hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2018. április 27. péntek   08:00
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Idén is nagy nevek jönnek a Barba Negra Track-be


  Stone Sour, Ugly Kid Joe, Black Stone Cherry, Shinedown, Joe Satriani, Soja, Sons Of Apollo, és még a legendás Genesis gitáros Steve Hackett is a Barba Negra Trackben látható hamarosan. De a hazai színtér sem maradhat ki, a Supernem, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, és a Beatrice, vagy a Tátrai Band is Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyét választotta a nyáron. A Track április 27-én indítja ötödik szezonját, idén több olyan előadó is bekerült a fellépők sorába, aki eddig még nem járt Magyarországon!
  
  Jubileumhoz méltó négy napos programsorozattal nyitja meg kapuit a Barba Negra Track. Már a hétvégén olyan külföldi nagyágyúk érkeznek, mint az ausztrál-amerikai The Dead Daisies ahol olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints).
  A The Dead Daisies koncertje után két nappal újabb nagy név érkezik, első magyarországi koncertjét adja a ’90-es évek egyik legkedveltebb metálzenekara, az Ugly Kid Joe. A nyitóhétvége hazai fellépőit sem kell bemutatni. Április 28-án Révész Sándor és Závodi János a Piramis Évek koncertjére különleges vendég zenekart hívott meg, jön a Frenreisz Károly vezette legendás Skorpió, április 30-án pedig a Road mutatja be rajongói körében máris nagy sikernek örvendő új albumát.
  
  „Minden évben tanulunk valamit és próbáljuk beilleszteni a Track arculatába, hogy ez a hely még barátságosabb és kedveltebb legyen Budapesten. Idén arra törekedtünk, hogy egyedi program kínálatunk legyen és egy letisztult dizájn mellett nagyobb színpadunk.”– mondta Szűcs Mihály, a Barba Negra vezetője a Track jubileumának kapcsán. „Az elmúlt évekért hatalmas köszönet illeti a vendégeinket és a zenekarokat, mert nélkülük nem lenne a Barba Negra Track ott ahol most van, azaz ennyire népszerű nyári szórakozóhely. Én személyesen büszke vagyok a személyzetre, és akik segítik a mindennapi életünket.”
  
  A Barba Negra Track idei szezonját izgalmas produkciók, különleges koncertek jellemzik, többen először járnak magyar koncertszínpadon.
  
  Ilyen a floridai Shinedown, a zenész nagyágyúkból álló Sons Of Apollo, vagy a Slipknot-frontember Corey Taylor nevéhez kötődő Stone Sour fellépése is. A hazai előadók közül olyan legendákkal találkozhatunk, mint Hobo aki ezúttal együtt zenél Deák Bill Gyulával, Tátrai Tiborral és Póka Egonnal, vagy a 70. születésnapját ünneplő Vikidál Gyulával kiegészülő Mobilmániával, a Genesis gitárosával Steve Hackettel megjelenő Djabe-val, és fellép a Tátrai Band, az idén egyetlen budapesti koncertjét adó Karthago, valamint a Republic együttes is. Jubileumi műsorral érkezik az Ossian, a 15 éves Ocho Macho és a Depresszió, de jön a Leander Kills és a rendre telt házas koncerteket adó Paddy and the Rats csapata is.
  
  Pócsi István, a Track programigazgatója kiemelte, hogy a hely április 27-től több mint 150 zenei programmal várja a szórakozni vágyókat. A kiszemelt bulira mindenképp érdemes minél előbb beszerezni a belépőket, mert már most sok olyan esemény szerepel a sorban, amelyekre nagy valószínűséggel hamar elfogynak majd a jegyek.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ossian - Fővárosi nagykoncert szeptember 14-én a Barba Negrában
´Éljük át a pillanatokat, és merüljünk el a zenében!´ - Megjelent a Transylvanium új nagylemeze
A Thundermother és több csajos banda érkezik 2025-ben
A montreali sludge metal mesterei, a Dopethrone kiadtak egy vadonatúj videót
Kelet-európai életérzés és sírva vigadás - a Dubioza Kolektiv csapatával készített közös dalt a Bohemian Betyars
Hamarosan megérkezik a Wage War pusztító 5. albuma
Új dalt adott ki a Sons Of Silver a hamarosan megjelenő „Runaway Emotions” albumról
Júniusban új albummal jelentkezik a Nothing More
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 welicoruss    faces of suffering    ned evett    instant    newborn    the spirit    dope stars inc.    jennifer aniston    három kismalac    adimiron    truth and its burden    lacuna coil    nailed to obscurity    kiss erzsi    cattle decapitation    metrosection    hawthorne heights    fekete kovács kornél    steve vai    timo mass    czank ninetta    la dispute    gyilkos természet    mundruczó kornél    beady eye  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!