hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
hírek   2015. november 24. kedd   08:29
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Színesebb lesz a SZIN


  Megújult külsővel és gazdagabb kínálattal jelentkezik a hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok 2016. augusztus 24-28. között, benne a hazai zenei élet legjava és nemzetközi sztárok. Mindez, most early bird áron 11.990 (!) forintért.
  Sok vonzó „leg”-et tudhat magáénak a Szegedi Ifjúsági Napok. Egyrészt ez a buli a legnagyobb múltú fesztivál, amire már a hatvanas évek végén összegyűltek szerte az országból az akkori hippik, s ahol a kor legnagyobbjai – az amúgy tiltottak is (bármily furcsa, akkor volt ilyen) – léptek fel, ami még kurrensebbé tette ezt a rendezvényt. A legek közé emeli az is, hogy az ország egyik/talán legszebb városában zajlik, mi több a Tisza partján, mégis a belváros közepén. Legelső és egyedüli magyarként kapta meg a SZIN a környezettudatos fesztiválokat díjazó nemzetközi Greener Festival Awards-ot abban az évben, amikor a „zöld zsűri” – mások mellett – a Glastonbury és a T-in-the-Park fesztiválokat is jutalmazta. És a leg-lista egyik legvonzóbb része, hogy a SZIN rendkívül olcsó, a létező hazai fesztiválok legolcsóbbika.
  
  Továbbra is zöld...
  A SZIN ismét zászlajára tűzi a fenntartható fejlődés, az ökotudatos szemlélet népszerűsítését. A Re-Pohár bevezetése mellett élményszerűen mutatják be, hogyan kell fenntarthatóan élni, fejlődni, fesztiválozni. A rendezvényen például elektromos kerékpárok segítségével, egy össznépi bringázás keretében kapcsolják majd fel a Tiszán átívelő Belvárosi híd fényeit. A SZIN ideje alatt bárki előállíthat majd zöld energiát, ezáltal egy hatalmas, világító SZIN felirattá változtatva a Tiszán átívelő hidat. A természetközeli hangulatot interaktív vízi installációk és látványelemek segítségével fokozzák majd.
  
  ... de még sokszínűbb
  A 2016-os SZIN minden eddiginél látványosabb külsőt kap, melynek középpontjában – a rendezvény hagyományainak megfelelően – a környezettudatos életmód, az esemény természetközeli mivoltja áll. A SZINezők gigantikus virágok, növények és állatok társaságában, teljesen egyedi fesztivál-környezetben bulizhatják végig a szegedi nyár utolsó hétvégéjét. És nem csak a látvány sokszínű, de a programok is a pop-rock-elektronikus zenei szcéna mellett idén kialakítanak egy „összművészeti” teret is, ahol a színháztól a jazzig, a világzenétől a blues előadókig szórakoztatják majd a Tisza-parti buli közönségét.
  
  Karácsonyig early bird ár
  A fesztivál-bérletek értékesítése már megkezdődött a Ticketportal országos hálózatán, Karácsonyig kedvezményes, 11.990 Ft-os early bird áron.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 wacken metal battle    wind rose    jimi hendrix    mr. bean    varg    aeverium    jim carrey    harms way    orient fall    enrico rava     sam worthington    rammstein    beneath the void    nagyfiúk    hogyan lopjunk felhőkarcolót    alestorm    ralph fiennes    abnormality    charlie    tour 2012    viharos csend    charrie    a perfect circle    the kolin    jim croft  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!