hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2017. július 10. hétfő   11:50
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
3,2,1 – Kezdődik az EFOTT fesztivál


  Újrahódítja Velencét az EFOTT: július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit, amely akár egy nyaralással is felér.
  
  Hamarosan kezdődik a történelem eddigi leghosszabb EFOTT-ja. A szervezők idén is gondoskodtak színvonalas koncertekről, különleges gasztronómiai és turisztikai kínálatról, és a megszokott közösségi hangulatot is garantálni kívánják. Étkezni a különböző streetfood standok mellett kézműves helyeken is lehet, de különleges látványkonyha is települ a rendezvényre, amelyben olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. A legjobb magyar borok mellett 6 decis söröket csapolnak (5 deci áráért), és egy külön fesztivál market is gondoskodik majd a napi energiabevitelről.
  Akik szeretnek a természetben lenni, azok minden bizonnyal élvezni fogják a tóparti kerékpárúton való tekerést, de akár lovaskocsira is ülhetnek, és borkostolás közben fedezhetik majd fel a régió rejtett szépségeit. És hogy mi mindennel lehet még eltölteni a nappalokat? Például sporttal! Fesztiválozni jönnek a magyar teqball válogatott tagjai, a hagyományos csapatsportok mellett pedig akár sárkányhajózni vagy wakeboardozni is lehet.
  ‒ Zenei téren is igazi csemegékkel készülünk idén. A -1. napon akusztikus koncertekkel és kempingbulival várjuk a hetijegyeseket. A 0. napon Dévényi Tibi bácsi és barátai csinálnak igazi házibuli hangulatot, csütörtöktől pedig egymás után állnak színpadra olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Hallott Pénz vagy az exkluzív, kifejezetten az EFOTT-ra készült látványos show-val érkező Brains. Világsztárokból sem lesz hiány, 12 év után újra hazánkba látogat például Sean Paul, élvezhetjük a Hurts és Tinie Tempah koncertjeit, de velünk lesz Borgore, Dyro, Flix Pavilion és a Vinai is – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.
  
  Mindemellett közel 100 civil szervezet készült különféle hasznos és érdekes programmal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy a fiatalok közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjék meg a felsőoktatási intézményeket.
  Aki nem akar lemaradni semmiről, annak érdemes letölteni az ingyenes EFOTT applikációt, amelyben a színpadok programjai mellett minden esemény pontos információja megtalálható.
  
  EFOTT – keddtől egy hétig ismét csak szabadon…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 rosie huntington-whiteley    krokus    javier bardem    chaoswave    live evil    burlesque    the specials    the gaslight anthem    heaven and hell    pecsa    norther    emi    mad sin    számos pasas    green day    merlin    d.o.c.    lou reed    brasnyó antal    impro school    basium    fővárosi nagycirkusz    sisters of mercy    justin sullivan    toportyán férgek  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!