hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
film [film]  2017. október 2. hétfő   04:30
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Templomosok című drámasorozata Magyarországon


  A HISTORY új, Templomosok című drámasorozata Magyarországon december 7-én, csütörtökön indul az HBO GO-n és december 8-án, pénteken az HBO-n. A tízrészes évad az A+E Stúdió gyártásában, Jeremy Renner The Combine-jával, az Island Pictures-szel és a Midnight Radióval együttműködésben készült, és a kereszténység legféltettebb ereklyéinek őrzésével megbízott, legnagyobb hatalmú, legtehetősebb és legtitokzatosabb középkori katonai szervezetnek, a Templomosok Lovagrendjének politikai szerepvállalását és hadviselését tárja fel a nézők előtt.
  
  A Templomosok története Akko városának elesése után indul, amely a Templomosok utolsó bástyája volt a Szentföldön, ahol a Szent Grálnak nyoma veszett. Évekkel később találnak egy nyomot, amely felfedheti a Grál hollétét, így hát a Templomosok, élükön a nemes jellemű, bátor és konok Landry lovaggal (Tom Cullen, Downton Abbey, Gunpowder) életüket kockáztatva nekivágnak, hogy megtalálják Krisztus elveszett kelyhét. A Szentföldön vívott csatáiktól kezdve a francia királlyal való összeütközésükön keresztül azokig a sötét eseményekig, amelyek a Templomosok Lovagrendjének péntek 13-ai feloszlatásáig – mely dátum azóta is balszerencsét hordoz – vezettek 1307-ben, a Templomosok történetét mindez idáig teljes egészében még nem dolgozták fel. A Templomosok című sorozat – középpontjában a hit, áldozat, politika, szeretet, hatalom és bosszú témáival – elmerül a harcos szerzetesek legendás testvériségének rejtett világában, hogy feltárja, kik is voltak ezek a lovagok, hogyan éltek és miben hittek haláluk napjáig.
  
  Cullen mellett a sorozatban főszerepet alakít Pádraic Delaney (Felkavar a szél, Tudorok), aki Gawaint játssza, a Templomosok egykori legkiválóbb kardforgatóját, aki megnyomorodott Akkóban, valamint Simon Merrells (Spartacus, Bukott angyalok) mint Tancrede, a rendíthetetlen, bátor és eltökélt lovag, aki számára templomos esküje mindenek felett áll.
  
  A Templomosok szereplői közt hemzsegnek a történelmi alakok, megtaláljuk köztük a középkori Európa legnagyobb hatalmú figuráit. Jim Carter (Downton Abbey) alakítja VIII. Bonifác pápát, a Templomosok Lovagrendje felett álló, korrumpálhatatlan Szentatyát, aki a kaotikus középkori világban kiegyensúlyozó szerepet tölt be; Olivia Ross (Háború és béke) I. Johanna navarrai királynőt játssza, aki IV. Fülöp francia király felesége, és saját jogán is nagy hatalmú uralkodó, továbbá odaadó anya, tekintélyes diplomata és jó érzékű stratéga; Ed Stoppardot (The Crown) IV. Fülöp francia király, Európa legnagyobb hatalmú uralkodójának szerepében láthatjuk, aki a hatalmát jobbkeze, a machiavellista és haszonleső ügyvéd, a Julian Ovenden (Downton Abbey) által megformált Guillaume De Nogaret révén próbálja megszilárdítani; Sabrina Bartlett (DaVinci démonai) pedig Izabella hercegnőt alakítja, Johanna és Fülöp lányát, aki később Franciaország nőstényfarkasaként uralkodik majd Anglia felett.
  
  A Templomosokban szerepel továbbá Bobby Schofield (Fekete-tenger, Our World War) mint Parsifal, egy fiatal földműves paraszt, aki szeretne a Templomos Lovagrend tagjává válni; valamint Sarah-Sofie Boussnina (A híd, Fácángyilkosok) mint Adelina, egy Szentföldről érkezett zsidó menekült, aki Párizsban ismét üldöztetés áldozatává válik.
  
  A Templomosok a HISTORY csatorna legújabb saját gyártású sorozata, amely olyan alkotásokhoz csatlakozik, mint a húszrészes hatodik évadra is megújított, nagy sikerű Vikingek, a SIX című háborús dráma (amely már elérhető az HBO GO-n), amelynek most készül a második évada, a nemrég bejelentett Blue Book, amely az Oscar- és Golden Globe-díjas Robert Zemeckis executive produceri irányításával valósul meg, továbbá a The Breach: Inside The Impeachment of Bill Clinton az Emmy-díjas producertől, R.J. Cutlertől.
  
  A TEMPLOMOSOK Közép-Európában december 7-én, csütörtökön indul az HBO GO-n, és december 8-án, pénteken az HBO-n.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Carte Rouge - Vörös térkép
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi - Portraits of a Life
Új, hivatalos előzetest és plakátot kapott Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap
Utaztál okosba’? Akkor nézd meg premier előtt a Kék Pelikant!
Pasolini hét - Az Élet trilógiája a Art+ Cinema-ban
Monty Python klasszikusok ismét a mozikban!
A dohánypajta
Történelem, társadalom, cukiság – ezek lesznek a JUNO11 Distribution tavaszi filmjei
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chronicle    ivan reitman    flynn    the amity affliction    stereochrist    balaton sound 2013    kispál attila    deák bárdos    edith piaf    mercyful fate    polar bear club    inquisition    sziget    nonverse    neal morse    madder mortem    civil war    világgödör    ray charles    chris martin    kool and the gang    eva longoria    panírozott barikák    madball    nadir  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!