hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2017. augusztus 25. péntek   14:31
nincsen hozzászólás

szerző: Concerto
Accept - A heavy metal legenda Barba Negra Music Clubban
2018. január 21. Barba Negra Music Club



  Története legnagyobb kereskedelmi sikerét érte el az elmúlt években az Accept: a majd´ 50 éve alapított heavy metal zenekar a német slágerlisták élére vágtatott legutóbbi lemezével, melyet The Rise Of Chaos címmel követ most az új album. A dalokat a hazai közönség január 21-én hallhatja élőben, amikor a zenekar a Barba Negra Music Clubban játszik.
  
  A teuton metal legenda, az Accept számos klasszikus albumot tudhat katalógusában: a 2000-es években kiadott Blood Of The Nations vagy a Stalingrad is világszerte sikert aratott, de a Blind Rage volt az, mely az eladások tekintetében a csúcsra ért: a 2014-es lemez volt az első a zenekar történetében, mely a teljes, hivatalos németországi slágerlista 1. helyéig jutott – és hasonló eredményt ért el Finnországban is, számos további államban, így hazánkban pedig a Top 10-be fért be anno.
  
  A közelmúltban a zenekar újra kiadta az első négy, a ´80-as években megjelent lemezét, és szinte az összes nagy rockfesztiválon megfordult – a Bang Your Head!!! fesztiválos fellépésüket egy 3 lemezes, DVD- és hangfelvételeket tartalmazó koncertkiadványon is elérhetővé tették, Restless And Live címen, melyből itt nézhetünk meg egy részletet:
  
  
  
  
  Eközben a csapat már előre néz: a DVD munkálatok és az európai turné mellett készült az Accept legfrissebb, The Rise Of Chaos című nagylemeze, mely augusztusban válik elérhetővé. Wolf Hoffmann gitáros így nyilatkozott a címválasztásról: „Az egyre növekvő káosz egy olyan jelenség, amire sokat gondolok az elmúlt időkben. Ez egy olyan állapot, ami lassan elterjed mindenhol a világon. Aki ott volt a közelmúltbéli koncertjeinken, az meglehetősen disztópikus, egy széteső világ hangulatát keltő díszleteket láthatott, és ha most megnézzük az új lemez borítóját, ugyanez a képi világ köszön vissza rajta. Most azonban nem csak a jól látható, hanem a kevésbé megfogható, de mindenki által egyre inkább érzékelt hanyatlás jelei is felfedezhetők a borítón és a dalokban.” A címadó dal már ismerős lehet a rajongók számára, hiszen nemrég egy videó formájában is megjelent.
  
  
  
  A csapat az új lemezt is az előző háromhoz hasonló módon, Andy Sneap producer közreműködésével készítette, a már említett borító pedig Havancsák Gyula munkája. Wolf a grafikák kapcsán elmondta, hogy bár korábban a borítók inkább egyszerű, és egyértelmű üzenetet közvetítő megoldások voltak, ezúttal egy érdekesebb, hangulatosabb képet akartak használni, amelyen számos rejtett apró részletet is felfedezhetünk, ugyanakkor a fő gondolati tartalom és az üzenet így is egyértelmű marad. Az albumhoz készült legfrissebb videó, a Koolaid itt látható.
  
  
  
  Az új dalok élőben elsőként az idei Wacken Open Air fesztiválon voltak hallhatóak, ahol Wolf Hoffman tavalyi szólóalbumát is előadta (a Headbangers Symphony lemezen Beethoven, Vivaldi és Mozart műveit hallhatjuk heavy metal átszerelésben, a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar közreműködésével). A fesztiválszezont követően ősszel Japán, Dél-Amerika és néhány USA-béli koncert következik, majd januárban indul az európai turné: az Accept Budapesten a Barba Negra Music Clubban, január 21-én játszik.
  
  A Concerto Music bemutatja: The Rise Of Chaos Tour
  2018. január 21., vasárnap 19 óra
  Budapest, Barba Negra Music Club
  Accept koncert
  
  Belépő: early bird jegyek korlátozott számban 6900 Ft, elővételes jegyek 7900 Ft, december 1-től és a koncert napján 8900 Ft.
  Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a CD Pince, Headbanger üzletekben, a Barba Negra pénztárában, valamint a www.concerto.hu, a http://tixa.hu/ és a http://barbangera.hu weboldalakon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 Ákos    nicolas cage    irie maffia    emily blunt    zinfield    tükrös    kabinláz    galla miklós    demonical    greg graffin    dead men tell no tales    magna cum laude    whitechapel    megadeth    spelll    mayhem    kate hudson    night demon    tokaj    watch my dying    music television    rage against the machine    tombs    a végső állomás    war without end  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!