hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2015. június 1. hétfő   04:47
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Sztárok, stégek, teraszok és koktélbárok


  Az idén kilencedik alkalommal jelentkező vízparti prémiumfesztivál, a MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programmal várja a Balaton partjára az elektronika rajongóit. Jön – megannyi más mellett – Tiësto, Hardwell, a Faithless. Ez utóbbi csapat jubileumi előadást ígér, a szervezők pedig – a sztárok mellett – minden eddiginél több vízparti teraszt, stéget, lounge-ot, koktélbárt és partihelyszínt.
  A tavaly kibővített területen, az egyedi kialakítású és rendkívül látványos, tavalyelőtt Lollipop díjjal is kitüntetett MasterCard Nagyszínpad közel húszezer fős küzdőterén, idén először 5 teljes napi programot vonultatnak fel a szervezők – nem is akármilyet.
  
  Mindjárt a nulladik napon, pontosan 1460 nappal, azaz 4 évvel korábbi Balaton-parti fellépése után visszatér a fesztivál kívánságlistájának éllovasa, a holland dj pápa, Tiësto. Amikor legutoljára nálunk járt megszédültünk a Sound legnagyobb színpada előtt elénk táruló látványtól, és most sem számítunk kisebb felhajtásra. Előtte lép a Nagyszínpadra Oliver Heldens, egy ambiciózus és rátermett holland DJ-producer, egy született tehetség, Tiësto pártfogoltja, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövőt meghatározó elektronikus zenészek élcsapatát erősítse.
  A vízpartra telepítet Terasz is kinyit a rendezvény nulladik napján, melynek programsorozatát Jan Blomqvist és Guy Gerber nyitják meg. A Jäger Aréna a többi helyszíntől eltérően szerdán az EDM slágergyárosaival kezd, itt lesz többek között Dyro, és AronChupa is.
  A fesztivál további négy napja is minden eddiginél erősebb line up-ot kínál. A megújuló Telekom Aréna négy napos programja olyan sztárokat sorakoztat fel, mint a Grammy díjas Zedd, Kaskade, Ummet Özcan, Vinai, Quintino, Don Diablo és Firebeatz. Ugyanitt a techno rajongók is megtalálják a maguk kedvenceit Loco Dice, Pan Pot és Chris Liebing személyében.
  Az igazi sztárparádé azonban a MasterCard Nagyszínpadon is folytatódik. A dj világranglista első tíz helyezettjéből négyen is képviseltetik magukat, itt lesz a - Tiësto mellett - a listavezető Hardwell, a második helyezett Dimitri Vegas & Like Mike páros, továbbá Nicky Romero is. A nagyszínpadon vendégeskedik a jubileumi turnéval és zenekari felállással visszatérő Faithless, és a Swedish House Mafia két tagja, Axwell vs Ingrosso formációban. Jönnek továbbá az aktuális dance sztárok, úgy mint Afrojack, Showtek és a DVBBS, Laidback Luke és R3hab, akik szintén a Nagyszínpad fellépői lesznek idén. Hagyomány a Sound történetében, hogy az elektronikus zene mellett kiemelt figyelmet kapnak a hip-hop és r´n´b műfajok is. Idén a nagyszínpadon kapott helyet a világhírű amerikai énekes-dalszerző és táncos, napjaink egyik legsikeresebb és legaktuálisabb r´n´b és pop előadója. Jason Derulo és a háromszoros Grammy- és kilencszeres BET Awards-díjas amerikai rapper, színész és vállalkozó, a déli hip-hop szcéna egyik leghíresebb és legnagyobb hatású előadója, Ludacris.
  A fő helyszínek közül a Jäger Aréna programja bizonyult idén is a leginkább eklektikusnak. A tört ütemeket Roni Size Reprazent élő produkciója, a koncertfelállásban színpadra lépő Netsky, a Noisia által szervezett egész estés partifolyam, valamint a szintén live verzióban színpadra lépő, nagy visszatérő Leftfield hozza Zamárdiba.
  Lesz itt még az eklektika jegyében hip-hop, trap, electro pop, dance is. Jön - többek között a testvérpár alapította Rae Sremmurd hip-hop duó, a hip-hop új csillaga, Joey Badass, a pop új üdvöskéje, Charli XCX , továbbá Pusha T, Flosstradamus, Boys Noize, Bloody Beetroots, A-trak, és Odesza is birtokba veszi a színpadot.
  A Terasz négy napos programjában szintén remek nevek sorakoznak. Itt van például Seth Troxler, a detroiti, berlini és a londoni partiélet meghatározó figurája, a bronxi testvérpár, a The Martinez Brothers, Oliver Koletzki, a német elektronikus zenei színtér Európa-szerte ismert, markáns egyénisége, a német DJ-producer duó, az Âme, korunk egyik legmenőbb elektronikus zenei őrületének ízlés- illetve trendformáló előadója, a Skream és élő formációval a Claptone Immortal. Itt a korábban bejelentett Art Department az Eats Everything-gel cserélt helyet, Bakermat koncertje pedig sajnos elmarad, viszont frissen konfirmált a venezuelai duo-formáció, a Fur Coat.
