hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2016. augusztus 25. csütörtök   08:27
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Rock On! Fest 2016 - ingyenes, 3 napos rockfesztivál szeptember első hétvégéjén Budapesten
2016. szeptember 2-4, Barba Negra Track  A Rock On! Fest 2016 rendezvényen a hazai rock és metal élet legkiválóbb és legnevesebb előadói mellett egy német, egy amerikai, és egy lengyel csapat is tiszteletét teszi a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő monstre ajándék bulin! Összesen majd´ ötven zenekar lép fel a három nap alatt két színpadon. Többek között Kalapács zenekar (vendég: Rudán Joe), MobilMánia, Ektomorf, Omen, Lord, Auróra, P. Box, Metal Konzílium, Christian Epidemic, Perzonal War (D), ETA, Hungarica, Alcohol, Cool Head Klan koncertek találhatóak a programban.
  
  A fesztivál időpontja: szeptember 2-3-4. (péntek-szombat-vasárnap), a helyszín a Barba Negra Track. A belépés INGYENES!
  
  A fesztivál programja:
  
  Szeptember 2., péntek
  Kapunyitás: 15.30
  
  HammerWorld színpad
  16.15 - Uzipov
  17.00 - ETA
  18.00 - Ektomorf
  19.30 - Omen
  21.00 - Auróra
  22.00 - a koncertek után rockbuli
  
  Track Terrace Színpad
  16.00 - Black Jack
  16.30 - Amberjack
  17.00 - Zord
  17.30 - Vesztegzár
  
  Goth On Minifeszt!
  18.15 - Leecher
  19.00 - De Facto
  20.15 - Dying Wish
  21.15 - Virrasztók - albummegjelenési koncert
  22.00 - a koncertek után rockbuli
  
  Szeptember 3., szombat
  Kapunyitás: 12.30
  
  HammerWorld nagyszínpad
  14.00 - Words Of Blood
  14.45 - Continoom
  15.30 - Agregator
  16.15 - Perzonal War (DE)
  17.15 - Alcohol
  18.15 - Tales Of Evening
  19.30 - Lord
  21.00 - Kalapács (vendég: Rudán Joe)
  22.00 - a koncertek után rockbuli
  
  Track Terrace Színpad
  13.00 - A Pulzus tehetségkutató nyertese
  13.30 - Red Vision
  14.00 - Penge
  14.30 - Blizard
  15.00 - Noctis
  15.45 - Pair O´ Dice
  16.30 - ? (infó hamarosan!)
  
  Doom On - minifeszt:
  17.15 - Sunwharf
  18.00 - Hot Beaver
  19.00 - Salvus
  20.15 - Wall Of Sleep
  21.15 - Magma Rise
  
  Szeptember 4., vasárnap
  Kapunyitás: 12.30
  
  HammerWorld nagyszínpad
  14.00 - Fekete Sereg
  14.45 - Power Theory (US)
  15.30 - Cool Head Klan - albummegjelenési koncert
  16.15 - P. Box
  17.15 - Hungarica - albummegjelenési koncert
  18.30 - Mobilmánia
  20.00 - Metal Konzilium (részletes információk lent!)
  22.00 - a koncertek után rockbuli
  
  
  Track Terrace Színpad
  13.00 - Rozsda
  13.30 - East Of Nowhere
  14.00 - End Of Paradise
  14.30 - Flood In The Desert
  15.15 - Cherokee
  16.00 - Vasmacska
  16.45 - Sunset
  17.30 - Benzin
  18.15 - Phoenix Rt.
  19.20 - Mateo Colon (PL)
  20.45 - Christian Epidemic
  22.00 - a koncertek után rockbuli
  
  További fontos információk!
   - A rendezvény INGYENES és AZ IS MARAD!
  - A rendezvényre a belépés 16 éves korig szülői felügyelethez kötött és természetesen INGYENES!
  - A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!
  - A koncert kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezésre kerül, esőnap nincs!
  - A koncertek 22.00-ig tartanak, utána Rockbuli minden nap!
  - Kérjük lehetőleg a tömegközlekedést válasszátok!
  - Sátorozási lehetőség nincs - Budapesten rengeteg szálláslehetőség vár mindenkit minden kategóriában (www.szallas.hu, www.booking.com, www.airbnb.com)!
  - A koncerten merchandise shop működik! Rock On támogatói fesztivál póló, a fellépő zenekarok kiadványai és termékei, CD, kazetta és rock póló turkáló! Dedikálások!
  - Fényképezni szabad, bárkinek, bármekkora géppel, bármennyit.
  - Videofelvételek készítése kizárólag a szervezők és a zenekarok előzetes, írásos engedélye alapján!
  - A rendezvény területén büfé és ruhatár üzemel ételt és italt behozni tilos.
  
  Részletes információ:
  
  A Rock On! Fest szeptember 2-án, pénteken 15.30 - kor nyitja kapuit.
  
