hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
film [filmfesztivál]  2017. október 18. szerda   04:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Pszichorendelés, maszkkészítés és óriástársas a 7. mozinet filmnapokon


  A 7. Mozinet Filmnapokon, 2017. október 20-23. között a számos remek film mellett izgalmas kísérőprogramok várják a filmbarátokat Budapesten a Puskin moziban. Idén is lehet regisztrálni óriás társasjátékra, ahol a filmtörténeti kérdésekben jártas nyertes értékes nyereményekkel gazdagodhat. Lesz pszichorendelés és művészetterápiás foglalkozás, maszkkészítő workshop Csetényi Lillával, International Love Affair party Fonetikkel, Matekkal és Szabolával, egy sminkmester segítségével pedig a vállalkozó kedvűek sebhelyeket készíttethetnek maguknak. A kiegészítő programokon a részvétel ingyenes!
  
  Október 20. (péntek): A Puskin Kávézóban este 7 órától Keul Andrea és Varga Anna sok tíz éve praktizáló pszichológusok művészetterápiás workshopot tartanak az érdeklődőknek. Szerintük minden művészeti tevékenység segít abban, hogy az ember jobban megértse önmagát. Az alkotás folyamata során felmerülő érzések, érzetek és kérdések segítenek minket a nehéz helyzetek feldolgozásához, s nagy tapasztalatukkal tudnak segíteni megtanulni boldogulni az addig lehetetlennek tűnő helyzetekben is.
  
  Az este 8-kor kezdődő, Andrej Zvjagincev Cannes-ban a zsűri díját elnyert Szeretet nélkül vetítését követően a pszichorendelés két pszichológusával, Böhönyei Mártával és Tóth Melindával beszélgetünk. A sématerápia működését belülről bemutató Mira című könyv szerzői gyakorlatias tanácsokkal és nagy hatású kérdésekkel szerelik fel a hozzájuk fordulókat.
  
  Október 21. (szombat): Tavaly nagy sikert aratott a Puskin Mozi kávézójában az óriás társasjáték, melyre idén is bárki nevezhet a www.facebook.com/mozinet oldalon. A filmtörténeti kérdésekben, legendás színészek és rendezők életművében jártas hat érdeklődő közül a nyertes értékes nyereményekkel gazdagodhat, a játék este fél 8-kor kezdődik. Este fél 9-től az International Love Affair party keretében a Fesztivál filmjei előtt tisztelgünk. Egy sminkmester segítségével a vállalkozó kedvűek sebhelyeket készíttethetnek maguknak, majd a külön az erre a napra készíttetett fotófal előtt pózolhatnak. A zenéről este 10 órától Fonetik, Matek és Szabola gondoskodik.
  
  Október 22. (vasárnap): Délután fél 6-tól újra részt vehetünk az óriás társasjátékon, este 8 órától pedig maszkkészítő workshop vár ránk a Viszontlátásra odafönt című filmhez kapcsolódva. Mitől lesz a sajátod igazán a maszkod? Milyen éppen a hangulatod? Készítsd el a saját pompás maszkodat gyöngyökkel, tollakkal Csetényi Lilla egyedi ékszer tervező segítségével és mutasd meg, hogy ki vagy igazából! Csetényi művészete nehezen behatárolható. Minden tárgya különleges, nyers erőt sugárzó, mégis lágy munkáit többek a Nearnia alkotások között találhatjuk meg. Stylistok titkos kedvence a bőrök, szőrök, tollak, gumibelsők vagy akár sörösdoboz alkatrészek felhasználásával készült ékszerei. Utolsó nagy sikere a dél-afrikai nemzetközi sminkmester versenyen a smink mellé készült kiegészítő kollekció, mely jelentős részben járulhatott a sminkmester győzelméhez a jeles versenyen.
  
  Október 23. (hétfő): A díszteremben 19.30-kor kezdődő Megtorlást jelentős részben Magyarországon forgatták, így a film producernője, Els Vandevorst örömmel tér vissza hazánkba a premierre. A vetítést követő közönségtalálkozón biztosan örömmel mesél majd arról, hogy milyen volt együtt dolgozni Dakota Fanninggel és Guy Pearce-szel, hogy nőként hogyan látja a producer szakmát, és a magyarországi forgatásról, Borsod megye ugyanis ezúttal egy vadnyugati kisváros díszleteinek adott otthont.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
Egy hónap múlva kezdődik a 14. Frankofón Filmnapok
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 destroy the carrot    sziget 2013    backard babies    a gyűrűk ura    kelet underground tehetségkutató    sonata artica    Ü    leonardo dicaprio    the wailers    darkfall    hodor aura    skálmöld    baraka    pluto    cataract    kings of leon    lunarsea    this gift is a curse    fear factory    tony macalpine    symphonium    tesco disco    metapay    when death comes    after crying  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!