hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [album]  2016. június 23. csütörtök   06:36
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Discovery Communications és az MTVA megállapodott az olimpiai játékok közvetítéséről


  A magyar nézők minden sporteseményt láthatnak majd a 2018 és 2022-es téli Olimpiai játékok, valamint a 2020 és 2024-es nyári Olimpiai játékok alatt az MTVA csatornáin és az Eurosporton.
  
  A Discovery Communications és az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) a mai napon bejelentette hosszú távú együttműködését. Ez biztosítja, hogy a 2018 és 2022-es téli Olimpia és a 2020 és 2024-es nyári Olimpiai játékok minden egyes pillanata egy időben több képernyőn keresztül elérhető lesz majd a hazai közönség számára.
  A megállapodás értelmében a magyar nézők 2018-tól a soron következő négy olimpia eseményeit a magyar közszolgálati média csatornáin és az Eurosport platformjain keresztül is követhetik. A sokszínű tartalom így szabadon fogható és fizetős televíziós csatornákon is, valamint rádión és digitális platformokon keresztül egyaránt eljut majd a hazai közönséghez.
  A megállapodás értelmében az MTVA a 2018 és 2022-es téli Olimpiai Játékok és a 2020 és 2024-es nyári Olimpia szabadon fogható audiovizuális és rádiós közvetítési jogaival rendelkezik majd. Így Magyarországon az eddigi hagyományoknak megfelelően a közszolgálati televízión keresztül is eljutnak a háztartásokba a hazai közönség számára fontos események, a magyar hősök és az olimpia legszebb pillanatai.
  
  A megegyezés lehetővé teszi az MTVA számára, hogy a 2018 és 2024 között megrendezett Olimpiai Játékok magyar nyelvű közvetítéseit a szomszédos országokban a helyi kábelszolgáltatók fizetős csomagjaiban, egy televízió és egy rádió csatornán is elérhetővé tegye.
  A megállapodás alapján az MTVA jogosult a magyar közszolgálati csatornákon az élő eseményeket követően hírösszefoglaló anyagok közvetítésére is. Emellett, a megállapodás a lineáris TV-csatornákon közvetített tartalmak digitális jogait is tartalmazza.
  Az Eurosport jogosult az Olimpiai Játékok minden eseményének közvetítésére a fizetős csatornákon és a digitális platformokon. A megállapodásnak köszönhetően az Olimpiai Játékok több képernyőn keresztül minden eddiginél több emberhez juthatnak majd el Magyarországon.
  Kasia Kieli (President of Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa) hangsúlyozta: „Az MTVA-val kötött megállapodásunk kiváló példája annak az innovatív partnerségnek, amit az Olimpiai Játékok érdekében alakítunk ki. Az egyezmény lehetővé teszi, hogy az Olimpiai Játékok minden eddiginél több eseménye, több képernyőn keresztül, kiemelkedő minőségben a lehető legszélesebb nézőközönséghez jusson el Magyarországon.”
  
  Vaszily Miklós, az MTVA mb. vezérigazgatója elmondta: „A magyar nemzet a világ egyik legnagyobb sportnemzete, a nagy nemzetekhez mérhető sportsikerekkel, és így mindig kiemelt figyelem övezi a magyar, az európai, és a világ sporteseményeit. Öröm számunkra, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően, már biztos, hogy 2018 és 2024 között megrendezendő Olimpiai Játékokat a közmédia csatornáin követhetik a nézők. Ezen felül az is jelentős eredmény a megállapodásban, hogy a közmédia rendelkezni fog az olimpiai közvetítések digitális jogaival is. Napjaink digitalizálódása miatt ez óriási lehetőségeket ad számunkra a felhasználói élmény növelésében.”.
  
  ”Nagyon örülök, hogy egy ilyen pozitív megállapodást sikerült kötnünk az MTVA-val. Ez a partnerség garantálja az olimpiai játékok széleskörű lefedettségét egészen 2024-ig. Tudjuk, hogy Magyarországon nagy népszerűségnek örvend az Olimpia, ezért is öröm számunkra, hogy kivételesen széleskörű lefedettséget biztosítsunk a magyar nézők számára„ – tette hozzá Jean- Thierry Augustin (President,
  Sports Development & Olympic Commercialization at Discovery Networks International).
  