  A HammerWorld nagyszínpad első fellépője, a tervek szerint augusztus legvégén második nagylemezével jelentkező noise rocker Uzipov triója lesz. Őket követi a májusban a több mint három és fél évtizedes pályafutásának első hivatalos kiadványával jelentkező punk legenda ETA, majd a nemzetközi szinten is rendkívül sikeres, mezőkovácsházi Ektomorf lép fel, akik idén már csak ezen a fesztiválon láthatóak Budapesten, mert ősszel egy masszív, egész Európát körbejáró turnéra indulnak. A napot a tavaly 25 éves születésnapját ünneplő, és ennek alkalmából egy méregerős jubileumi albumot is kiadó Omen, majd az új lemezén dolgozó, és a tavalyi Rock On! Fest kisszínpadán egy brutálisan erős bulit adó, ezért idén már a nagyszínpadot bevenni készülő győri Auróra zárja.
  
  A Track Terrace színpadon a Black Jack, Amberjack, Zord és a Vesztegzár programját követően Goth On minifeszt! veszi kezdetét, amelyet a HammerWorld Magazin júniusi számának ingyenes CD mellékleteként megjelent albumával érkező, valamint a napokban erről egy új klipet is publikáló frontcsajos Leecher nyit meg. Utánuk a hamvaiból nemrég feltámadt és ezt egy kiváló lemezzel igazoló De Facto játszik, majd egy másik – szinte már kultikus – csapat, egy hosszú szünet után decemberben új lemezzel jelentkező Dying Wish lép a nagyérdemű elé. Ezen a színpadon a funeral metal hazai helytartója, a már három, igen egyedi kiadvánnyal büszkélkedhető Virrasztók koncertje az utolsó, akiknek a fesztiválon jelenik meg új kiadványuk, egy vadonatúj dalt is tartalmazó válogatáslemez.
  
  Szombaton, a 12.30-as kapunyitást követően 13 órától kezdődnek a koncertek. A HammerWorld nagyszínpad programját egy új énekessel felálló, és a HammerWorld magazin nyári (július-agusztusi összevont) számának extra CD mellékleteként megjelent második albumát bemutató, valamint a napokban egy új klippel is jelentkező Words of Blood kezdi. Utánuk a Schrott Péter vezette – akár a Tűzmadár utódjaként is nevezhető –, új dalokon dolgozó Continoom, majd a jövőre húsz éves jubileumát ünneplő, skandináv metalban nagyon erős tatabányai Agregator következik. Ezután lép színpadra a fesztivál első külföldi előadója, az idén két évtizede alakult német Perzonal War, akik korábban már a Szigeten és a Pecsában is többször felléptek. Őket a Rock On! „alapító” bandája, és a már több mint másfélmilliós nézettséggel büszkélkedő Rockhimnusz-t megalkotó Alcohol követi. Ezután két igen dallamcentrikus, billentyűkkel alaposan megtámogatott muzsikát játszó együttes, az énekesnős, ifjú titán Tales of Evening, valamint a szombathelyi hard rock legenda, a jövőre 45 éves Lord koncertjére kerül sor. Zárásként a Kalapács zenekar egy különleges fellépéssel örvendezteti meg a fesztiválra kilátogatókat, ugyanis a heavy metal ikon Kalapács József vendégeként jóbarátja, pályatársa, a nem kevésbé népszerű Rudán Joe csatlakozik a csapathoz. A két legendás torok tehát egy speciális közös műsorral készül a szombat estére.
  
  A Track Terrace színpadon aznap a Zorall Sörolimpia Pulzus tehetségkutatójának nyertese, a majd a Red Vision, a Penge, a Blizard, a Noctis, a Pair O´ Dice játszik, majd 17.15-től a Doom On minifeszt következik. Kezdésként a Dalriada dobos, Rieckmann Tadeusz vezette (itt énekel) Sunwharf játszik, majd a tavaly egy nemzetközi tehetségkutatón különdíjat nyerő, most szeptemberben pedig első nagylemezével jelentkező Hot Beaver lép fel. Őket a kissé progos, agyas muzsikát elgondolkodtató szövegekkel társító Salvus követi. Az estet hazánk két doom nagymestere, a márciusban egy EP-t kiadó Magma Rise, valamint a Wall Of Sleep zárja.
  
