hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2017. november 16. csütörtök   04:36
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Global Underground & Legendary Moments - MEMORYLAND NYE 2017, Millenáris
2017. december 31. Millenáris

  2017 őszének egyik legkellemesebb meglepetése a történelem első Global Underground Budapest bulija volt, mely a Global Underground és a Legendary Moments együttműködésének kezdetét is jelentette: teltház, eufória, örömteli hálálkodások zaja.
  Az idén 20 éves brit progresszívhouse-etalon és a minőségorientált hazai szervezőcsapat kölcsönösen erős, vonzó brandként tekintenek egymásra, így nem is annyira meglepő, hogy készek közösen mércét, tétet, és színvonalat emelni:
  A GU két évtizede előtti tisztelgésként és nem mellékesen a gyümölcsözőnek ígérkező együttműködés megkoronázásaként egy olyan szilveszteri party vízióját valósítják meg, amilyen még soha nem volt Magyarországon.
  
  A Millenáris Park B-pavilonja mindeddig még sosem szolgált elektronikuszenei rendezvény színhelyéül, pedig irtózatos potenciál rejlik benne, akár a látványvilágot, a térkínálatot, vagy a kifejezetten a hely sajátságaira és igényeire fejlesztett JBL-hangrendszert vesszük alapul.
  A Millenáris egy nemzetközileg is elismert, elsőrangú rendezvényhelyszín, profi infrastruktúrával és csapattal, ami önmagában garantálja egy ilyen nagyszabású szilveszter nemzetközi mércével mérve is nívós lebonyolítását. A többezer négyzetméteres alsó részen felül egy közel hatszáz főt befogadni képes VIP és BACKSTAGE szekció is helyet kapott.
  Természetesen a szervezők nem csak a forradalmian bátor helyszínválasztással szeretnék elérni, hogy a 2017-es szilveszter minden korábbinál emlékezetesebb legyen.
  
  A MEMORYLAND névre keresztelt rendezvény nevében és programjával is tiszteleg a Global Underground két dekádot is kitöltő hagyományai előtt: 17 órától egészen éjfélig a klasszikusabb hangzásokról szól a buli; ezt követően reggelig –azaz az új évben- már a modern progresszív house uralja a Millenáris színpadát. A fellépők listája - akárcsak a különleges helyszín és a prémium szolgáltatások – igen impresszív, már önmagában a lineup miatt is megállja a helyét a kijelentés: ilyen szilveszter még sosem volt Magyarországon!
  
  Már este nyolctól a GU intézményének legfontosabb oszlopai váltják egymást a pultban:
  Anthony Pappa, Danny Howells, Dave Seaman, és Darren Emerson. Ott lesz a szinte minden GU-mixalbumon több számmal is szereplő Chris Scott alias Lexicon Avenue, a korszerű GU-hangzás képviseletében pedig az USA első számú progressive nagykövete Darin Epsilon érkezik. A már-már szédítően erős névsort az ifjú argentin titán Marcelo Vasami teszi teljessé; ő az, aki a szervezők szándékai szerint kifejezetten a jövőt, a műfaj jövőjét testesíti meg a lineupban. Jól átgondolt koncepció, lenyűgöző nevekkel.
  Természetesen a magyar élvonal is jelen lesz a rendezvényen mind a színpadon, mind a kisteremben; olyan meghatározó nevekkel, mint Kühl, East Café, és Robert R. Hardy.
  
  A MEMORYLAND NYE szolgáltatásaiban is kiemelkedőt nyújt, melyek körét többnyire a belépőjegykategóriák határozzák meg, így a VIP-jeggyel rendelkező vendégek eltérő vendéglátási szolgáltatásokat is élvezhetnek, de például asztalfoglalási lehetőség minimum négy fő esetén már a „NORMAL”-jegytípus esetén is rendelkezésre áll. A SPECIAL jegyek olyan további lehetőségeket kínálnak, melyek a legmagasabb igényekkel bíró vendégek elvárásait is kielégítik, legyen az transzfer, a fellépőkkel közös szállás, vagy privát szoba a rendezvényen, külön bejáratú pincérrel. A különböző jegytípusok és opcióik a ide kattintva oldalon érhetőek el.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 concerto    steve´n´seagulls     red hot chili peppers    dreyelands    headcat    kalmah    bleed from within    arto lindsay    david bowie    evergrey    bognár szilvia    spacesh!t     ripoff raskolnikov    tony iommi    qss    royal hunt    molotov solution    steven soderbergh    ub40    reason-x    fonó    thy catafalque    warfect    wintersun    demjén ferenc  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!