hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2017. december 7. csütörtök   04:23
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Fishing on Orfű 2018 – Jelezz vissza!


  Elindult a jegyértékesítés a világ legbarátságosabb orfűi fesztiváljára! A 11. Fishing on Orfű újra 4 napos lesz, még kevesebb szponzorral, még több Orfűn nyaraló zenésszel. A 2018-as fesztiválhimnusz a Supernem most debütáló Jelezz vissza c. dala lett.
  
  A 2018. június 20-23. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű a jól megszokott hangulattal és továbbra is a legizgalmasabb független zenei (és nem zenei) produkciókkal várja az érdeklődőket. A zenészek kedvenc fesztiválja az elmúlt években rendre elővételben teltházas lett, idén csak 4 napos bérletet lehet rá váltani, a napijegyek értékesítése februárban indul a részletes zenei program bejelentésekor.
  
  A tavaly 10. szülinapját ünneplő fesztivál szerint a 11. az új 1., ezért jövőre a fesztivál több szempontból is visszatér a gyökerekhez, hogy szinte szponzormentesen, teljesen függetlenül, a kereskedelmi szemléletre még inkább nemet mondva a Fishing még erősebb alternatívája lehessen a nyári zenei gigarendezvényeknek. Ráadásul ez a finomhangolás éve is lesz: „Tavaly rengeteg újításunk volt (erdei helyszín, színház, folk-helyszín, gyermekbirodalom, még több off-program), amik remekül indultak, és erősödött a Fishing összművészeti arculata. 2018-ban szeretnénk tovább vinni és tökéletesíteni ezt az irányt.” – mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.
  
  „Ha ez a fesztivál jó, akkor az emberektől jó, ők pedig leginkább a hangulat miatt járnak hozzánk, nekünk meg továbbra is arra kell leginkább figyelnünk, hogy a fesztiválozással járó kellemetlenségekkel: sorbanállással, szekus vegzálással, tömegnyomorral a lehető legkevesebbszer találkozzanak a 4 nap alatt.” – mondta el Lovasi András, a fesztivál szervezője. „A Fishing továbbra is sokkal inkább hisz a létrehozott, mint a befogadott értékekben, továbbra is örömmel lesz otthona egy csomó olyan történésnek, ami csak ránk jellemző, mi pedig azok fesztiválja szeretnénk lenni, akik ezt igazán értékelik. A Fishing anno alterfesztként indult, és most, miután a hazai popzenei kínálatot ismét mesterségesen szétválasztották a nagy rádiók által nyomatott kommersz popra és minden más ezen kívül eső zenére, mi egyértelműen a „minden más” fesztiválja szeretnénk lenni, már csak hagyományaink miatt is.” – tette hozzá Lovasi.
  
  Supernem – Jelezz vissza (dalpremier)
  A Fishing örömmel jelenti be, hogy 2018-as fesztiválhimnusza a Supernem Jelezz vissza c. dala lett, amely most debütál a fesztivál videómegosztóján. A dalhoz a 10. Fishing hangulatképeiből készített videóklipet a fesztivál főszervezője, Kálocz Tamás. A FOO tavaly (a Hiperkarma Megünnepelni jó c. dalával) indította a hagyományt, hogy egy emblematikus fellépője még kiadatlan dalát kérje el fesztiválhimnusznak. „Nagyon örültünk a megkeresésnek, hiszen a Fishing évek óta családi nyaralás is a szórakozás mellett, imádjuk! A dal is egyből passzolt a videóhoz, szóval pompás, hogy az új lemezünk második beharangozó trekkje egyből fesztiválhimnusz is lett.” – mondta el Papp Szabi, a zenekar basszusgitáros-énekese.
  
  
  
  
  A 11. Fishing on Orfűre 4 napos bérletek mától kaphatóak 19 990 Ft-ért a Ticketportal országos hálózatában, ahol a sátorjegyek és a minikabinok értékesítése is elkezdődött. SZÉP-kártyás vásárlásra a Tixa oldalán van lehetőség.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 powerfest    the amazing spider-man    neurasthenia    the slayerking    west-balkán    genus ordinis dei    heriot    no more gravity    zslenszky    tokody ilona    church of misery    Ébredj velünk    jinjer    pearl jam    taking dawn    in this moment    the sharon tate    lostprophets    nervosa    davey and the porchmonkies    lugosi lászló    crazy mama    survivors zero    nemadomfel    up in the air  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!