hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2016. július 13. szerda   17:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Elrajtolt az EFOTT - A VIVA Beatz az EFOTT-on is felpörgeti a hangulatot a
A vártnál hamarabb indult a buli Velencén

  Kedden megnyitotta kapuit az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. A látogatók a kiírtnál korábban vehették birtokba a tópartot. A nyitónapon igazi zenei kavalkád fogadta az érdeklődőket, a ´90-es évek sztárjaitól Kis Grófon át az elektro-techno stílusig.
  
  
  Bár a szervezők a 2016-os EFOTT-ot 14 órától hirdették meg, a nyitás egy órával korábban megtörtént:
  – 13 órára már teljesen készen álltunk, és úgy döntöttünk, nem csak vízosztással könnyítjük a kánikulában várakozók helyzetét, de hamarabb el is indítjuk a beengedést, hogy a fesztiválozók a további időt már a vízparton tölthessék. Sátorverés után azonnal éltek is ezzel a lehetőséggel, akárcsak a strandon kiépített sport- és egyéb kalandok élvezetével – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.
  
  Az igazi buli este 8 óra tájékán indult meg, amikor mások mellett a Kozmix, a Desperado, a Groovehouse és az UFO zenészei adták át egymásnak a mikrofont.
  – Annak ellenére, hogy ez a generáció már nem a mi dalainkon nőtt fel, úgy tűnik, imádják a koncertjeinket, és hatalmas érzés, hogy velünk együtt éneklik a dalainkat. Egy előző EFOTT-on délután léptünk fel, 40 fokban, egy sátorban, de akkor is sikerült telt házas érdeklődést elérnünk – mesélte a Kozmix színeiben Lányi Lala.
  
  A bulizós nóták kedvelői többek között Kis Grófoval és Nótár Maryvel is mulatásizhattak, előbbi ráadásul Curtisszel érkezett a fesztiválra:
  – Pár napja a Balatonon voltam, és ott összefutottunk Curtisszel. Akkor spontán meghívtam ide vendégművésznek, így történt, hogy most ő is színpadra állt velem.
  
  A zenészeknek a nyár a fellépések jegyében telik, és Kis Grófo elmondása szerint nyaralásra nem igazán marad idő, de ha mégis, azt kizárólag a családjával tölti. Nótár Mary viszont már most tudja, hogy legközelebb novemberben lazíthat egy kicsit:
  – Engem a közönség is feltölt, a szülinapomat is fellépések sorával ünnepeltem. Az egyetemistákban azt különösen szeretem, hogy milyen önfeledten buliznak és énekelnek velem.
  
  A szerdai napon az EFOTT-on folytatódnak a sportbajnokságok, a kulturális és vízi programok, elindul például a wakeboard, megnyit az EFOTT mozija és színháza, a színpadokon pedig tiszteletét teszi többek között a filmslágeres extrákkal készülő PASO, a Kowalsky meg a Vega, a Paddy & the Rats, a Belga, a Szabó Balázs Bandája és az Alvin és a Mókusok is.
  
  Az EDM legmenőbb képviselőit viszi el a fesztiválra a népszerű zenecsatorna
  
  A VIVA Beatz felpörgeti a hangulatot és az elektronikus tánczene (EDM) legnevesebb képviselőit viszi el az EFOTT közönségének. A zenecsatorna jóvoltából július 13. és 17. között Velencén olyan sztárok bulijaira tombolhatnak rajongók, mint a platinalemezes, három Billboard Dance Radio Top 10-es helyezéssel büszkélkedő amerikai Borgeous, és a műfaj holland kiválóságai, a Firebeatz és a Headhunterz.
  
  A VIVA ismét maximálisra tekeri a hangerőt és 110 százalékra pörgeti a hangulatot. A zenecsatorna népszerű partyműsora ezúttal az EFOTT közönségének viszi el a legmenőbb hazai és nemzetközi DJ-ket. A HÖOK Party Arénában július 13. és 17. között minden este 23:00-tól érkeznek az EDM legismertebb képviselői, köztük John Borger, művésznevén Borgeous, aki szombaton hajnalban lép a keverőpult mögé. A platinalemezes amerikai DJ és producer három Billboard Dance Radio Top 10-es helyezéssel, három Beatport listavezető és egy iTunes Dance Chart listavezető hellyel büszkélkedhet 15 különböző országban. Sikereit többek között olyan korai felvételeinek köszönheti, mint a From Cali With Love, a Gangsterous, a Rags to Riches és az Aggro, de a nemzetközi hírnevet a 2013-as Tomorrowland legtöbbet játszott slágere, a DVBBS nevű kanadai elektronikus zenei duóval közös készített Tsunami hozta meg neki.
  
  A péntek egyik legnevesebb hangulatfelelőse a holland Headhunterz lesz, aki a hardstyle műfaj képviselőjeként alapozta meg karrierjét 2006-ban. Pályafutásában az igazi áttörést a 2014-es, aranylemezes Colors hozta el, ezt követően azonban felhagyott a hardstyle-lal és azóta teljes egészében a house műfajának adta át magát. Akárcsak a csütörtökön fellépő, szintén holland Firebeatz, akik olyan dancefloor slágereknek köszönhetik a hírnevüket, mint a Dear New York, a Here We F*cking Go és a Helicopter. A Tim Benjamin Smulders és Jurre van Doeselaar alkotta producer duó 2008-ban alakult, és az eredeti zenék, a remixek és a nagynevű együttműködések harmonikus keveredése tette őket igazi nemzetközi szenzációvá. A többségében saját készítésű lemezeket játszó páros számtalan mainstream himnuszt adott a világnak, köztük a Calvin Harris-szel, Tiëstoval és Martin Garrix-szal közös slágereket. A remixeikben olyan világsztárok zenéinek alternatív oldalát mutatták meg, mint Rihanna, Pitbull, Flo Rida, Justin Timberlake, Pink, Snoop Dogg, James Blunt és Sean Paul. Ami ezen felül még különlegesebbé teszi a csapatot, az az élő Firebeatz-élmény: soha nem nyomnak kétszer pontosan ugyanolyan show-t!
  
  Ne hagyd ki a VIVA Beatz bulijait az EFOTT-on a HÖOK Party Arénában minden este 23 órától!
  
  Részletes program:
  Szerda
  23:00-00:30 Endy
  00:30-2:00 Katapult Dj
  2:00-03:30 Edo Denova
  3:30-05:00 Twins
  
  Csütörtök
  23:00-00:30 Rusty
  00:30-2:00 Julia Carpenter
  2:00-03:30 Firebeatz
  3:30-05:00 Drop the Cheese
  
  Péntek
  23:00-00:30 Peter Jabin
  00:30-2:00 Andro
  2:00-03:30 Headhunterz
  3:30-05:00 Pixa
  
  Szombat
  23:00-00:30 Victor Smith
  00:30-2:00 Metzker Viktória
  2:00-03:30 Borgeous
  3:30-05:00 Lennard



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the hellacopters    blahó borbála    kötelező közhelyek    bergendy    monuments    eros ramazzotti    world painted blood    twitching tongues    vomit the soul    hypnos    jancsi és juliska    gama bomb    ray charles    twin temple    josh homme    firkin    magor    helgrind    tony blair    live evil    kapcsolat    hungarythm    fates warning    deafheaven    csempészek  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!