hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
hírek   2017. október 12. csütörtök   07:24
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Hét zenekarral ünnepli péntek 13-át az S8 Underground Club


  Rendhagyó punk, hard rock és alternatív esttel ünnepli péntek 13-át a fővárosi S8 Underground Clubban. Az öt hazai fellépőt a cseh Uz Jsme Doma és az olasz Nasty Monroe erősíti. A megjelenés ajánlott, ugyanis a klub létra- és macskamentes, így garantáltan nem érhet balszerencse! A koncertek után sem kell sietnetek sehova, a jó sörhöz felvételről szól majd a nóta!
  
  Az olasz Nasty Monroe Horvátország után hazánkat is útba ejti turnéja során. Az alternatív, hard-rock banda 2014-ben alakult, jelenleg inkább a dalírásra összpontosítanak. 2015-ben kiadták első két számukat Details Of A Violence albumcímen. A zenekar stílusára hatással van David Bowie, Iggy Pop, a Guns N´Roses és a Mötley Crüe munkássága is.
  
  Az Uz Jsme Doma 1985 óta progresszív rockban utazik. A cseh banda már több mint 2000 koncertet adott Európa-szerte, valamint Amerikába, Ázsiába és Ausztráliába is eljutott. Hét stúdióalbumon, két live-albumon és egy DVD-n vannak túl, ami egy dokumentumfilmet is tartalmaz a zenekar életének alakulásáról és a tagcserékről. Frontemberük, Miroslav Wanek dalszövegei által híres cseh költővé vált.
  
  A Kell Egy Még! zenekar először egy tehetségkutató kedvéért állt össze, ahol a két beküldött dalukat kellett élőben előadniuk. 2016 ősze óta komolyabban zenélnek, állításuk szerint szinti-metál-popot szeretnének játszani, de arra nincs kereslet, ezért egyszerűen csak azt játsszák, ami épp tetszik nekik. Főként saját számokat játszanak koncerten, de feldolgozott vers is szerepel a repertoárban.
  
  A Faterkiller a hazai punk-állomány egyik gyöngyszeme, mottójuk: ´Minőségi zene - minősíthetetlen előadókkal!´. A három tagú zenekar igazán sírva-vígadósra veszi a formát, a világ problémáinak megoldását költőien megfogalmazva. Elmondások szerint a zenéjük olyan, mint a kannás bor, vagyis olcsó, ütős és káros. Igazi arcon pörgős bulira számíthatunk tőlük.
  
  A fiatal egri csapat, a Kései Kitérő 2016-os alakulásuk ellenére máris megjelentette első EP-jét Skizoprém címmel. Idén ősszel elindulnak első nagylemez-bemutató turnéjukra. Az alternatív rockot játszó srácok saját, magyar nyelvű számaikkal szólnak a közönséghez, szeretnek élni és a világ nagy dolgain elmélkedni.
  
  A három tagú Depi Day 2012-ben alakult, és azóta próbálja megváltani az alternatív rockzene világát. A tagok mindegyike játszott már más zenekarban, de úgy érzik, ez a zenekar a tökéletes szócső a véleményformálásra, így szó nélkül fizetik a próbaterem bérleti díját.
  
  A Stonemine Stoners triója az évek során öt tagúvá bővült. Korábban a stoner-rap-metal stílus volt rájuk jellemző, de az évek során stoner ihletésű metalra váltottak. Sajátos stílusvilágukra hatással volt többek között Eric Clapton, a P.Mobil, a Biohazard, valamint a Led Zeppelin is.
  
  Friday the 18th:
  2017. október 13. (péntek)
  Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.30
  Program: Nasty Monroe (I), Uz Jsme Doma (CZ), Kell Egy Még!, Faterkiller, Kései Kitérő, Depi Day, Stonemine Stoners - Rockbuli
  Belépő: 800 Ft
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the moon and the nightspirit    pro-pain    kontrollzé    my dying bride    noctem    tőzsdecápák    war from a harlots mouth    óperentzia    bury tomorrow    vinnie moore    kypck    simon pegg    sárvári zita    nightland    korn    blitzkrieg    scott kelly    foundation    a kétballábas banda    ghost of shelter    tündérgyár    Ü    vhk    che sudaka    misery index  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!