hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
hírek   2015. június 8. hétfő   04:24
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Infernal Night - Long Road; Living Steel; Last Fire


  Pokoli estének nézünk elébe a belvárosi S8 Clubban, hol június 12-én (pénteken) haj és torok nem maradhat szárazon. Igazi metál buli három ismert hazai bandával. Az est fő attrakciója a nagy múlttal rendelkező Long Road zenekar, Nachladal Tamás Gáborral (Nahi) a fronton, másfél órás zúzással készül idén először Budapestre. A nagyszerű felvezetésért a tavaly új albummal jelentkező fővárosi Last Fire, valamint Living Steel zenekarok felelnek. Ha pedig még ez sem lenne elég, az igazi kemény metalfanokat hajnalig tartó rockdiszkó szórakoztatja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.
  
  A Long Road 2010 nyarán alapított heavy metál alakulat. A 2012-es évet a PECSA színpadán nyitották, a soron következő koncerteken pedig olyan neves előadókkal álltak színpadra, mint Kalapács, Ossian, Cool Head Clan, Lord illetve Akela. Ebben az évben forgatták le első klipjüket is. Május 26-án Kalapács József 50. születésnapján a Kalapács és Lord vendégzenekaraként léptek színpadra. A 2013-as év országjárásról, illetve stúdiózásról szólt. Egyre több vidéki helyszínen debütált a csapat, és emellett motoros találkozók vendége is volt. December 1-én megjelent a zenekar első nagylemeze Sorsunk útján címmel. Egy nagyobb szünet után 2015. március 17–én hivatalos közleményben tájékoztatták a rajongókat a feloszlásáról és újjáalakulásáról. Jelen állapotban az új tagok, új célokkal néznek az idei év elé, melyben nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint egy új dalokat tartalmazó kislemez kiadását és a koncertek újbóli elindítását. Ennek első állomása az S8 Underground Clubban kerül megrendezésre.
  
  A Living Steel története 2011-ben kezdődött mezőkövesdi és tardi zenészek közreműködésével. Repertoárjuk ekkor még rock, punk és heavy metal feldolgozásokra korlátozódott, de mindig is szerettek volna saját dalokkal érvényesülni. Koncertjeik során ismerkedtek meg Floszmann Gergővel, aki akkoriban a Pelargonban gitározott. Ez után hamar kiderült, hogy zenei elképzeléseik hasonlóak, stílusban kiegészítették egymást. Egy ütőképes két szólógitáros formációt kellett kialakítaniuk ahhoz, hogy céljaikat elérjék. Ekkor lépett a képbe Köteles Máté. Ezzel teljessé vált a zenekar mai napig létező formációja. A kisebb helyi koncertek után egyre nagyobb volumenű rendezvényekre is meghívást kaptak. Lehetőségük nyílt olyan neves zenekarok előtt játszani, mint a Pokolgép és az Ossian. Ekkor már néhány önálló ötlettel is gazdálkodhattak és megkezdték a saját dalok összeállítását. Ezek fogadtatása élőben is sikeres volt. Legfőbb céljuknak a dalszerzését és számaik promotálását tekintik.
  
  A Last Fire 2008-ban véglegesítette felállását. „Stílusunkat tekintve modern, zúzós, de mindvégig dallamos metált játszunk, heavy-s, thrash-es elemekkel megspékelve. Hébe-hóba egy-egy feldolgozást is eljátszunk a koncertjeinken, bár ez nem igazán jellemző.” – mondják magukról a zenészek. Sok viszontagság és szüntelen tökéletesítés után egy komoly - 5 számos EP - stúdióanyag felvételére került sor, mely a Wisdom-gitáros Kovács Gábor keze/füle munkáját dicséri. „Szeretjük az egész színpadot „felgyújtani” és a közönséggel együtt zúzni, headbangelni. Mindenünk a zenélés, és igyekszünk hangszertudásunk legjavát beletenni a zenénkbe, nem adunk ki a kezeink közül igénytelen, buta, és egyszerű dalokat.” – tették hozzá.
  
  Infernal Night:
  2015. június 12. (péntek) - S8 Underground Club
  Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 20.00
  Program: Long Road | Living Steel | Last Fire | Rockdiszkó
  Belépő: 990 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Ozzy robban a Crack Cocaine-nal. Új dal Billy Morrisonnal és Steve Stevensszel!
A brit doomgaze a Sugar Horse bejelentette új albumát: Grand Scheme Of Things-et
Blackened Rose sötét melankolikus himnusza az elveszett szerelemről
Foreign Hands- Új album, keményebb hangzás
Giga Totális Metal koncert - Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címmel - a Barba Negrában április 27-én
Vendetta- TX2 legkeményebb ütése
Naponta négy fiatal fontolgat öngyilkosságot, nekik is szól a Konyha új dala
Megjelent az Exodikon Chaosophilia című új nagylemeze - Klippremier: Untermensch - A manipulátorok lélektana
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 mano negra    a life divided    kovary    fábián juli    prince    gyémánt bálint    from afar    david fincher    erik sumo band    bereményi géza    jahoda réka    daniel craig    social network    continoom    varg vikernes    howard jones    bono    imák    tündértantra    demonical    blahalusiana    world invasion    stan lee    sonata artica    the book of eli  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!