  Fókuszban a víz és a vízpart: rekordszámú vízparti terasz, stég, lounge, koktélbár és partihelyszín épül fel
  ”Telekom Rave „ - luxus yacht
  Nem vitás, hogy az egyik legjobban várt új helyszín az idei MasterCard Balaton Soundon a Telekom Rave. A vízen lebegő, extravagáns yachton a kormánykerék öt napon át hazánk legjelesebb partiszervezőinek kezében lesz. Érkezik a Debut, a HiFly, a RAW, az NVC, a LavaLava – és még nagyon sokan mások. A legénységet tovább erősíti Hector Couto (ES), Cuartero (ES), speciális b2b szettel Gorje Hewek & Izhevski (RU), valamint a slágergyáros John BigWhitfield (USA) is. Minden nap reggel 10 órától hűsítő italokkal és árnyékos heverőkkel üdvözlünk a fedélzeten.
  Jana Stég – partihelyszín és lounge
  Elszeparált-szexi boxok, kényelmes nyugágyak, varázslatos panoráma, ragyogó napsütés, homokos tánctér... Ezekkel a szavakkal lehetne körülírni a tökéletes vízparti helyszínt. Idén ez a Jana Stég, mely napközben a nyugalom szigete, este azonban az önfeledt bulik színterévé válik. A vízre épített színpad olyan sorozatoknak ad otthont, mint a CityMatiné, vagy a Deep in the City – de itt mutatkoznak be az ország legkedveltebb klubjainak rezidensei is. A zenei paletta sokszínű (downtempo, chill, deep house, tech-house, EDM, r´n´b, breakbeat, hip-hop, garage stb.), a helyszín pedig magával ragadó, így biztos, hogy az egyik közönségkedvenc helyszín lesz.
  Nagyon Balaton Terasz
  A tavalyi évben bemutatkozó Nagyon Balaton Gasztroudvar átalakul, és a parton, valamint a Balaton vizére épült Teraszon elsősorban a balatoni borvidék legjobb pincészeteinek borait és pezsgőit, valamint a régió legjobb éttermeinek specialitásait kínálják majd, különféle hazai dj-k élő szettjeinek kíséretében. Ugyanitt a Nagyon Balaton szervezői rendhagyó tárlat és egyedi installációk segítségével mutatják be a Balaton Régiót, de megtalálhatók lesznek különféle hazai designerek, alkotóművészek Balaton tematikájú portékái, szuvenírjei is. A Nagyon Balaton Terasz szakmai és együttműködő partnere lesz az idei évben is a We Love Balaton, a Magyar Konyha, valamint a Balaton Kör.
  A korábbi hagyományoknak megfelelően idén is lesz belső medencével kialakított Heineken Stég és Koktélbár, Finnlandia stég, s az idei évben első ízben a vízparton kialakított VIP kemping vízre épült napozóteraszt is kínál az exkluzív kempingjegyet vásárlóknak, ahol különféle hazai dj-k gondoskodnak a partiélményről.
  Évek óta megfogalmazott rajongói kritika, hogy nincs a Soundon a tört ütemek híveinek dedikált önálló helyszín. A fesztivál egyik új és egyedi kialakítású helyszíne a drum and bass rajongóinak szívét melengeti meg. Itt lesz a Liquicity kiadó és Youtube csatorna vezetője Maduk, a belga Murdock, a RAM Recordsnál legutóbbi, ´Saus´ című maxijával nagyot gurító June Miller, valamint a Noisia srácok igazgatta Vision kiadó két ifjú tehetsége, Posij és Fre4knc. A helyszínen a drum & bass minden irányzata képviselteti magát a külföldi vendégek mellett a stílus neves hazai előadóival az élen.
  Új „köntösben” várja vendégeit a Sound VIP helyszíne. Még több fedett és árnyékolt lelátó áll a látogatók rendelkezésére, éttermek, koktélbárok, masszázs, bor- és pezsgőbár valamint esténként partik szórakoztatják a nagyérdeműt az Akvárium Klub, a VOLT Bár és a BOB Bár rezidenseivel.
  És egy szolgálati közlemény: A rendezvények hivatalos fizetőeszközei − a fesztiválkártyák mellett − a MasterCard PayPass egy érintéssel működő bankkártyák, melyek gyors és egyszerű készpénzmentes fizetést biztosítanak, hiszen fizetéskor csupán hozzá kell érinteni őket a kártyaolvasó terminálhoz. Azoknak a kártyabirtokosoknak, akik elvitték magukkal a saját, egyérintéses kártyájukat a rendezvényekre, fesztiválkártyát sem kellett kiváltaniuk: már meglévő MasterCard vagy Maestro egyérintéses kártyájukkal a fesztiválokon ugyanúgy fizethettek, mint a hétköznapi vásárlásoknál.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Megint Budapesten koncertezik Sting
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 newborn    féktelen harag    xentrix    esa holopainen    electric bastards    red hot chilli peppers    leander risingleander    offspring    exhumed    irie maffia    arcok az efottrol    owl city    taking back sunday    naturally 7    calico island    bryan adams    czank ninetta    dodheimsgard    waking up    tintás barnes    rómeó vérzik    no doubt    pintér gábor    october file    máté bence  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!