  ”Ez a megállapodás egy komoly mérföldkő a magyar sportrajongók számára, mely lehetővé teszi, hogy a 2018 és 2024 közötti Olimpiai Játékok egyetlen pillanatáról se maradjanak le. Sőt, partnerünkkel, az MTVA-val együtt a magyar sportolók inspiráló történeteit és az olimpiai sikerhez vezető útjukat is bemutathatjuk. Az MTVA olimpiák közvetítésében szerzett gazdag tapasztalata, párosulva az Eurosport több csatornás és digitális szolgáltatásaival és innovatív történetmesélésével valamint az olimpiai sportágak egész éves közvetítésével nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a legjobb pillanatokat hozzuk el a magyar nézőknek, hanem azt is, hogy az olimpiai játékok minden pillanatát, minden képernyőn keresztül elérhetővé tegyük” – mondta Victoria Davies (Country Manager, Central & Eastern Europe Discovery Communications).
  
  Az olimpia kiemelt jelentőségű és rendkívül népszerű a magyar nézők körében. A 2012-es londoni játékokat több mint 7,6 millióan (a teljes népesség 83 százaléka - RCH), a 2014-es Szocsiban megrendezett téli Olimpiát pedig 6 millióan (a teljes népesség 66,6 százaléka - RCH) követték a közmédia csatornáin keresztül.
  
  A Discovery Communications és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tavaly júniusban 50 európai országra kiterjedő exkluzív közvetítési jogokat tartalmazó megállapodást írt alá a 2018 és 2024 között zajló olimpiai játékok kapcsán.
  
  A Discovery az Olimpiai Játékok közvetítési jogainak továbbértékesítéséről eddig nyolc megállapodást kötött: Ausztriában az ORF, Horvátországban a HRT, Csehországban a Ceska Televize, Finnországban a YLE, Hollandiában a NOS, és Angliában a BBC műsorszolgáltatókkal, egyedi módon, az érintett ország igényeire szabva.
  
  A Discovery Networks CEEMEA
  A Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) több mint 220 országban és területen, összesen 3 milliárd előfizetőt elérő vezető globális médiavállalat. A Discovery biztosítja a nézők számára, hogy felfedezhessék az őket körülvevő világot, kielégíthessék kíváncsiságukat és inspirációt szerezzenek az olyan kiváló minőségű globális márkákon keresztül, mint a Discovery Channel, a TLC, az ID Xtra, az Animal Planet, a Discovery Science, a DTX, vagy az amerikai OWN (Oprah Winfrey Networks), illetve a Discovery Digital Networks portfóliója. A Discovery tulajdonába tartozik továbbá az Eurosport, Európa, Ázsia és a csendes-óceáni térség vezető pánregionális sportcsatornája. A Discovery szintén vezető az oktatási termékek szolgáltatójaként, olyan díjnyertes sorozattal, mint a Discovery Education oldalon keresztül elérhető K-12 digitális tankönyvek. A Discovery Networks CEEMEA 21 különböző nyelven, a három kontinens 109 országában és területén összesen 690 millió előfizetőt ér el 19 Discovery márkával.
  
  Az MTVA-ról (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap)
  Az MTVA a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. médiaszolgáltatás-támogatói és vagyonkezelői feladatait ellátó szervezet. A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. felel a magyar közszolgálati televíziós, rádiós és online szolgáltatásokért, valamint az MTI hírügynökségi tevékenységéért.
  Az MTVA hat televíziós csatornát, hét rádióadót, hírügynökséget és számos új média felületet üzemeltet. A magyar közszolgálati média portfóliójának részeként a Duna, mint fő közszolgálati tévécsatorna számos szórakoztató műsort kínál, például A Dal című eurovíziós dalválasztó show-t, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutatót, a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutatót valamint olyan népszerű műsorokat, mint a Magyarország, szeretlek!, a Maradj talpon! és az Oscar-díjátadó gála.
  Az M1 közszolgálati hírcsatorna piacvezető a magyar hírcsatornák körében. Az M4 Sport közszolgálati sportcsatorna, amely számos kiemelt sporteseménynek ad otthont (EURO 2016, RIO 2016, UEFA Bajnokok Ligája), a legnézettebb televíziós sportcsatorna Magyarországon.
  
  A híreket, napi aktualitásokat és kulturális műsorokat sugárzó Kossuth Rádió és a fiatal hallgatóságnak szóló, friss magyar és nemzetközi zenét játszó Petőfi Rádió szintén a magyar közszolgálati média portfóliójának szerves része.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gondozoo    house of pain    ozzy    seth rogen    bad teacher    morbid angel    aetherius obscuritas    amd    exodus    fezen    dance or die!!!    black procession    vomitous    corrodal    the gathering    circle of witches    william hurt    what we all come to need    vreid    fast five    matthew macfadyen    the offspring    stolen beat    teen years afters    silenus  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!