hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2017. április 19. szerda   07:07
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
QUEEN+ADAM LAMBERT novemberben Budapesten
2017. november 4. - Papp László Budapest Sportaréna



  Jegyek kaphatók 2017. április 21-től a broadway.hu oldalon!
  
  A Queen+Adam Lambert néhány héttel az észak-amerikai turnéjuk bejelentése után, ma nyilvánosságra hozta a 2017-es európai turnéjuk állomásait, melynek keretében most először Magyarországon is fellépnek. A legendás Queen zenekar rajongói 2017. november 4-én, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják a produkciót, a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.
  
  A formáció november elején érkezik Európába, és december közepéig 24 arénában mutatja be új, látványos és számos meglepetést is tartogató produkcióját. A különös gonddal összeállított vadonatúj műsor keretében megemlékeznek majd a Queen legnagyobb példányszámban eladott, a News of the World című lemez megjelenésének 40. évfordulójáról is. Az 1977-ben megjelent albumon szerepeltek a We Will Rock You és a We Are the Champions című örökzöld himnuszok is.
  
  Roger Taylor, a Queen dobosa és alapító tagja így mesélt a 2017-es turnéról: „Ez merőben más lesz, mint a korábban bemutatott show. Napjainkat új trendek és lehetőségek jellemzik, széles a paletta, így az új technológiák segítségével sokkal több mindent tudunk megvalósítani. A 100%-ig élő koncert mellett olyan dolgokat is tervezünk, amit még soha vagy már régóta nem csináltunk. Anno csak írtuk a dalokat és sorra adtuk ki az albumokat. Az, hogy ekkora slágerek születtek, amik ma is ennyire „élnek”, azt mi sem gondoltuk volna.”
  
  Brian May gitáros elmondása szerint, a Queen idei fellépésein merészebb zenei programmal találkozhat majd a közönség. „A rajongók ismerik a slágereket, úgyhogy eleget kell tenni az elvárásaiknak, ám néhány olyan dolgot is belecsempészünk a műsorba, amire nem számítanak. Adamnek számtalan arca van, ami remekül illik a zenénkhez. Igazán odateszi magát, egy dögös rockzenész, de sok más oldala van, amit még meg kell mutatnunk.”
  
  Adam Lambert és a Queen immár öt éve dolgozik együtt. Az amerikai énekes igazi átváltozó művész, aki erőteljes hangjával, energikus és stílusos színpadi jelenlétével szinte pillanatok alatt hódította meg a világot. A 2009-es bemutatkozó albuma egészen a Grammy-díj jelölésig repítette, azóta sorra halmozza az elismeréseket. Szólólemezei világszerte listavezetők, míg a Queennel közös koncertsorozatai elsöprő szakmai és közönségsikert értek el. Az énekes szerényen és nagy lelkesedéssel várja az új turnét: „Természetesen most is játsszuk majd a közkedvelt nagy slágereket, ám a látványt megváltoztatjuk, új technikai megoldásokat is használunk. Igazán izgalmas számomra is, hogy eddig még soha nem játszott dalokat is előveszünk a Queen-repertoárjából.”
  
  Azóta, hogy 2009 májusában az American Idol döntőjében első ízben léptek közösen a színpadra, a Queen+Adam Lambert formáció olyan sikeresnek bizonyult, hogy mostanáig több mint 90 koncertet adtak a világ minden szegletében. 2012 nyarán Európa-szerte bemutatták első teljesen élő műsorukat, mellyel Kijevben debütáltak félmillió néző előtt. 2014-es első észak-amerikai turnéjukat követően a 10.Classic Rock Roll of Honor díjkiosztón elnyerték az „Év zenekara” díjat, az Ultimate Classic Rock olvasóinak szavazata alapján pedig „Az év legjobb élő zenekara” címet. A sikeres turnét Dél-Koreában és Japánban megrendezett nagyszabású nyári fesztiválok, majd Ausztráliában és Új-Zélandon egy stadionkoncert-sorozat követett. 2015-ben teltházas koncerteket adtak tíz európai országban, felléptek Brazíliában a Rock in Rio fesztiválon, majd Argentínában és Chilében is. Tavaly nyáron újabb európai koncertek következtek; a portugáliai Rock in Rio Lisbon fesztivál megnyitó estéjén 74 ezer embernek játszottak. Ezután Ázsiában turnéztak, melynek keretében háromszor is felléptek a híres tokiói Budokan arénában.
  
  A Queen+Adam Lambert 25 várost érintő észak-amerikai stadionturnéja 2017. június 23-án kezdődik Phoenixben a Gila River Arénában, és augusztus elejéig maradnak a kontinensen. Koncertkörútjuk két különleges fellépést is tartogat: június 26-án és 27-én a Los Angeles-i Hollywood Bowlban lépnek fel.
  
  
  
  A turnékon a Q+AL olyan neves zenészekkel egészül ki, mint Spike Edney (billentyűk), Neil Fairclough (basszusgitár) és Tyler Warren (ütőhangszerek). A tökéletes hangzás mellett, a kivétélesen egyedi látványra is törekszenek, a világ legkiválóbb kreatív szakembereivel dolgoznak együtt. A designért és a produkcióért az Entertainment Architects Stufish Productions céget képviselő Ric Lipson felel. Munkájával világszerte hírnevet szerzett, olyan művészekkel dolgozott együtt, mint a Pink Floyd, a Rolling Stones, a U2, de a cég tervezte a 2008-as pekingi olimpia nyitó- és záróünnepségeit is. A show világítástervezője Rob Sinclair - Adele, Peter Gabriel és Kylie Minogue turnéján is dolgozott -, több mint 300 mozgó lámpát használ majd a koncerten. A produkció káprázatos lézer elemeit az ER Productions készíti, munkájukat a 2012-es londoni olimpia nyitó- és záróünnepségén világszerte több mint 900 millió ember láthatta.
  
  A Queen+Adam Lambert európai turnéjuk harmadik állomásaként, 2017. november 4-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
  
  A jegyek 2017. április 21-én, pénteken 10.00 órától kaphatók a broadway.hu oldalon.
  
  A Queen és az Adam Lambert Fanclub tagok a nagyközönségnél korábban, 2017. április 19-től vásárolhatják meg jegyeiket a queenonline.com oldalon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Papp László Budapest Sportaréna

 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 aranyember fesztivál    squash bowels    oceanhoarse    jégkorszak    simpsons    king´s x    arto lindsay    christine taylor    in flames    bugz    mary elizabeth winstead    zz top    weedeater    desultory    deák bárdos    ghost brigade    chronology    mais rues des avenue    steelwing    sounds of a playground fading    ghost protocol    30 seconds to mars    vallenfyre    geoff tate    hail of bullets  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!