hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2017. november 27. hétfő   15:28
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
FEZEN 2018: Mr. Big; Enter Shikari; Fozzy
2018. július 25-28. FEZEN - Székesfehérvár



  Rock, hard rock, metal némi elektronikával keverve - megjött a 2018-as FEZEN első három neve. A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy már biztosan ott lesz a 2018 július 25 és 28-a között rendezett székesfehérvári fesztiválon. A 2017-es FEZEN-re a nyitás előtt elfogyott az összes bérlet, így most érdemes időben lecsapni a karácsonyig extrakedvezményes jegyekre.
  
  Az tavaly is beigazolódott, hogy a jubileumok jól állnak a FEZEN-nek, az éppen jövőre 30 éves Mr. Big egészen biztosan nagy bulit fog csapni július 26-án Székesfehérváron. A Billy Sheehan basszusgitáros 1988-ban állt össze Los Angelesben Paul Gilberttel, Pat Torpey és Eric Martinnal. A hard rock supergroup korán letette névjegyét a zeneiparban. ´91-ben megjelent második albumokra két olyan balladát írtak, ami pillanatok alatt letarolta a világot. A To Be With Yout nem lehetett megkerülni, és a Just Take My Heart is felkerült a slágerlistákra. Fel is kérte az akkor még alig hároméves zenekart az Aerosmith, hogy előttük játsszon Wembley-s koncertjeiken. Nyáron jelent meg legfrissebb stúdióalbumuk, így a Defying Gravityre került új dalokat is hallhatjuk a kihagyhatatlan slágerek mellett.
  
  Enter Shikari - a zenekar, akinek a nevét akár műfajként is használhatjuk, hiszen az előtte létezőkbe nehéz lenne beskatulyázni őket. Sajátos világukat pop, post-hardcore, metalcore, dubstep, trance és drum and bass elemekből építették fel. A brit fesztiválkedvenc éppen két hónappal ezelőtt, szeptemberben jelentkezett új albummal. A jubileumot pedig az ő esetükben sem kerülhetjük el, hiszen éppen 2018-ban lesz 15 éve, hogy ezen a néven ismerhetjük őket. Július 28-án, a FEZEN zárónapján érkeznek Székesfehérvárra.
  
  A profi pankrátor, médiahős, énekes Chris Jericho, a Stuck Mojo gitárosával és dobosával Rich Warddal és Frank Fontserával, valamint a Mike Portnoy Adrenalin Mobjában basszerozó Paul Di Leoval és Billy Grey gitárossal alkotja a Fozzyt. Az amerikai rock-metal csapat is friss albummal érkezik Székesfehérvárra, októberben jelent meg Judas című lemezük. Július 26-án a Mr. Big előtt lépnek fel a FEZEN-en.
  
  Az első három név mellé igazán kedvező jegyár is dukál a FEZEN-nél. Az egy héttel előbbre július végére költöző székesfehérvári fesztivál négy napos bérlete karácsonyig 14 990 Ft-ért kapható, a napijegy pedig 6 990 Ft-ba kerül. A diákoknak idén is még kedvezőbb áron kínálják a belépőt a szervezők, a bérletet most 12 990 Ft-ért vehetik meg az érvényes magyarországi diákigazolvánnyal rendelkezők, a napijegyért pedig 5 990 Ft-ot kell fizetniük. Ez persze még csak a felsorolás eleje, az első három rock név után érkezik hamarosan a többi, nem csak ezekből a műfajokból, és a tavalyi teltházból kiindulva a bérletvásárlást sem érdemes sokáig halogatni.




Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 paganza    herman frank    kadavar    war from a harlots mouth    ruszty lászló    terhes társaság    the cribs    golden globe    dreamworks    august strindberg    velvet seal    tristania    apocalyptischen reiter    hexis    in flames    bereményi géza    bourne    lóripop    kaszás géza    a kétballábas banda    simply red    demonical    gus g    parajelenségek 3    müller péter sziámi  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!