következett. Az este előbb egy hatalmas tábortűznél tetőzött Gyurácz Tamás zenélése mellett, amelyet a Best of EFOTT welcome party koronázott meg.
  
  – A tavalyi évben vezettük be a -1., úgynevezett beköltözős napot, amely már akkor is nagy sikert aratott. Szerettünk volna kedveskedni azoknak, akik végigélik velünk az egész hetet és szívesen tartanának egy felkészülő napot az igazi buli előtt – nyilatkozta Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója. – A rendezvényre mindig is jellemző volt a nagy közösség és összetartozás érzése, és szeretjük a fellépőinket is közel engedni a fesztiválozókhoz, ennek jegyében idén több olyan programot biztosítunk, ahol a rajongók kötetlen körülmények között találkozhatnak kedvenceikkel.
  
  Így lehet lovaskocsis bortúrára menni például a Kozmix-szal, a Hősökkel vagy ByeAlex-szel, vitorlázni Dub FX-szel vagy a Punnany Massif tagjaival, vizibiciklizni a Cloud9+-szal vagy éppen limózni Jumodadyvel és a Depresszióval. A Wellhello, a Honeybeast, a Margaret Island és a The Biebers tagjai koncert előtt, kötetlen informatív bemelegítő beszélgetésre várják az érdeklődőket. A vízparton óriás papírmasé formájában jelenik meg az Anna & the Barbies, a 30Y, a The Biebers és a Kelemen Kabátban, akikkel a szerencsés fotózkodók személyesen is találkozhatnak.
  
  A szervezők szerdán a legtöbb érdeklődőt a Kozmix koncertre és a Necc Partyra várják. Csütörtökre az összes színpad megkezdi működését, és ezen a napon többek között olyan előadók és együttesek szerepelnek a palettán, mint Dub FX, Jessie J, Szabó Balázs Bandája, a Brains, az Anna & the Barbies, a Honeybeast, az Irie Maffia, a Belga és az Animal Cannibals.
  
  EFOTT, csak szabadon...



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 queen    dark angel    pettybone    bilocate    jövő háza    tesla    electric callboy    finntroll    kockásing revival    dilis    demonlord    irepress    vicious rumors    nervecell    kihajolni veszélyes    dörner györgy    neaera    blues revolver    eluveite    exodus    ladytron    dead poet society    stam1na    welicoruss    crest of darkness  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!