hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [album]  2016. május 31. kedd   16:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Hangszerkavalkád a júniusi Mizo-Pöttömkertben- Budapest Park Nagyszínapdán


  Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye ismét koncertek sorát kínálja a nyár folyamán, azonban nem csak a felnőttek, de az apróságok számára is nyújt szórakozást. Június 5-én, idén második alkalommal lesz Mizo-Pöttömkert a Parkban, ahol a kreatív kézműves foglalkozásoktól, a gyerekjógán át a gipszszobrászkodásig számtalan program várja a csöppségeket.
  
  Egész nyáron át izgalmas programokkal, mesékkel, trambulinnal és állatsimogatóval, kézműves foglalkozással és megannyi más tartalmas családi- és gyerekprogrammal készül a Budapest Park az apróságok és szüleik szórakoztatására. Azeseményáradat a már ismert napindító jógával kezdődik, ami után Gáll Viki Ringató foglalkozásával lehet tovább hangolódni a az Óbudai Danubia Zenekar megannyi izgalmat ígérő koncertjére.
  
  Mennyiféle hangszer csücsül egy nagyzenekarban, és mindegyik egészen mást csinál…Hogyan lesz ebből összhang, és miben különböznek egymástól a hangszerek? Melyik tud csiripelni és melyiknek „acélosanbrutál” a hangja? Melyik nagytestű hangszer rejt érzékenyszívű játékost, és mire való egyáltalán a karmester?Erre a sok kérdésre ad szórakoztató választ az Óbudai Danubia Zenekar koncertje, ahol Benjamin Britten gyerekeknek szántvariációsorozatán keresztül, rímekbe szedve mutatja be aházigazda, Hámori Máté a zenekar hangszereit és műhelytitkait. Ráadásul még egy szerencsés hallgató karmesterként is kipróbálhatja magát a zenekar előtt!
  
  Bár az izgalom már-már fokozhatatlannak tűnik, a Csodák Palotája kísérletek bemutatója biztosan számtalan varázslatos meglepetéssel ejti majd ámulatba a kicsiket és szüleiket egyaránt.
  A sok izgalom után jól esik a pihenés, mi más is lehetne jó kísérője mint egy igazi meseszínház. A Trambulin Színház – A hetedik Pötty című előadásában a tücsök még sosem kapott köszönetet, hogy szépen hegedül. Elérkezett a nagy pillanat, végre az ő megünneplésére készül a rovarsereg.Az örömet megzavarja, hogy Katica elvesztette a hetedik pöttyét, s így nem tud megfelelően ünnepelni. Mindenki a megoldást keresi, de nem találja… Ebben a mesében gyerekek is részt vesznek a játékban, táncban, énekben, és segítségükkel jóra fordul, aminek arra kell fordulnia.
  
  A „nagyszínpados” programok mellett számos egész napos foglalkozás várja a látogatókat. A Piatnik asztalainál például a lelkes gyerkőcök a kreatív játékok segítségével próbára tehetik megfigyelőképességüket, gyorsaságukat, kézügyességüket, sőt akár az orrukkal is építhetnek tornyot. A Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozatának fiataljaival pedig indul az arcfestés és játék, határtalanul. A Parkban azt is kipróbálhatják kicsik és nagyok, hogyan mutat rajtuk egy festett tetkó: az ArtPaint művészei megfestik álmaik csillámtetoválását, legyen szó unikornisról vagy focilabdáról.A Pöttömkertben az állatbarátok is megtalálják számításukat: az törpehörcsög és kisállatsimogató mellett ezen a hétvégén ismét lesz lehetőség lovaglásra.
  
  Mozgékony lurkók egész nap nyűhetik a csak rájuk váró tanulóbicikliket, kismotorokat, trambulinokat, de akár a Mini discoban is csöröghetnek egy jót, a Rippel fivérek kettőkor kezdődő bemutatója után pedig az artisták világába is belekóstolhatnak. A nap egyik legnépszerűbb látványossága pedig minden bizonnyal az Oldtimer Tűzoltóautó lesz, és ha minden igaz, kézilocsolóval locsolni is lehet majd.
  A Pöttömkertet a gyermekek és a felnőttek egyaránt ingyen látogatják.,,



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 rite    intimtorna illegál    emily browning    till we drop    harvester    don gatto    gustafsson    chrisopher nolan    edvard munch    solution    witherspoon    firewind    needless    radiohead    imperial age    begotten silence    liane carroll    rock show    chapelier fou    billy the kid    vadvirágok blues band    szalóki Ági    duende    leaner    system of a down  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!