hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2015. szeptember 3. csütörtök   04:25
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Budapest Parkban még tombol a nyár


  A Budapest Park nyáron a főváros fesztiválközpontja: a honi pop-rock krémje itt ünnepelte lemezbemutatóját, születésnapját vagy éppen búcsúzott közönségétől, s a legtöbb külföldi fellépő is itt örvendeztette meg hazai rajongóit a nyári szezon alatt. Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén szeptembertől sem áll meg az élet: egyedülálló koncertekkel és egy zárófesztivállal teszik fel a koronát az idei nyárra.
  
  A Budapest Park immáron negyedik szezonját tapossa, idén április óta túllépték a 300 ezredik látogatót is. Sőt mi több, a szeptember 4-ei Kiscsillag koncertre várható a Park eddigi történetének egymilliomodik látogatója is, akit egy 2016-os egész szezonos bérletettel ajándékoznak majd meg.
  De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen addig még hátra van egy eseménydús szeptember, olyan bulikkal, mint a Modestep erőteljes drum and bass DJ set-je szeptember 3-án, s azon a hétvégén a Kiscsillag és a Quimby fogja uralni a Parkot. A két kultikus és karizmatikus zenekar koncertjére nem csak napijegyeket, de bérletet is válthatunk, a rajongók legnagyobb örömére, megelőlegezve ezzel kissé a hó végi fesztiválhangulatot.
  Ha itt a hónap első vasárnapja, irány a Pöttömkert! Május óta a kicsik, a még kisebbek és a szüleik vehetik birtokba Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét minden első vasárnap, ahol kézműves foglalkozások, gyerekjóga, kendo bemutató, mondókás móka és gyerekzenekarok tesznek a gyerkőcök kedvére. Az idei utolsó Pöttömkertben a szüreti játékok lesznek a fókuszban, a kiscipő alá valót pedig Rutkai Bori bandája húzza majd.
  
  ”Hány kép fér még bele a nyárba?” – kérdi a költő és a válaszért a Wellhello tér vissza a már biztosan teltházas fellépésével szeptember 10-én a Park színpadára, hogy ismét #elnöki bulit csapjanak, ahol csápolhatnak a selfie botok és villoghatnak a csókok insta effektben.
  
  Szeptember 12-én a ´90-es évek egyik legnagyobb showmanje, a svájci DJ BoBo készül lenyűgözni a retro szerelmeseit, hazai sztárokkal kiegészülve és olyan aranylemezes slágerekkel felfegyverkezve az estére, mint a Freedom, a Somebody Dance with Me vagy a Love is All Around. Ám közel sem DJ BoBo lesz az egyetlen nemzetközi sztár a Park színpadán: szeptember 18-án az osztrák Parov Stelar Band, az electro-swing feltalálói érkeznek hozzánk egy teltház gyanús koncertre a „The Demon Dairies Tour” turnésorozattal, hogy végképp elkoptassák tánccipőnket.
  
  Öt nagylemez után határozatlan időre a The Carbonfools úgy döntött, pihenőre vonul és leteszi a lantot, ám előtte a srácok egy hatalmas koncerttel köszönik meg rajongóiknak az elmúlt éveket, szeptember 16-án: „Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amiben a koncertezés szünetel és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni”- üzeni a teljes zenekar.
  
  Itt tartja a Republic is 25 éves jubileumi koncertjét szeptember 19-én, ahol három órás ünnepi bulival tisztelegnek a múlt, a barátok, a rajongók és egymás előtt. A múltidézés mellett pedig felcsendül „Rajzoljunk Álmokat!” című dupla aranylemezes albumuk pár dala is. Az ingyenes koncertre máris betelt a regisztráció.
  
  És máris elérkeztünk a Park záró hetéhez, ahol halk ajtóbecsukás helyett egy igazi fesztivállal, a Kapuzárási Piknik fesztivállal búcsúztathatjuk kedvenc szabadtéri szórakozóhelyünket négy napon át, szeptember 23 és 26 között. És ha már fesztivál, természetesen a nyár legnépszerűbb fesztiválzenekariból áll össze a Kapuzárási Piknik line-upja. Különleges látványt ígér a Halott Pénzből Marsalkó Dávid pikniknyitó, teltházas esélyes koncertjükre: „Az idei második parkos koncertünkre extra műsorral készülünk, hogy méltóképpen zárjuk le életünk eddigi legjobb nyarát. Látványban és a dallistával is az a tervünk, hogy az eddigi Halott Pénz koncertek fővédnöke legyen.” Azonban a további napok is bővelkednek hallani- és látnivalóban: az idén kerek évfordulóját a Sziget nagyszínpadán ünneplő Irie Maffia család koncertjén például garantált az egész nézőteret megmozgató tánc és a magasba emelkedő kezek.
  
  A Kapuzárási Pikniken tartja 15. születésnapját a hiperkarma: „Úgy érzem, hogy ezzel a koncerttel nem csak a zenekar 15 éves fennállását ünnepeljük meg, hanem a barátságunkét is, ami összetartott bennünket, még a legsötétebb időszakokban is. Sok próbát kiállt és azt hiszem, mindannyiunk számára fontos barátság ez”- Meséli Bérczesi Robi, énekes, a csapat pedig arra buzdítja rajongóikat, maguk is osszák meg egy fotó formájában a zenekarral kapcsolatos emlékeiket Instagramon vagy Facebookon a #hiperkarma15 taget használva.
  
  Az abszolút zárónapon pedig egy hamisíthatatlan Punnany Massif koncerttel enged minket útra Farkas Roland „Wolfie”, Felcser Máté „RendbenMan” és csapatuk, mellyel jó eséllyel ismét megtöltik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét. A négynapos koncertdömpinget pedig – fesztiválhoz méltóan – egy karszalagba sűrítve megkaphatod, de adott koncertre szóló napijegyek is lesznek a nyár utolsó fesztiválján. Mert bár a naptár szerint már ősz van, a Budapest Parkban még közel egy hónapig nyári hangulat uralkodik, kiszakítva minden belépőt a hétköznapok karmából, a legjobb zenei aláfestéssel.
  
  Részletes programtábla:
  2015.09.03. Modestep (UK), Cloud 9+
  2015.09.04. Kiscsillag, Bagossy Brothers Company
  2015.09.05. Quimby, Ék zenekar
  2015.09.06. Pöttöm Kert
  2015.09.10. Wellhello, Odett
  2015.09.11. Magna Cum Laude, Elefánt
  2015.09.12. Dj Bobo (CH), UFO, Dj Náksi, Dj André, Dj Dominique, Erős vs Spigiboy
  2015.09.16. The Carbonfools, Soulclap Budapest
  2015.09.17. Brains
  2015.09.18. Parov Stelar (A), Passed
  2015.09.19. Republic 25. jubileum
  2015.09.23. Halott Pénz, Mongooz and the Magnet
  2015.09.24. Irie Maffia, Fran Palermo
  2015.09.25. #hiperkarma15, Szabó Benedek és a Galaxisok
  2015.09.26. Punnany Massif



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 entombed    parkway drive    deák bill blues band    arany    beyond the bridge    malmsteen    g3    péterfy bori & love band    a.m.d.    bill clinton    bryan singer    mr.big    volt 2011    chris pontius    rupert grint    rise and fall    napokon    brass against    job for a cowboy    niok alapítvány    marilyn manson    csak kép    testcsere    czank ninetta    mad sin  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!