hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2017. július 3. hétfő   17:22
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Maximális üzemmódra kapcsolt a Barba Negra Track


  Hét hónap klubszezon, öt hónap kint a szabadban, évente kétszáznál is több programmal egész évben tart a Barba Negra könnyűzenei maratonja Budapesten. Miután áprilisban megnyitott a 2016-ban az „Év helyszíne” címet is elnyerő Barba Negra Track, a Barba Negra Club bezárta kapuit, hogy szeptembertől egy alapos ráncfelvarrás után újra beinduljon a klubszezon. A 2011 óta működő helyen eddig több mint 500 ezer látogató fordult meg, az idei évről pedig elmondható, hogy a legsikeresebb mind a programok, mind pedig a látogatói szám alakulásának tekintetében.
  
  „A Barba Negra Music Club egyértelmű erőssége, hogy nem egy rendezvényhelyszín, hanem igazi klub, ahol a koncert rész és az italpultok egy térben vannak elhelyezve, így a közönségnek nem kell az italozás és a szórakozás között választani.”- mondta Pócsi István programigazgató. „A közönségtől és a szakmától a családias, közvetlen hangulatot kapjuk meg pozitív visszaigazolásként még egy teltházas buli estén is.
  
  A Barba Negra Music Club idén nyáron megújul, a programszervezés mellett jelentős átalakítások várják majd elsősorban a fellépő zenészeket.
  
  „A 2016-os és 2017-es szezonban már éreztük, hogy a nagy produkciók teljes kiszolgálásában nagyot kell fejleszteni.” – indokolta a megújulást Pócsi István. „Közel 400 négyzetméter kerül bővítésre, elsősorban a háttérben várható komoly fejlődés. Egy korszerű kiszolgáló felületet alakítunk ki, bővül a backstage, nyugati mércének is megfelelő öltözők és igényes vizesblokkok várják majd a fellépő művészeket, valamint a catering is kényelmesebb, komfortosabb keretek közé kerül. Természetesen a közönségtérben is lesznek változások, egy új bejárati oldalt nyitunk, kényelmesebb beléptetést biztosítva. Ennek az átalakításnak köszönhetően komfortosabbá válik a közönség tér, nagyobb felületen tudnak a zenekarok shopot kialakítani a rendezvényeken.
  
  A fejlesztésnek ezzel még nincs vége, a Barba Negra komoly terveket készít a klubbon és a Track-en kívül is.
  
  „Mondhatjuk, hogy mindig jó pár lépéssel előrébb tartunk a jelennél, viszont minden lépésünket igyekszünk maximálisan megalapozott döntésekre építeni.”- vázolta sejtelmesen a jövőt Pócsi. „A Track és a klub jelenlegi átalakítása nem a végső stádium, szeretnénk a későbbiekben is még színesebbé válni, reagálva a közönség igényeire, ami akár érthető a programok színességére és egyéb terveinkre is. Reméljük, hamarosan be tudjuk mutatni a projekteket.”
  
  Ahogy nyáron a Track, úgy a Barba Negra Music Club is izgalmas szezonnal nyitja meg kapuit szeptemberben. Az év második felében már biztos, hogy itt koncertezik a Testament, az Annihilator és a Death Angel. Jön az ausztrál hard rock nagyágyú Airbourne, a Bars and Melody, a hazai élvonalból pedig biztos fellépő a Karthago, a Paddy And The Rats, a Kalapács és Moby Dick, valamint visszatér Révész Sándor és Závodi János is a Piramis Évekkel.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the cribs    limbless    james newton howard    turmion kätilöt    short sharp shock    ismeretlen férfi    archetype    ska-p    alter bridge    iced earth    eat pray love    cherry bomb    tündértantra    santa cruz    watch my dying    dresch mihály    bam margera    stimmgewalt    barbers    sunset    innerwrath    depresszió    darker half    guy ritchie    táncoló talpak  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!