hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [háttér]  2015. július 6. hétfő   23:03
1 hozzászólás

szerző: Pjotr
Bandázz a pályán!


  A The Carbonfools és a Mary PopKids exkluzív videoklipekkel népszerűsíti az autóvezetői képességek fejlesztésének szükségességét. A drivingcamp Hungary vezetéstechnikai és élményközpont kampányának üzenete: bandázni lehet, de az első mindig a saját magad és mások biztonsága!
  
  A drivingcamp Hungary vezetéstechnikai és rendezvényközpont fiatalokat megszólító kampányt indít, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy a jogosítvány megszerzéséhez szükséges vezetéstechnikai tudáson felül jelentős ismeretanyag és gyakorlati tudás szükséges az élményszerű, ugyanakkor biztonságos vezetési képességek elsajátításához. A kampány ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy ennek a gyakorlati tudásnak a biztonságos körülmények között történő elsajátítása csak a célra kialakított zárt oktatópályán lehetséges.
  
  ”Minden fiatal könnyelműbbé válik, amikor először éli át a vezetés szabadságának fantasztikus élményét és meg is akarja osztani a haverokkal. Ennek megfelelően sok fiatal az új élmény átélésének céljával - a szó pozitív értelmében véve - bandázik az utakon. A kampányunk üzenete, hogy van olyan hely, ahol az ember kipróbálhatja magát, megtapasztalhatja a vezetés szabadságát, fejlesztheti vezetői képességeit és szabadon bandázhat biztonságos környezetben„ – mondta el Veronika Komissarenko, a drivingcamp Hungary marketingvezetője.
  
  
  ”A célcsoport életében fontos helyet foglal el a zene, a koncertek és fesztiválozás, ezért kértük fel a zenekarokat, hogy jöjjenek el hozzánk, bandázzanak velünk, érezzék jól magukat és közben ismerkedjenek meg a vezetéstechnikai tudás fejlesztésének folyamatával a világ egyik legkorszerűbb közlekedésbiztonsági központjában. Mindkét zenekar rögtön igent mondott a felkérésünkre„ – folytatta a a kampány vezetője.
  
  A kampányfilmben a zenekarok előadják egy-egy jól ismert slágerüket (The Carbonfools - Give It To Me (Carbonbliss, 2014), Mary PopKids – Goodbye (Young Souls EP, 2015)), miközben a vezető oktató végigmegy velük a drivingcamp gyakorló pálya egyes moduljain, amelyek a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek szimulácójára szolgálnak. A gyakorlópálya egyes moduljain a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését, stabilizálását, valamint különböző fékezési és kikerülési manővereket gyakorolták úgy, hogy közben a zenekarok egy-egy számukat próbálták meg előadni kifejezetten az alkalomra készült egyedi hangszereléssel. A videókat megnézve az eredmény magáért beszél.
  
  
  
  ”Fantasztikus élmény volt megtapasztalni, hogy milyen erőhatások érik a forgatáshoz használt Land Rovert. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire izgalmas és hasznos lesz kipróbálni egy vezetéstechnikai pálya oktatómoduljait. Mint a videón is látható, remekül éreztük magunkat, és örülünk neki, hogy minket kértek fel a kampány üzenetének népszerűsítésére. „ - mondta el Fehér Balázs, a The Carbonfools énekese.
  
  ”Egy kicsit olyan érzés volt a forgatás, mintha egy autós üldözésben vettünk volna részt a zenekarral. Természetesen mindvégig biztonságérzetet nyújtott a hi-tech környezet, és a tudat, hogy egy profi vezeti az kisbuszunkat, de ha hasonló manővereket hajtott volna végre valaki, akiről nem tudjuk, hogy gyakorlott sofőr, valószínűleg rettenetesen féltünk volna. Mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy arra ösztönözzünk mindenkit, hogy fejlessze a vezetési tudását, de csakis zárt pályán, biztonságos körülmények között gyakoroljon„ - mondta el Kama, a Mary Popkids énekese.
  
  
  
  A kampány záróakkordja egy exkluzív The Carbonfools koncert a rendezvényközpontként is funkcionáló drivingcampen. Azok a szerencsések, akik ott lehetnek az intim hangulatú koncerten, egy életre szóló élményre számíthatnak, hiszen a világ talán legkisebb koncertjén egészen közel lehet kerülni a sztárokhoz. A július 31-én megtartott szűk körű bulira korlátozott számban (75 db két főre szóló belépőjegy), kizárólag a kampányhoz kapcsolódó Facebook és Instagram nyereményjátékon lehet jegyeket nyerni. A játék részletei: http://bit.ly/bandazzapalyan_fb_jatek
  
  A drivingcamp Hungary-ról:
  
  A pest megyei Zsámbékon található Első Magyar Közlekedésbiztonsági és Vezetéstechnikai Központ, rövid nevén drivingcamp Hungary a világ egyik legkorszerűbb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja. A Budapesttől 24 kilométerre található, másfél év alatt felépült komplexum a motorosok, a személy és tehergépjármű vezetők egyik legfrekventáltabb és legkedveltebb tanpályája és találkozóhelye.
  
  A Közlekedésbiztonsági Központban kialakított tanpálya műszaki és technikai adottságai, valamint a beépített elemek nagyfokú variálhatósága a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek tetszőleges kombinációjának életszerű előidézését teszi lehetővé.
  
  A tanpályán zajló oktatások résztvevői a vezetéstechnikai tréningek során mindvégig a legnagyobb biztonságban gyakorolhatják a közutakon leggyakrabban kialakuló közlekedési vészhelyzetek megelőzését, valamint kialakult vészhelyzet esetén azok elhárítását. A képzésen a résztvevők elsajátíthatják a megfelelő, hatékony mozgássorozatokat és azok begyakorlásával, tudatos alkalmazásával lehetőséget kaphatnak a balesetveszélyes szituációk időbeni felismerésére és helyes megoldására.
  
  További információ:
  Faragó Dániel
  Clue PR
  
  Mobil: 06306750028
  www.cluepr.hu
  www.sodagroup.hu



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 brown 2015. július 09. 11:53  #1
Mostanában egyre többször futok bele a Carbonfoolsba és a Mary PopKidsbe.. A múltkor a MOL kúton láttam válogatás lemezt a VOLT és a STRAND fesztivál előadóitól, ott is ott figyelnek: http://bit.ly/volt-cd

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 opera-rock show    jonathan nolan    friendly fires    a végső állomás    kaltenbach open air    rohanás    tristania    napokon    egy színésznő lánya    the horrors    factorial-x    kate hudson    Ágens    ludditák    therapy?    hipno5e    quimby    paso    lafaro    dresch mihály    senses fail    blu-ray    sinister    lovasi    smici  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!