  A Rock On! Fest utolsó napján, vasárnap szintén 12.30-kor nyílnak a kapuk
  
  A HammerWorld nagyszínpadon, élén egy új énekessel, valamint az év elején a HammerWorld Magazin ingyenes CD mellékleteként megjelent új lemezével felvértezve a Fekete Sereg nyit. Őket az az amerikai Power Theory követi, ahol a dobok mögött az ex-Pokolgépes Veress Marci ül és Vörös Attila (ex-Leander Rising, ex-Nevermore) is vendégszerepel a produkcióban. Ezután a vadonatúj lemezét megmutató Cool Head Klan, majd a – tíz év szünet után tavaly egy bombasztikus albummal jelentkező – debreceni P. Box következik. Ezt követően szintén erre a napra időzítve a megjelenést, a dupla (magyar és lengyel nyelvű) kiadványát a fesztiválra hozó Hungarica lép fel, akik után a – szintén a HamerWorld magazin nyári (július-agusztusi összevont) számának mellékleteként megjelent – friss koncert DVD-vel a tarsolyukban érkező MobilMánia lép színpadra.
  Azt est záróakkordjaként egy különleges produkciót láthat, hallhat a nagyérdemű: Weisz László (Kalapács, Zorall) gitáros tavaly év végén megjelent Metal konzílium című szólólemezének anyaga kerül bemutatásra. A majd´ egy tucat énekest felvonultató koncert exkluzívitásást az adja, hogy egyszeri előadásról van szó! A koncerten fellépő énekesek: Jósa „Belmont” Tamás (Invader, Vazul Vére), Kalapács József (Kalapács, Pokolgép, Omen, Akusztika, Atilla Fiai Társulat, Kard, Hard, Omen, Pokolgép), Kálmán György (Triász, Dinamit, Pandora, Dirty Dance, Vazul Vére), Kiss Zoltán (EGO Project, Iron Maidnem, Chronology, Belfegor, Classica, Nemesis, Korál Forever, Balázs Fecó Band, ZBB), Koroknai Árpád (Pandora´s Box, Omen, Szfinx, A Társulat), Molics Zsolt (Cool Head Klan, Mamut, Seneca, Moby Dick, Classica, Sámán), Nachladal István (Wisdom), Ördög Tibor „Csipa” (Hooligans, Dance, Ramses), Rudán Joe (Rudán Joe Band, Dinamit, Coda, Atilla Fiai Társulat, Pokolgép, P. Mobil, Mobilmánia) és Schrott Péter (Tűzmadár, Continoom, Vazul Vére), Weiszné Koós Ilona Mónika „Sicu”, akik előadásában további klasszikus dalok is felcsendülnek a műsor folyamán!
  A gitárosok: Ángyán Tamás (Sámán, Carpathia Project, Mamut, Cool Head Klan), Bodor Máté (Alestorm, Wisdom), Galambos „Dime” Zsolt (Wisdom), Jung Norbert (EGO Project, Sing Sing, Pokolgép, Dirty Dance, Árkádok, Mister X, Cool Head Klan, Damned Road), Koós József (Cool Head Klan, SicuBand), Kovács Gábor (Wisdom), Nagy Máté (Omen, Crystal Tears), Sárközi Lajos (Kalapács, Omen, Sámán),Szijártó Zsolt (Kárpátia, Omen, Akela), Závoti Zoltán (Atilla Fiai Társulat, Kalapács és az Akusztika, Prognózis).
  
  A Track Terrace színpadon 13 órától kezdődnek a koncertek. A Rozsda, az East of Nowhere, az End of Paradise, a Flood In The Desert, a Cherokee, a Vasmacska, és a Sunset bulija után az ex-Tankcsapda tag Labi zenekara a Benzin programja következik. Majd a tavaly év végén már negyedik lemezével jelentkező, igen tehetséges és agilis felvidéki trió, a Phoenix RT. szántja fel a deszkákat, akiket a fesztivál harmadik külföldi együttese, a hazánkban már többször fellép lengyel Mateo Colon követ. Zárásként a szimfónikus death/black banda, a tavaly év végén új albumot kiadó, lábatlani Christian Epidemic programját tombolhatja végig a közönség.
  Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:
 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. július 27.
Ilyet még nem látott Keszthely! Edda Művek és Caramel koncert a legendás Kastélyparkban
2024. július 30.
Lenny Kravitz- Blue Electric Light Tour (Papp László Budapest Sportaréna)
2024. augusztus 3.
Frog Leap: ismét Budapesten a Youtube legőrültebb metal feldolgozás csapata
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Frog Leap: ismét Budapesten a Youtube legőrültebb metal feldolgozás csapata
A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet
TÁBOR FESZTIVÁL - Ahol az offprogramok is levesznek a lábadról
Ilyet még nem látott Keszthely! Edda Művek és Caramel koncert a legendás Kastélyparkban
Nem gondoltad volna, hogy ennyire jól áll a Carson Comának a mulatós - itt a Frida Kahlo remix EP
Queensrÿche Budapesten: a debütáló EP-t és a Warning lemezt is eljátsszák a 2025-ös koncerten!
Nemzetközi sztárok a hétvégén a Budapest Parkban
The Amity Affliction: klasszis lemezével tér vissza az ausztrál metalcore csapat
 kiemelt 
Frog Leap: ismét Budapesten a Youtube legőrültebb metal feldolgozás csapata
  
Augusztus 3-án érkezik ismét Budapestre a Frog Leap, vagyis a norvég youtuber, Leo Moracchioli zenekara

Queensrÿche Budapesten: a debütáló EP-t és a Warning lemezt is eljátsszák a 2025-ös koncerten!
The Amity Affliction: klasszis lemezével tér vissza az ausztrál metalcore csapat
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 maruta    the gentle storm    real lies    heaven & hell    steroid    kretens    florence and the machine    stone sour    adam sandler    jena malone    exhumer    our youth    chapelier fou     amanda seyfried    2012    never say die    long play 33 1/3    a tolvajok városa    chapelier fou    shapat terror    michael cera    charlie benante    in mourning    a legszebb dolog    mortillery  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!